19 Mart 2015 Perşembe Reyting Sonuçları

Serçe Sarayı'nı bırakarak iyi etmişim, beklentilerin çok uzağında sonuçlar alıyor çünkü.

Vadi maç olmasına rağmen bence iyi sonuçlar almış. Haftaya büyük artış yaşayacaktır.

Maç beklendiği gibi çok iyi sonuçlar almış. O kadar taraftara yazık üstelik öyle bir takıma elenmek hiç hoş olmadı.

Vadi maç olmasına rağmen bence iyi sonuçlar almış. Haftaya büyük artış yaşayacaktır.

Maç beklendiği gibi çok iyi sonuçlar almış. O kadar taraftara yazık üstelik öyle bir takıma elenmek hiç hoş olmadı.
Ben maçtaydım kahroldum, yuh artık nasıl eleniriz inanamıyorum.

Maçın 1. olacağını zaten herkes tahmin edebiliyordu. Liverpool'dan sonra Club Brugge galibiyetini görmek isteyenler sayesinde maç 1. oldu. Fakat Beşiktaş elendi. Üzüldüm. Geçmiş olsun.

Kurtlar Vadisi Pusu. Evet, erkek izleyici kitlesi dün maça kaydı, fakat KVP, maç olsa bile AB'de 5 reyting alabilecek bir yapım değildir. AB reytingi beni çok şaşırttı açıkçası. Haftaya yine oranlarını yükseltecektir.

Asla Vazgeçmem, tüm gruplarda düşmüş. Düşmeye devam edebilir.

Maral, tüm gruplarda oranlarını arttırmış. Dünkü bölüm gerçekten güzeldi. Dizi, daha da artmayı hak ediyor.

Maral abc1'de 4 reytingi geçerek çok iyi gitmiş tebrikler. Haftaya daha da yükselir gibi. Diziyi izlemeyi çok istiyordum ama maalesef yeni bir diziye başlama lüksüm yok bu aralar, yazın izlerim belki.

Bedel iyi gitmemiş yine. :(

Bugün izlediğim dizi yok ama saolsun Acuncugum @sokak sanati @HachiKo ve @Ahmad in dizisi olan Marali sabah akşam öğle gece yarısı gecenin ikisinde falan yayinliyor birazdan gitcem medceziri izlemeye o baslayana kadar marali izlerim tekrari oluyor normalde bu saatte :)
Yani maral o kadar tekrarla totalde falan hala kötü ama acun tekrarlarini yayinlamaya devam etsin- resmi youtube kanalı açsın falan yani calissin acun dizi yukselir daha :)

Ayol ama dizi baya ucuza geliyodur dizi 1 mekanda geciyor yalnizca :)

Serçe Sarayı tutmadı malesef. Star Tv tutturamadı. Aramızda Kalsın bu sezonun sonunu görmeliydi bence.

maç iyi gitmiş
vadi de fena değil
maral da iyi gitmiş :D

Bedel ile ilgili bundan sonra ki tüm haberlerinde geçmiş olsun diyebiliriz.:X