19 Ocak 2016 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Meryem Uzerli'nin bu dizisi reytinglere kurban gidince ne yapacak, bu teklif gider.

Konu dışı mesajlar yazmayalım lütfen. Az önce bana dedin de ben orada reytinglerle ilgili bir şey söyledim, konuya ilgiliydi. Bunun hiçbir ilgisi yok.

Cok sukur star kuluyla anlasma var sultanimizin

İyi tamam büyüklük bende kalsın.

Eşkıya oranlarini yukseltmis. Gayet iyi
Yunus Emre Totalde vasat Ab ve Abc1 de iyi gitmis
Gecenin Kralicesi anca ozetimizi gecmis

eşkiya dağıtmış ortalığı 10 u geçmiş ilk kez dizinin potansiyeli çok yüksek raci ve bahadır bu işin uzmanları o yüzden rakip tanımazlar karı kızayakları azaldıkça dizi yükseliyor
forumdaki 1-2 kişinin abarttığı vasat altı bir kadının diziside yayından kaldırılan kaderimin yazıldığı gün kadar izlenmiyor komedi gibi böyle tipleri abartırsanız olacağı bu kim bu kim

meryemmiş
fos çıktı kadın
güvenmiştim bu kadının sayesin de muratımın dizisi iyi izlenir dedim hallere bak

Gecenin Kralı iyi yükselmiş fragman iyiydi haftaya da yükselir

Yunus emre total de kötü .
eşkıya baya iyi yükselmiş

murata rağmen iyi gitmişiz
neyse daha açılıcaz inşallah

ayyy eşkiyam totelde sonunda 10 u görmüş ab gurubuda 7 den 9 a yükselmiş 2 reyting önemli bir artış olmuş abc1 grubunda ise tekrar 11 görmüşüz bu haftakı reytingler süper gerçekten totel özellikle 10 barajında devam etmeli bence dizi son haftalarda baya baya toparlanmıştı en sonunda reytingtede bunun meyvasını yedik sonunda umarım totel 10 barajda devam eder ve hep söylüyoruz bu dizide tek eksik düşman karakterdi sibiryalı 1 hafta düşman oldu hızıra ve reytingler uçtu hızırın ünal bey dışında böyle düşmanlarla kapışması lazım ozaman rekor reytingler gelir levent inanır gelicekti gelsin artık hızırla düşman olucaktı ozaman dizi daha başka boyutlara taşınır

önceki dizisinde sarp akkaya ile aslı enver daha çok yakışıyordu burada da uğur polatla meryem daha çok yakışıyor murat yıldırım hep @Çiğdem- gibi kalıyor bence
murat ile meryem mi ? yoksa uğur ile meryem mi birbirine daha çok yakışır ?
ben burda ikimizin çıkarlarını düşünüyorum

önceki dizisinde sarp akkaya ile aslı enver daha çok yakışıyordu burada da uğur polatla meryem daha çok yakışıyor murat yıldırım hep @Çiğdem- gibi kalıyor bence
gecenin kraliçesi beni şaşırttı vlla 3 reyting devam eder kösem gibi diyordum ama 5 reytinge ciddi bir yükseliş yaşamış hemen 2 reyting artmak kolay değil kaderimin yazıldığı gün 4 reyting ortalama alıyordu gecenin kraliçesi 5 ortalamada kalmasıda iyi ama 6 ortalama yakalar yakında 1.sezon biletini kaptılar bence

EDHO'nun dün akşam ki bölümünü birazdan izleyeceğim bakalım reytinglerde uçmuş
güzel bölüm beni bekliyor.

ayol zaten gk için maximum beklentim poyraz karayel reytingleri zaten poyrazın üstü reyting alıp ondan kaliteli olan yok kaliteli dizinin maximum çıtası belli
@-potterhead- le @sürgünüm de katılır bana