ozan admınım ılk sayfada sadece bugun degerlendırılmesı gerekır koyu kırmizı tek basimiza nıe karıstırdın bagımsız yorum yapmanı beklerdım
bu yoruma cvp gelmedı
ozan admınım ılk sayfada sadece bugun degerlendırılmesı gerekır koyu kırmizı tek basimiza nıe karıstırdın bagımsız yorum yapmanı beklerdım
Kurtlar Vadisi Pusu, bu hafta sürpriz bir atak yaparak aylar sonra Fatmagül'ün Suçu Ne'yi geride bıraktı ve iki grupta da zirvenin sahibi oldu.
Fatmagül'ün Suçu Ne zirveyi kaybetmesine rağmen oranlarında önemli değişiklik yaşamayarak iki grupta da zirvenin hemen ardında 2.oldu.
bu yoruma cvp gelmedı
Ben ne diyorum sen ne diyorsun neyi kanıtladın ben kanıtladım Vadiyi son 7 bölümde geçti totalde ondada Starın büyük payı var Vadi Showda bir ara verdi 1 ay geçkin yayınlanmadı yine Aşkı Memnuyu geçti.Sadece Aşkı Memnu Totalde son 7 bölüm geçti
Koyu Kırmızı hakkında düşüncesini koymuş ondan birşey yok.İsterse 100 programın yorumunu yapabilir
muhtesem yuzyıl 1 erkek 1 kadin eyvah dusuyorum ovulmeli mutis reytimg aliolar
Ozan bu yorumuna katılmıyorum Vadi süpriz olarak demişin Fatmagülü övmüşün ne oranı kaybetmedi Fatmagül 17 reytiglerden 15'lerden 12'e düştü.Vadi süpriz bir şekilde zirvede olmadı bence hakederek zirvede oldu
Ozan bu yorumuna katılmıyorum Vadi süpriz olarak demişin Fatmagülü övmüşün ne oranı kaybetmedi Fatmagül 17 reytiglerden 15'lerden 12'e düştü.Vadi süpriz bir şekilde zirvede olmadı bence hakederek zirvede oldu
Günlerinde övülüyorlar zaten. Ama Eyvah Düşüyorum dizi değil. Diğer iki dizi ise başka kanallardan transfer edildiler. Ama bugünkü yorumda konu Star'ın sıfırdan başlattığı yeni dizilerdimuhtesem yuzyıl 1 erkek 1 kadin eyvah dusuyorum ovulmeli mutis reytimg aliolar
Bak bakalım o tarihten sonra Aşkı Memnudan sonra say bakalım Vadi kaç kez reytinglere girmiş yada yayınlanmış son 7 bölüm oluyor
Hayır sonuçta Kurtlar Vadisi yokken sayarsak olmaz işte😉Vadi'nin olmadığı 5 Ocak ile bu hafta 19 Ocak'ı karşılaştırırsak
5 Ocak:
TOTAL
[TABLE="class: cms_table, width: 613"]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD]FATMAGÜL'ÜN SUÇU NE?
[/TD]
[TD]KANAL D
[/TD]
[TD]01:36:56
[/TD]
[TD]13,64
[/TD]
[TD]31,66
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
A/B
[TABLE="class: cms_table, width: 613"]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD]FATMAGÜL'ÜN SUÇU NE?
[/TD]
[TD]KANAL D
[/TD]
[TD]01:36:56
[/TD]
[TD]13,02
[/TD]
[TD]32,62
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
19 Ocak:
TOTAL
[TABLE="class: cms_table, width: 599"]
[TR]
[TD]2
[/TD]
[TD]FATMAGÜL'ÜN SUÇU NE?
[/TD]
[TD]KANAL D
[/TD]
[TD]01:45:38
[/TD]
[TD]13,62
[/TD]
[TD]29,4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
A/B
[TABLE="class: cms_table, width: 599"]
[TR]
[TD]2
[/TD]
[TD]FATMAGÜL'ÜN SUÇU NE?
[/TD]
[TD]KANAL D
[/TD]
[TD]01:45:38
[/TD]
[TD]12,09
[/TD]
[TD]27,1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Fatmagül'ün Suçu Ne'de çok ciddi bir düşüş yok. 1 haftalık aranın ardından yayınlandı sonuçta. A/B'de biraz düşüş var sadece
Kurtlar Vadisi Pusu'nun hakkıyla almadığını söylemedim ama bütün sezon boyunca Fatmagül önde bitirip bu hafta Vadi öne geçiyorsa o sürprizdir
Bende onu demek istiyorumGünlerinde övülüyorlar zaten. Ama Eyvah Düşüyorum dizi değil. Diğer iki dizi ise başka kanallardan transfer edildiler. Ama bugünkü yorumda konu Star'ın sıfırdan başlattığı yeni dizilerdi
Karşılaştıkları son 7 bölüm anlamında dediysen haklısın. Ben Aşk-ı Memnu'nun son 7 bölümü için sandım ama o aralıkta Vadi yayınlansaydı da geçemezdi büyük ihtimal
ya kuran çarpsın yanımda olsan şuan senin ağzını yüzünü dağıtırdım cumadan yeni geldim beni deli etme.Allah aşkına ya şu cümleye bakarmısın Aski memnu ile KVP kiyaslanmasi cok sacma. Aski memnu gibi bir dizi gormedi dunya.ya sen şakamısın bahsettiğin dizi kurtlar vadisi.kendine gel kendine
gelecek hafta zirveyi alacakmış görücez alıyo mu almıyo mu bu haftada zirvede olacaktı noldu zoruna gitti ne diyeceğini bilemiyosun
inşallah kardeş.Kardes seni niye kafani yoruyorsun.. Bu hafta icin de böyle dediler, ne oldu? Fatma Gül yerle bir oldu.. Biz ise ZIRVEDEYIZ... Sen ne yapcagin, "evet" de gec... Kendilerine yediremedikleri icin bu kadar tartisma yapiyorlar.. Bosver kardes... Herkese iyi bir kapak oldu..
Allah'a sükür 2012 bize hayirli geldi... 2.Haftasinda da ZIRVEDE yerimizi bulduk... Allah'in izniyle herzaman icin ZIRVEDE oluruz isallah..
inşallah kardeş.
vadi ucankusdada ezdi tesadüf diyenlere kapak oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?