''Kağıt Ev''düşünülenin aksine oldukça kötü bir başlangıç yapmış,bu reytinglere de güzel demezsin yani (Not: Ben gece izledim ve çok beğendim)
Çukur yememiş sanki.Çukur'um finale 5 kala muhteşem, 10 reyting, tebrikler...
Diğer diziler de uyanış'ın olmayışının ekmeğini yemiş.
Kağıt Ev'in karnesi haftaya verilecek.
Çukur oruçluydu bi kere iftira atmaÇukur yememiş sanki.
Hahahahahh güzeldi.Çukur oruçluydu bi kere iftira atma
Pazartesi gibi zor bir günde kötü başlamadığı apaçık ortada. Sen ne düşünüyordun bilmem de dizi aksine düşünülenin bile biraz üstünde.''Kağıt Ev''düşünülenin aksine oldukça kötü bir başlangıç yapmış,bu reytinglere de güzel demezsin yani (Not: Ben gece izledim ve çok beğendim)
Haftaya Uyanış geleceğini varsayarak yorum yaptı ise @Prens otto bence haklı. Çünkü Uyanış'ın olmayışından herkes nasiplenmiş. O kısmın geri alınacağını düşünürsek az almış gibi. Haftaya esas başlangıç reytingi sayabiliriz.Pazartesi gibi zor bir günde kötü başlamadığı apaçık ortada. Sen ne düşünüyordun bilmem de dizi aksine düşünülenin bile biraz üstünde.
Dizinin yeni başlamasından ötürü Uyanış faktörünün çok da önemli olduğunu düşünmüyorum ama dizinin halinin ne olacağı asıl haftaya belirlenecek bence de. Yine de her şartta Star standartlarının üstünde gidecektir, önündeki Sefirin Kızı'nın yüksek gitmesinden ve farklı bir iş olup tahminimce insanları ekrana bağladığından dolayı.Haftaya Uyanış geleceğini varsayarak yorum yaptı ise @Prens otto bence haklı. Çünkü Uyanış'ın olmayışından herkes nasiplenmiş. O kısmın geri alınacağını düşünürsek az almış gibi. Haftaya esas başlangıç reytingi sayabiliriz.
Çukur geçen hafta çok heyecanlı yerde bitmişti ve bu bölüm çok iyiydi. Uyanış olsa bile 9,50 almazdı da 9 alırdı.Çukur yememiş sanki.
Diğerlerini bilmem de Yasak Elma son iki hafta dışında gayet de iyi oranlar alıyordu ve Çukur'u bile geçiyordu.Çukur geçen hafta çok heyecanlı yerde bitmişti ve bu bölüm çok iyiydi. Uyanış olsa bile 9,50 almazdı da 9 alırdı.
Ama elma ve diğerlerinin uyanış varkenki hallerini herkes görüyor...
Yasak Elma sezon boyunca 7-8 reyting alıyordu zaten, sadece son 2 haftada reytingi düştü. Sezonun yarısından çoğunda da AB ve ABC'de Çukur'u geçmiştir.Çukur geçen hafta çok heyecanlı yerde bitmişti ve bu bölüm çok iyiydi. Uyanış olsa bile 9,50 almazdı da 9 alırdı.
Ama elma ve diğerlerinin uyanış varkenki hallerini herkes görüyor...
Sezonun yarısında ab ve abc’de geçmiş midir?Yasak Elma sezon boyunca 7-8 reyting alıyordu zaten, sadece son 2 haftada reytingi düştü. Sezonun yarısından çoğunda da AB ve ABC'de Çukur'u geçmiştir.
Ayrıca Uyanış ve Yasak Elma kitlesi ne alaka?
Evet, sezon genelinde geçti zaten. Çukur son dönemde ab'de reytinglerini yükseltti. Bir ara 4 reytinglere kadar düşmüştü. Üstteki yorumda da dediğin gibi herkes görüyor.Sezonun yarısında ab ve abc’de geçmiş midir?
En izlenen dizi yayınlanmayınca oranları diğerlerine yayıldı, kitleyle ilgisi yok
Geçen hafta Pazartesi çok düşük reyting almıştı o yüzden şaşırdım.Survivor son zamanlarda artış yaşamaya başladı. Çoğu dizi Mayıs ayında final yapacak ve Survivor yine Haziran ayı boyunca yayınlanacaksa son düzlükte yine zirvede olabilir.