Güzelim dizi ne hale geldi,dünkü veletlerin elinde oyuncak olduHahah Aaa dizi içinde dizi yapmışlarBence başrolleri kovup bunlarla devam etsinler diziye ozaman başlayabilirim@serhatt
Güzelim dizi ne hale geldi,dünkü veletlerin elinde oyuncak olduHahah Aaa dizi içinde dizi yapmışlarBence başrolleri kovup bunlarla devam etsinler diziye ozaman başlayabilirim@serhatt
Dizide vücudunu gösteriyor muGüzelim dizi ne hale geldi,dünkü veletlerin elinde oyuncak olduBu olmasa izlemem bırakırım zaten
Ara sıraDizide vücudunu gösteriyor mu
Güzelim dizi ne hale geldi,dünkü veletlerin elinde oyuncak olduBu olmasa izlemem bırakırım zaten
Aaa ben bunları bunu ve Furkan ilk dizilerinde keşfetmiştim hemenDizide vücudunu gösteriyor mu
Hangi dizi bu ayolAaa ben bunları bunu ve Furkan ilk dizilerinde keşfetmiştim hemenAma ikiside pek yol alamadılar tutmuş dizilerde tecrübe kazansınlar başrol olmuyor
Kolej Günlüğü vardı tnt kanalında 4-5 blümde bitmiştiHangi dizi bu ayolPekte ergenlermiş
Aman saçmalıkmış zaten benim böyle bi diziden haberim bile yokKolej Günlüğü vardı tnt kanalında 4-5 blümde bitmişti
Keşke Tnt gibi Acunun kanalıda kapansaAman saçmalıkmış zaten benim böyle bi diziden haberim bile yok
O da olacak inş.Çok bile dayandıKeşke Tnt gibi Acunun kanalıda kapansa
Survivor seneye olmaz inş daha izlenmiyor işteO da olacak inş.Çok bile dayandıSurvivor 2 aya kadar bitecek o zaman sinek avlar işte
Olmasın zaten bu yıl ki fiyaskolardan sonraSurvivor seneye olmaz inş daha izlenmiyor işte
Al Starlar bile zirveye oynayamıyor artık insanlar bıkmış başka yarışmalarıda tutmuyorOlmasın zaten bu yıl ki fiyaskolardan sonra
Müstahak AcunaAl Starlar bile zirveye oynayamıyor artık insanlar bıkmış başka yarışmalarıda tutmuyor
İnsanlarda prim vermesin hergün izlenir mi bu ayoll herşeyin sınırı varMüstahak Acuna
Sürekli aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp millettin önüne koyarsa olacağı bu
Benim gibi bıraksın onlarda gözlerini açsınlar,dayanılacak gibi değilİnsanlarda prim vermesin hergün izlenir mi bu ayoll herşeyin sınırı var
Aaa sen iyi kurtarmışsın kendini daha bulaşma sakınBenim gibi bıraksın onlarda gözlerini açsınlar,dayanılacak gibi değil
Yok be tövbeler olsun,para kazandırırmıyım ben ona bi dahaAaa sen iyi kurtarmışsın kendini daha bulaşma sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?