Damien Duff
Favori Üye
Uefa bilerek eletti terörden dolayı ıvan bebek babadan torpilli hakem aslında karekecimişaaa bilmiyorumki cnm maçtan anlamam ben ama elenmesine üzüldüm fenerin🙂
Uefa bilerek eletti terörden dolayı ıvan bebek babadan torpilli hakem aslında karekecimişaaa bilmiyorumki cnm maçtan anlamam ben ama elenmesine üzüldüm fenerin🙂
Elbette tek nedeni o değildir ama terör yüzünden de olduğu kesin.Uefa bilerek eletti terörden dolayı ıvan bebek babadan torpilli hakem aslında karekecimiş
tff ayağa kalksa olmazmıElbette tek nedeni o değildir ama terör yüzünden de olduğu kesin.
Küçük Gelin sen yazmışsın ona güldürdün seçeneğini seçmiş. Kırgın Çiçekleri ben yazmışım ona olmamış yazmış
Çokta iyi sayılmaz27 KEHRIBAR (TKR) ATV 16:07:41 18:43:59 2.03 6.88
Kehribar'ı tekrarı iyi gitmiş, dizi yükselecek haftaya.
"Çokta" değil "Çok da" olacak o.Çokta iyi sayılmaz
Anladım.Küçük Gelin sen yazmışsın ona güldürdün seçeneğini seçmiş. Kırgın Çiçekleri ben yazmışım ona olmamış yazmışBen de demek ki küçük gelinleri daha çok seviyor yazdım.
Türkçe öğretmeni mi kesildin başıma."Çokta" değil "Çok da" olacak o.
Bence iyi. Cuma günü dolu bir gün gibi görünse de boşluk var aslında, haftaya 5 reytingi geçecektir.
Takıntılıyım yazım ve imla hataları konusunda, hata gördüm mü düzeltesim geliyor elimde değil.Türkçe öğretmeni mi kesildin başıma.
Haftaya 4 yeter
114.bölüme geldik hala da geçemezseniz kepenkleri indirinTakıntılıyım yazım ve imla hataları konusunda, hata gördüm mü düzeltesim geliyor elimde değil.
Karagül'ü geçecez inşallah.
Dün akşam Ersoy Ulubey geldi diziye reytingte getirdiKertenkele sonunda yükseldi.Tebrikler...
Sana mı soracaklar ne Zaman bitireceklerini.Göç Zamanı ve Çifte Saadet'in ömürleri pek uzun olmayacak gibi. Hadi Göç Zamanı ilk 10'a giriyor, ama geçen hafta ABC'de 4. olan Çifte Saadet'in 14. sıraya kadar gerilemesi pek hayra alamet sayılmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?