mevzu my olunca hevesli olan çok oluyoryorumlara sadece gülüyorum my ın reklamının aldığı oranı kpa zar zor alıyor ve 1. olacak deniyor gelecek sezon olabilir ama bu sezon zor kardeşlerim kpa 3 bölüm fragman bomba diyorsunuz ama my ın haftaya yayınlanacak fragmanı izleyin derim
yarın her iki gruptada 10 üstü alır haftaya ise o bomba bölümle daha da artar
![]()
26 martta yayınlanacak olan bölümün fragmanını gördün mü?dehşet birşeydi yamevzu my olunca hevesli olan çok oluyor![]()
eevet hafta içi resimleri yayınlanmıştı zaten26 martta yayınlanacak olan bölümün fragmanını gördün mü?dehşet birşeydi ya![]()
zaten öyle olacak şimdi isteyen 6-7 alsın reklam verdiğinde hepsinin sonu aynı 5 reytingBuraya yazıyorum: MY bittikten sonra gelen ilk "güçlü yapım" için "my iyi ki bitmiş, yoksa 5 i göremezdi! dip yapardı, çok ballı dizi" şeklinde yorumlar yapılacak![]()
Çokta önemli değil. Zaten en fazla hafta da 2-3 kez yayımlanmalı. Fazlası zarar.Pazartesi ve Cumartesi Milyoner 23.30'dan sonra başlıyor şimdi Çarşamba da geç başlarsa bilemiyorum.....
22:30 - 22:45 #sbt #reyting'leri
1) STAR: 10.91
2) SMNYL TV: 4.4
3) TRT1: 3.73
4) FOX: 3.48
5) KANALD: 3.15
22:45 - 23:00 #sbt #reyting'leri
1) STAR: 6.16
2) ATV: 5.15
3) TRT1: 4.7
4) SHOW: 2.57
5) SMNYL TV: 2.23
23:00 - 23:15 #sbt #reyting'leri
1) STAR: 8.92
2) ATV: 5.24
3) TRT1: 4.21
4) SMNYL TV: 2.53
5) KANALD: 2.25
Artış yaşamış yarın umarım iyi sonuçlar alırKara Para Aşk başladı tekrar izlenir.
isteyen gelebilir kapımız açıkAt koşuyor tek başina diyecektim KMOİ'deki kadın kaptırmamiş kimseye seyirciyiHelal olsun kadına ama
Azmetmiş okumuş.Kızlarindan ders alıyor
![]()
O bahsettiğim kadını izlemelisinisteyen gelebilir kapımız açık![]()
ay yapım dizileri ka abartan yok 120 dk reklamsız gidiyorlar öteki diziler yeni de olsan en fazla 90 dk reklamsız giderlerKara Para Aşk 2. bölümde anlıklarda artış yaşamayı başarıyor ama hala reklam vermedi falan yorumları yapıyor.yeni başlayan bir dizinin reklamsız gitmesi çok normal.artık objektif yorumlar yapılmalı.![]()