19 Mayıs 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu Cumartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• İffet - Tekrar (Star)

Oy: 0 0.0%
  • TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .
Star Tv maçı bölmemiş. A/b'de 2. Total'de 3. olmuş.

Star bölmedi reklamada girmedi zaten.
Ayrıca maç çok iyiydi.Cech harbiden çok iyiydi.

Survivor yine çok güzel giderek zirveyi almış :) :D
FOX'un en çok izlenen dizilerinden Lale Devri ise müthiş gitmiş. Umarım bu dizi senelerce daha devam eder! :D
Star'ın 21:41'de başlattığı maç süper giderek kanalını mutlu etmiş! :D
Şefkat Tepe ise STV için süper oranlar almaya devam ediyor! :D
Bence Kanal D'nin gereksiz dizilerinden Akasya Durağı yine onu mutlu edememiş! :D
Yahşi Cazibe ise orta oranlar alarak ATV'yi biraz sevindirebilmiş :)
Araf Zamanı'nın tekrar bölümü süper gitmiş. Bence FOX lale devri özetsiz 19.45'e koyup 22.45'de bitirmeli ve hemen ardından Araf Zamanının yeni bölümünü koymalı o zaman rahatça %4,50'yi geçer. :)

Lale Devri totalde 8 reytingi geçmiş ve günü 2. sırada tamamlamış
Survivor maç olmasına rağmen ab grubunda 12 reytingi geçerek kanalını sevindirmiş
final maçı iki grupta da iyi giderek kanalını sevindirmiş
şefkat tepe iyi oranlar almaya devam ediyor
İffet'in tekrar bölümü yayınlanması en çok Lale Devri^ne yaramış çünkü neredeyse aynı kitle tarafından takip ediliyorlar gelecek hafta Lale Devri'nin İffet'in gelmesiyle totalde tekrar 6 reytinglere abde ise 4 reytinglere düşme ihtimali var :)

Lale Devri totalde 8 reytingi geçmiş ve günü 2. sırada tamamlamış
Survivor maç olmasına rağmen ab grubunda 12 reytingi geçerek kanalını sevindirmiş
final maçı iki grupta da iyi giderek kanalını sevindirmiş
şefkat tepe iyi oranlar almaya devam ediyor
İffet'in tekrar bölümü yayınlanması en çok Lale Devri^ne yaramış çünkü neredeyse aynı kitle tarafından takip ediliyorlar gelecek hafta Lale Devri'nin İffet'in gelmesiyle totalde tekrar 6 reytinglere abde ise 4 reytinglere düşme ihtimali var :)

bence artık lale devri 7 reytingden aşağı düşmez. çünkü gelecek haftaki bölümü de çok heyecanlı ve çok güzel :)

bence artık lale devri 7 reytingden aşağı düşmez. çünkü gelecek haftaki bölümü de çok heyecanlı ve çok güzel :)
orasını bilemem daha fragmanını izlemedim eğer fragman oldukça hayecanlı olursa neden olmasın ama İffet'de bir haftalık arayı kapatmak için iyi bir fragman hazırlamış fragman reytinglere çok etki eder izleyici fragmana göre etkilenip bölümü izliyor :)

orasını bilemem daha fragmanını izlemedim eğer fragman oldukça hayecanlı olursa neden olmasın ama İffet'de bir haftalık arayı kapatmak için iyi bir fragman hazırlamış fragman reytinglere çok etki eder izleyici fragmana göre etkilenip bölümü izliyor :)

Hacı İffet olsa ne yazar Lale Devri her türlü indirir onu, birdahaki hafta dünkü bölümden daha heyecanlı olucak o zaman 9 bile alma ihtimali var olur mu olur yani :) Çınar'la Yeşim evlenicekler ki o sırada Toprak gelicek bakalım müdahale edebilmeyi başaracak mı? Survivor sıkıcı gelirse Lale'yi izleme ihtimalim var.

Şefkat Tepe'yi izledim. Dizinin bu bölümü süre doldurmak için gibiydi sanki. Dizi süreleri çok uzun :)

Survivor iki grubtada rahat bir birincilik elde etmis hele AB grubunda 12 Reytinge kadar cikmis bunun sebebi basit dün güzel bir ödül yarismasi vardi ondan sonrada bütün yarismacilar 2 dakikaligina ailesinden biriyle canli bir sekilde görüstü ve göz yasi sel oldu :D

Lale Devri Total de ciddi bir atak yaparak 8 Reytinge kadar cikmis AB de de fena gitmemis. Bu yükselisin sebebini hafta icinde cikan Tolgahan sayisman Lale Devri dizisinden ayriliyor haberlerine baglayabiliriz.

Star Tv de yayinlanan mac benim beklentimin cok altinda gitmis ben macin en azindan AB de 10 Reytingi bulmasini bekliyordum cünkü mac cok heyecanli gitti.

Akasya Duragi istikrarli gidiyor AB de ilk 10 da olmasada Total de 4 Reyting le 6. sirayi kaparak kanalinin beklentisini karsilamis gibi.

Yahsi Cazibe bu hafta iki grubtada yükselise gecmis, acaba ne zaman final yapacak?

survivor 1. yine maçta süper gitmiş şefkat tepe de yine aynı şekilde süper oranlar almış helal :D