19 Nisan 2021 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Şarkılar Bizi Söyler | Kanal D

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    25
''Kağıt Ev''düşünülenin aksine oldukça kötü bir başlangıç yapmış,bu reytinglere de güzel demezsin yani :A (Not: Ben gece izledim ve çok beğendim)

''Kağıt Ev''düşünülenin aksine oldukça kötü bir başlangıç yapmış,bu reytinglere de güzel demezsin yani :A (Not: Ben gece izledim ve çok beğendim)
Pazartesi gibi zor bir günde kötü başlamadığı apaçık ortada. Sen ne düşünüyordun bilmem de dizi aksine düşünülenin bile biraz üstünde.

• Beğendim
Reactions: BARON疼痛
Pazartesi gibi zor bir günde kötü başlamadığı apaçık ortada. Sen ne düşünüyordun bilmem de dizi aksine düşünülenin bile biraz üstünde.
Haftaya Uyanış geleceğini varsayarak yorum yaptı ise @Prens otto bence haklı. Çünkü Uyanış'ın olmayışından herkes nasiplenmiş. O kısmın geri alınacağını düşünürsek az almış gibi. Haftaya esas başlangıç reytingi sayabiliriz.

• Beğendim
Reactions: Prens otto
Haftaya Uyanış geleceğini varsayarak yorum yaptı ise @Prens otto bence haklı. Çünkü Uyanış'ın olmayışından herkes nasiplenmiş. O kısmın geri alınacağını düşünürsek az almış gibi. Haftaya esas başlangıç reytingi sayabiliriz.
Dizinin yeni başlamasından ötürü Uyanış faktörünün çok da önemli olduğunu düşünmüyorum ama dizinin halinin ne olacağı asıl haftaya belirlenecek bence de. Yine de her şartta Star standartlarının üstünde gidecektir, önündeki Sefirin Kızı'nın yüksek gitmesinden ve farklı bir iş olup tahminimce insanları ekrana bağladığından dolayı.

Çukur geçen hafta çok heyecanlı yerde bitmişti ve bu bölüm çok iyiydi. Uyanış olsa bile 9,50 almazdı da 9 alırdı.

Ama elma ve diğerlerinin uyanış varkenki hallerini herkes görüyor...
Diğerlerini bilmem de Yasak Elma son iki hafta dışında gayet de iyi oranlar alıyordu ve Çukur'u bile geçiyordu.

Çukur geçen hafta çok heyecanlı yerde bitmişti ve bu bölüm çok iyiydi. Uyanış olsa bile 9,50 almazdı da 9 alırdı.

Ama elma ve diğerlerinin uyanış varkenki hallerini herkes görüyor...
Yasak Elma sezon boyunca 7-8 reyting alıyordu zaten, sadece son 2 haftada reytingi düştü. Sezonun yarısından çoğunda da AB ve ABC'de Çukur'u geçmiştir.
Ayrıca Uyanış ve Yasak Elma kitlesi ne alaka?

Yasak Elma sezon boyunca 7-8 reyting alıyordu zaten, sadece son 2 haftada reytingi düştü. Sezonun yarısından çoğunda da AB ve ABC'de Çukur'u geçmiştir.
Ayrıca Uyanış ve Yasak Elma kitlesi ne alaka?
Sezonun yarısında ab ve abc’de geçmiş midir? :A
En izlenen dizi yayınlanmayınca oranları diğerlerine yayıldı, kitleyle ilgisi yok

Sezonun yarısında ab ve abc’de geçmiş midir? :A
En izlenen dizi yayınlanmayınca oranları diğerlerine yayıldı, kitleyle ilgisi yok
Evet, sezon genelinde geçti zaten. Çukur son dönemde ab'de reytinglerini yükseltti. Bir ara 4 reytinglere kadar düşmüştü. Üstteki yorumda da dediğin gibi herkes görüyor. :A

Uyanış kitlesinin Yasak Elma izlediğini iddaa etmek için tv dünyasından bi haber olmak lazım. :A

Kağıt Ev, zor günde Star'ın sezon performansına bakarsak iyi başlamış. Devamını getirirse ne ala :X

Survivor son zamanlarda artış yaşamaya başladı. Çoğu dizi Mayıs ayında final yapacak ve Survivor yine Haziran ayı boyunca yayınlanacaksa son düzlükte yine zirvede olabilir.
Geçen hafta Pazartesi çok düşük reyting almıştı o yüzden şaşırdım.

• Beğendim
Reactions: Dosi
Yasak Elma ve tüm diziler çok iyi yükseliş yaşamış tebrikler hepsine.

Yasak Elma'da kadınlar arası çatışma artarsa reytingler daha da artar senarist neyi bekliyor bilmiyorum.

Maraşlı iyi oranlar almış ama gelecek hafta yine düşecektir, seyirci tam benimseyemedi diziyi.

Kağıt Ev beklenenin aksine iyi başlamış, bol tekrarla yükselebilir, Uyanış'ın etkileyeceğini sanmıyorum.