19 Ocak 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 6 21.4%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 15 53.6%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 1 3.6%
  • M.U.C.K. (Show)

Oy: 3 10.7%
  • Kalbim 4 Mevsim (Star)

Oy: 2 7.1%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

Oy: 1 3.6%
  • Diğer (Lütfen belirtin)

Oy: 3 10.7%
  • TV İzlemedim

Oy: 2 7.1%

• Kullanılan toplam oy
    28
  • Anket kapatılmış .

Ozan bu yorumuna katılmıyorum Vadi süpriz olarak demişin Fatmagülü övmüşün ne oranı kaybetmedi Fatmagül 17 reytiglerden 15'lerden 12'e düştü.Vadi süpriz bir şekilde zirvede olmadı bence hakederek zirvede oldu

arkadaslar Ozan a haksizlik yapmayalim yorumlar her zamanki.gibi güzel. Kurtlar Vadisi Pusu bu hafta zirvede olmayi hak etti ama zirvede olmasi bencede süpriz sayilir cünkü vadi bu sezon gecen hafta haric hic birinci olamamisti.
O yüzden ozana hak veriyorum.

Vadi'nin olmadığı 5 Ocak ile bu hafta 19 Ocak'ı karşılaştırırsak

5 Ocak:

TOTAL
[TABLE="class: cms_table, width: 613"]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]FATMAGÜL'ÜN SUÇU NE?[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]01:36:56[/TD]
[TD]13,64[/TD]
[TD]31,66[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
A/B

[TABLE="class: cms_table, width: 613"]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]01:36:56[/TD]
[TD]13,02[/TD]
[TD]32,62[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
19 Ocak:

TOTAL

[TABLE="class: cms_table, width: 599"]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]01:45:38[/TD]
[TD]13,62[/TD]
[TD]29,4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

A/B

[TABLE="class: cms_table, width: 599"]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]01:45:38[/TD]
[TD]12,09[/TD]
[TD]27,1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Fatmagül'ün Suçu Ne'de çok ciddi bir düşüş yok. 1 haftalık aranın ardından yayınlandı sonuçta. A/B'de biraz düşüş var sadece

Kurtlar Vadisi Pusu'nun hakkıyla almadığını söylemedim ama bütün sezon boyunca Fatmagül önde bitirip bu hafta Vadi öne geçiyorsa o sürprizdir

muhtesem yuzyıl 1 erkek 1 kadin eyvah dusuyorum ovulmeli mutis reytimg aliolar
Günlerinde övülüyorlar zaten. Ama Eyvah Düşüyorum dizi değil. Diğer iki dizi ise başka kanallardan transfer edildiler. Ama bugünkü yorumda konu Star'ın sıfırdan başlattığı yeni dizilerdi

Bak bakalım o tarihten sonra Aşkı Memnudan sonra say bakalım Vadi kaç kez reytinglere girmiş yada yayınlanmış son 7 bölüm oluyor

Karşılaştıkları son 7 bölüm anlamında dediysen haklısın. Ben Aşk-ı Memnu'nun son 7 bölümü için sandım ama o aralıkta Vadi yayınlansaydı da geçemezdi büyük ihtimal

Hayır sonuçta Kurtlar Vadisi yokken sayarsak olmaz işte😉

Tamam o zaman süpriz lafını duyunca haksızlık ediyorsun demek istedim

Bende onu demek istiyorum

istanbulda gemi batıryormuş bazı haber sitelerinde alttaki yorumlarında vadinin dünkü bölümündeki gemi batırmayla ilişkilendiriyorlar

Tartismaya gerek yok. Kurtlar Vadisi uzun bir aranin ardindan 1ci oldu. Onu tebrik ediyirum. Ama FSN gelecek hafta tekrar zirveyi alacak gorursunuz.
Aski memnu ile KVP kiyaslanmasi cok sacma. Aski memnu gibi bir dizi gormedi dunya. Cok guzel bir diziydi.
Tartismaya gerek yok. Ne KVP hayranlari ondan vazgecer ne de FSN hayranlari diziden. Aski memnu dizisi ise unutulmaz.

Allah'a binlerce kez sükür ediyorum ve tesekkür ediyorum... Cok mutluyum gercekten... Bence bu hafta ki Raiting tablosu herseyi acikliyor, diyecek baska bir söz yok... Herkese iyi bir KAPAK oldu... TNT gibi bir kanalda, TÜM BÜYÜK KANALLARI EZEREK ZIRVEYE YERLESTI!!...

Tek kelimeyle HELAL OLSUN!...

NOTLAR;
Prime Time'da 'Kurtlar Vadisi Pusu' dün akşamki heyecan dolu bölümüyle 'focus' grubunu ekrana kilitlemiş. 'Vadi' Kanal D'nin iddialı dizisi 'Fatmagül'ün Suçu Ne?'yi de geride bırakmış… 'Kurtlar Vadisi' TNT'yle eski günlerine geri dönüyor..
Dün akşamın dikkat çeken bir diğer yapımı ise Şafak Sezer'in başrolünü oynadığı 'Alemin Kıralı' olmuş… Kahkaha dolu bir bölümü geride bırakan 'Alemin Kıralı', yükselen temposuyla dikkat çekiyor…
'Saba Tümer'le Bugün'de Prof. Dr. Erkan Topuz'un kanserden korunma yollarını anlattığı programın tamamı büyük ilgi görmüş. Topuz'un kanserden uzak durmak için anlattığı bitkiler, baharatlar ve karışımlar dikkatle takip edilmiş.
'Böyle Bir Şey Var Mı?' programında Yılmaz Erdoğan'ın eşi Belçim Bilgin'in ikinci çocuk istediğini söylediği anlar ve geçtiğimiz günlerde hayata gözlerini yuman efsane futbolcu Lefter Küçükandonyandis'in torununun konuk olduğu bölümler 'focus'lanmış.
NTV'nin öğlen haberlerinde Taksim'deki 'Hrant Dink yürüyüşünü' haberlerin yanında canlı yayında vermesi ilgiyle izlenmiş.
TNT'deki İzdivaç'ta hemen her gün bir talibi olan Birgül Hanım'ın öz annesi hakkındaki açıklamaları stüdyodakilerin gözyaşlarına hakim olamamasına sebep oldu. 'Focus' grubu dün, TNT'de yayınlanan İzdivaç'taki bu anları hayli dikkatle izlemiş.
'Focus' grubu, dün vefat eden sevilen sanatçı Evin Esen'in rol aldığı komedi dizisi 'Akasya Durağı'nın Kanal D ve Star'da yayınlanmasını doğru bulmamış. Evin Esen'in hayatını kaybettiği gün komedi dizisini yayınlamak yerine başka bir program yayınlayabilirlerdi. Star'da dün yayınlanan bölümde Evin Esen'in canlandırdığı Şaziment karakteri genelevde polis tarafından yakalandı.
'Focus' grubu Türkiye'nin en şık kadınının seçildiği 'Bugün Ne Giysem'de Ivana Sert'in dünkü 'köylü kızı' modeli elbisesini hiç beğenmemiş. 'ucankusfocus' grubu Ivana Sert'in dünkü elbisesi için diyor ki: 'Bizimle değilsin Ivana!!!'
TV 8'deki 'Haber Aktif'te sütteki kanser tehlikesi masaya yatırıldı. Paket sütlerin ömrü kısalttığına yönelik haber dikkat çekmiş.
'Show Haber'de Hrant Dink'in arkadaşlarının Taksim'deki yürüyüşünden yapılan 3G bağlantı hayli 'focuslan'mış.
Gelelim gece kuğağına.. Star'daki 'Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi' filmi 'focus' grubu tarafından ilgiyle takip edilmiş.
'32. Gün'de dün gece Başbakan Erdoğan vardı… Mehmet Ali Birand'ın, Başbakan Erdoğan'a sorduğu 'Kanser misiniz?' sorusu ve Başbakan'ın günlerdir ortaya atılan iddialara yalanlaması dikkatle izlenmiş.
'Kral Çıplak'ın dünkü konuğu Eurovision temsilcisi Can Bonomo'ydu. Kimsenin tanımadığı ve kapalı bir kutu olan şarkıcının konuk olduğu programlar ilgiyle takip ediliyor…
Focus grubunun yanı sıra düşüncülerini aldığımız twitter-focus'culardan gelen bazı 'anlık' görüşler ise şöyle:
erdem sarikaya
@ucankusfocus suan kurtlar vadisi pusu ozet ve kurtlar vadisi pusu yeni bolum izliyorum

bulut
@ucankusfocus anneannem odasinda fatmagul buyukbabamda salonda kurtlar vadisi izliyor

Sena Bağrıaçık
@ucankusfocus her zamanki gibi Deniz Yıldızı..

Arda Gülbeyaz
@ucankusfocus M.U.C.K. da güzel dizi, ama bence günü yanlış. Pazartesi olsa daha iyi rating alır.

Yasin Kaya
@ucankusfocus su anda carkifelek izliyorum ondan sonra Kurtlar Vadisi Pusu yu izleyecegim

Süheyla Aydoğan
@ucankusfocus Esra Erol'da evlen Benimle yi izliyorum☺ Sebebide cok degisik kisiler var hergun bir olay oluyo kesin☺

Gürcan Uluç
@ucankusfocus fox tv yalancı romantik. komik bir dizi ya tavsiye ederim

Turkuaz ™
@ucankusfocus showtv ıvana sert için.

Recep Dursun
@ucankusfocus *inanamiyorum! Star Tv ve Kanal D iki kanalda Evin Esenin ölmesine ragmen, Akasya Duragini oynatiyor! Esra Erol izliyoruz.*

minenamel
@ucankusfocus kanallar arası geziyorum.. biraz star biraz atv.. çünkü hiçbirinde düzgün birşey yok..

ozen balki
@ucankusfocus TNT izdivaç.. Hande Ataizi'nin sunumuyla başarılı.. Ancak programın özeti; "Ajite bir Toplumuz!"

tülin kurtuluş
@ucankusfocus kanalturk deryanın dünyası ızlıyorum egıtıcı ve eglendırıcı bır program

murat mert
@ucankusfocus nat.geo da yayınlanan köpeklere fısıldayan adam.

Deniz Cokcos Sezer
@ucankusfocus Mutfağım izliyorum. Sunucusu cok seker, doğal ve guzel.

onur yiğit
@ucankusfocus mutfağım izliyorum kanl d de yöresel yemekler ilgimizi çekiyor

gelecek hafta zirveyi alacakmış görücez alıyo mu almıyo mu bu haftada zirvede olacaktı noldu zoruna gitti ne diyeceğini bilemiyosun

Kardes seni niye kafani yoruyorsun.. Bu hafta icin de böyle dediler, ne oldu? Fatma Gül yerle bir oldu.. Biz ise ZIRVEDEYIZ... Sen ne yapcagin, "evet" de gec... Kendilerine yediremedikleri icin bu kadar tartisma yapiyorlar.. Bosver kardes... Herkese iyi bir kapak oldu..

Allah'a sükür 2012 bize hayirli geldi... 2.Haftasinda da ZIRVEDE yerimizi bulduk... Allah'in izniyle herzaman icin ZIRVEDE oluruz isallah..

inşallah kardeş.