Güzelim dizi ne hale geldi,dünkü veletlerin elinde oyuncak olduHahah Aaa dizi içinde dizi yapmışlarBence başrolleri kovup bunlarla devam etsinler diziye ozaman başlayabilirim
![]()
![]()
@serhatt

Güzelim dizi ne hale geldi,dünkü veletlerin elinde oyuncak olduHahah Aaa dizi içinde dizi yapmışlarBence başrolleri kovup bunlarla devam etsinler diziye ozaman başlayabilirim
![]()
![]()
@serhatt
Dizide vücudunu gösteriyor muGüzelim dizi ne hale geldi,dünkü veletlerin elinde oyuncak olduBu olmasa izlemem bırakırım zaten
![]()
Ara sıraDizide vücudunu gösteriyor mu![]()
Güzelim dizi ne hale geldi,dünkü veletlerin elinde oyuncak olduBu olmasa izlemem bırakırım zaten
![]()
Aaa ben bunları bunu ve Furkan ilk dizilerinde keşfetmiştim hemenDizide vücudunu gösteriyor mu![]()
Hangi dizi bu ayolAaa ben bunları bunu ve Furkan ilk dizilerinde keşfetmiştim hemenAma ikiside pek yol alamadılar tutmuş dizilerde tecrübe kazansınlar başrol olmuyor
![]()
![]()
![]()
Kolej Günlüğü vardı tnt kanalında 4-5 blümde bitmiştiHangi dizi bu ayolPekte ergenlermiş
![]()
Aman saçmalıkmış zaten benim böyle bi diziden haberim bile yokKolej Günlüğü vardı tnt kanalında 4-5 blümde bitmişti![]()
![]()
![]()
Keşke Tnt gibi Acunun kanalıda kapansaAman saçmalıkmış zaten benim böyle bi diziden haberim bile yok![]()
O da olacak inş.Çok bile dayandıKeşke Tnt gibi Acunun kanalıda kapansa![]()
![]()
![]()
Survivor seneye olmaz inş daha izlenmiyor işteO da olacak inş.Çok bile dayandıSurvivor 2 aya kadar bitecek o zaman sinek avlar işte
![]()
Olmasın zaten bu yıl ki fiyaskolardan sonraSurvivor seneye olmaz inş daha izlenmiyor işte![]()
Al Starlar bile zirveye oynayamıyor artık insanlar bıkmış başka yarışmalarıda tutmuyorOlmasın zaten bu yıl ki fiyaskolardan sonra![]()
Müstahak AcunaAl Starlar bile zirveye oynayamıyor artık insanlar bıkmış başka yarışmalarıda tutmuyor![]()
İnsanlarda prim vermesin hergün izlenir mi bu ayoll herşeyin sınırı varMüstahak Acuna
Sürekli aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp millettin önüne koyarsa olacağı bu![]()
Benim gibi bıraksın onlarda gözlerini açsınlar,dayanılacak gibi değilİnsanlarda prim vermesin hergün izlenir mi bu ayoll herşeyin sınırı var![]()
![]()
![]()
Aaa sen iyi kurtarmışsın kendini daha bulaşma sakınBenim gibi bıraksın onlarda gözlerini açsınlar,dayanılacak gibi değil![]()
Yok be tövbeler olsun,para kazandırırmıyım ben ona bi dahaAaa sen iyi kurtarmışsın kendini daha bulaşma sakın![]()