19 Mart 2025 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Sahipsizler - 16. Bölüm | Star TV

• Kuruluş Osman - 185. Bölüm | ATV

• Survivor 2025 All Star - Gönüllüler | TV8

• Leyla - 26. Bölüm | NOW

• Sandık Kokusu - 50. Bölüm - FİNAL | Show TV

• Eşref Rüya - Yeni Dizi | Kanal D

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• TV İzlemeyeceğim/İzlemedim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

mesmeso

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
11,042
Puanı
860
ajpvden.png

1716390361387-png.127046

Selçuk Tepeli ile Now Ana Haber
AB | (1) | 5,22
ABC1 | (2) | 5,27
Total | (3) | 5,50

#Sahipsizler 16. Bölüm
Total | (1) | 8,63
AB | (3) | 4,34
ABC1 | (3) | 5,12

#KuruluşOsman 185. Bölüm
Total | (2) | 6,58
AB | (2) | 4,92
ABC1 | (1) | 6,23

#EşrefRüya 1. Bölüm
Total | (7) | 3,71
AB | (5) | 3,44
ABC1 | (4) | 4,61

#LeylaHayatAşkAdalet 26. Bölüm
Total | (6) | 3,81
AB | (6) | 3,37
ABC1 | (6) | 3,85

#SandıkKokusu FİNAL
Total | (12) | 3,08
AB | (7) | 3,14
ABC1 | (8) | 3,49

Deniz TURAL

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Eşref Rüya’dan daha iyi bir başlangıç beklerdim açıkçası. Gündem yoğundu vs. ama göründüğü üzere diğer diziler etkilenmemiş bu gündemden o nedenle bunu bahane edemem. AB’de özellikle zirveyi rahat alır sanmıştım.

Eşref Rüya’nın reytingleri gündemin yoğunluğundan etkilendi mi bilmiyorum ama soğuk ve klişelerle dolu bir dizi. İşlenecek senaryo kalmadığı için artık diziler yeni bir şey vaat etmiyor ve heyecanlandırmıyor.

Vakit geçirmek için izlemeye devam ederim anca.

Eşref Rüya sürekli horlanan Gaddar'dan bile düşük başlamış. Dün gündem yoğundu evet ama 23 milyon TL bütçesi olan, uzun zamandır reklamları yapılan, başrolünde iki starın olduğu bir dizi her şekilde daha yüksek başlamalı ve hiç değilse Esra Erol'u geçmeliydi. 2. bölüm Kadir Gecesi'ne, 3. bölüm GS-FB maçına denk geleceği için reytinglerinde olumlu bir değişim olacağını sanmıyorum hatta dün şans verip sıkıcı bulan pek çok izleyici varken daha geriye bile gidebilir.

Leyla için yolun sonu görünmeye başladı. Kendi ülkesinde yaklaşık 200 bölüm süren bir dizinin uyarlamasını hem içerik hem reyting açısından bu kadar kısır döngüde bırakmak gerçekten çok ilginç.

Sandık Kokusu 2. sezonda reyting açısından varlık gösteremese de genel kitlesini aylar boyunca koruyarak edebiyle noktayı koydu tebrikler.

Sahipsizler zaten Total'i çoktan avcunun içine almıştı ama AB'sini de gittikçe toparlıyor üstelik bunu AB grubuna hitap eden iddialı bir işin başladığı gün yapabilmesi dikkat çekici.

NOW Haber gündemin etkisiyle reytinglerini ciddi oranda arttırmış birkaç gün daha bu seviyede devam edecektir.

NOW Haber'im 1. olmuş çok sevindim. :bhr:
Leyla'm kötü düşmüş, haftaya artacaktır inanıyorum. :bhr:
Sandık Kokusu orta reytinglerle bitmiş, kitlesi bize geçer inşallah. :bhr:
Survivor yine kötü.
Kuruluş Osman ve Sahipsizler kanallarını çok iyi sırtlıyorlar.
Eşref Rüya kötü başlamış. Soğuk iş denmiş. Haftaya artması şart.