19 Mayıs 2016 Perşembe Reyting Sonuçları

Allah kahretsin Vadi diz boyu ! Ulan Kanal D ulan İrfan Şahin seni bi yakalayım bittirdim lan sizi 13 yıllık efsane 4 rtg almiş eski vadi kanal d de bile düşmüşte ulan acilen kanal değişikliliğine gitmemiz lazım !!!!!! #DayanVadi Daha 2 sezon önce 15 rtg almıştık @Çiğdem-
aynen öyle eski vadi bile show da 20 reytinglerdeyken kanal d de 16-17 lere düşmüştü sonra finale doğru tekrar 20 leri geçti o kanaldan bize hayır gelmiyor

aynen öyle eski vadi bile show da 20 reytinglerdeyken kanal d de 16-17 lere düşmüştü sonra finale doğru tekrar 20 leri geçti o kanaldan bize hayır gelmiyor
Abi utanmasam ağlicam ! Bune ya 4 rtg nedir abi yaa ! Kanal D allah bin b.versin ! Abi istihbarat aldım kanal d bilerek düşüroyor ! Bilin ki Vadi kanal değiştirerse belki 14-15 değil ama 10 rtg alır

Abi utanmasam ağlicam ! Bune ya 4 rtg nedir abi yaa ! Kanal D allah bin b.versin ! Abi istihbarat aldım kanal d bilerek düşüroyor ! Bilin ki Vadi kanal değiştirerse belki 14-15 değil ama 10 rtg alır
Aynen bende tahmin ediyordum sezon basinda Kanal D'nin ne mal oldugu belliydi. Bu Kanal D nin sahibi birileriyle kavga etmişti oradan belli

onlardan herşey beklenir ulan koskoca efsaneyi 2 senede erittiler böyle bir rezalet kanal olamaz 1 Allah ın günü strateji denemediler şu kanaldan kurtulmazsak seneye vadi toz olur

onlardan herşey beklenir ulan koskoca efsaneyi 2 senede erittiler böyle bir rezalet kanal olamaz 1 Allah ın günü strateji denemediler şu kanaldan kurtulmazsak seneye vadi toz olur
Neden show almıyor diycem de bu reytingle almak ister mi bilmiyorum.

Ama yinede showun alıp bi denemesi lazım :)

Vadi den eser kalmamış final yapsın artık seneyede devam ederse bişey değişmez çok büyük senaryo ve oyuncu takviyesi olmadan.

Allah kahretsin Vadi diz boyu ! Ulan Kanal D ulan İrfan Şahin seni bi yakalayım bittirdim lan sizi 13 yıllık efsane 4 rtg almiş eski vadi kanal d de bile düşmüşte ulan acilen kanal değişikliliğine gitmemiz lazım !!!!!! #DayanVadi Daha 2 sezon önce 15 rtg almıştık @Çiğdem-
irfan şahin yok artık barış tünay var

Kanala laf edeceğinize senaristlere laf edin diziyi kanal mı yazıyor! Hani övünülen 7-8 reytinglik siyah ekran olsa da izleyecek kemik kitle nerede hepsi dağıldı işte senaryo olmayınca kemik bile kırılıyor.

Kanala laf edeceğinize senaristlere laf edin diziyi kanal mı yazıyor! Hani övünülen 7-8 reytinglik siyah ekran olsa da izleyecek kemik kitle nerede hepsi dağıldı işte senaryo olmayınca kemik bile kırılıyor.
Tamam senaristlerimiz de bozuk ama en buyuk sorun kanal. Kanal Dye gectik geceli duzgun reyting alamadık reytingimiz düştü. Atvde 13 reytingleri görürken Kanal D'de sezonun ilk bölümünden itibaren 6 reytingle basladik ve durum su anda bu noktaya vardı.

@pompy sağol @batuhankaralar Senaristler düzelir hadi 1 rtg ondan kaybettik 6 rtg olcaz ! Kanal ın suçu
irfan şahin gittikten sonra pelin geldi pelin kanalı batırmak için reklam üstüne reklam koydu aynen stara yaptığı gibi Arka sokakları kovmuştu aydın doğan geri aldı ardından pelin kovuldu Pelinden alınan kanal böyle oluyor zaten ilişki durumu kötü büyük biraderle oyüzden bu oluyor Arka sokaklarda geçen yılda böyle reytinglerdeydi en sağlam kalesine 342.bölümde tuzak kurdular ceza evi gardiyanları senaryoyu geliştirdiler