19 Mart 2011 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Cumartesi hangi yapımları izlediniz ?

• Akasya Durağı (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Kavak Yelleri (Kanal D)

Oy: 1 20.0%
  • Yahşi Cazibe (ATV)

• Kızım Nerede (ATV)

Oy: 2 40.0%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 1 20.0%
  • İzmir Çetesi (Star)

• Lale Devri (Fox)

• Şefkat Tepe (STV)

• Diğer (Lütfen belirtin.)

• Kullanılan toplam oy
    5
  • Anket kapatılmış .
Evet genelde Cumartesileri oluyor. Pazar günleri fazla çalışmak istemiyorlar sanırım :):)

Star BÖLE YAPARSA İİ Bİ REYTİNG YAPAR...
Pazartesi : 20:00 behza ç. 22:30 sırat
Salı: 20:00 papatyam 23:00 yabancı sinema
çarşamba: 20:00 izmir çetesi 23:00 hayatım dizi
perşembe:komedi dükkanı
cuma: 20:00 sihirli annem(baslıyomus mayısta) 23:00 hayatım dizi
cumartesi: 20:00 dürüye'nin güğümleri 22:30 küçük sırlar
pazar: geniş aile

adminim starın dizileri neden böyle çok özetten dolayı mı? yoksa günlerinin yanlışlığından mı? zaten 6 tane dizisi var starın küçük sırlar dürüye , sırat kesin biticek. geniş aile, papatyam,izmir çetesi,behzatç. bence bu dörtlü diğer sezona günleri değişmiş olarak girecek ne diyosun adminim

Star'ın sorunun da senin dediğin gibi özetin de etkisi olabilir. Çünkü gerçekten dizilerin başlangıç saatlerinin ayarlanmasında önemli hatalar yapıyorlar. Ya çok erken başlatıyorlar ya da geç başlatıyorlar.

Rakip kanallar genellikle 20.40 gibi başlatırken dizileri Star 21.10 gibi başlatıyor (reklamlarla birlikte)

Gün değişikliklerinin de pek işe yarayacağını sanmıyorum. Ayrıca Star'ın sorunlarından biri de gündüz kuşağının da kötü gitmesi. Zuhal Topal dışında başarılı bir gündüz programı yok. Cennetin Sırları başta olmak üzere gündüz yayınları hiç izlenmiyor. Bu da çok önemli bir sorun durumunda.

Bence olması gereken yayın akışı:

Pazartesi: İzmir Çetesi
Salı: Papatyam
Çarşamba: Sinema (varsa Avrupa Maçı)
Perşembe: Sinema (varsa Avrupa Maçı)
Cuma: Komedi Dükkanı / Küçük Sırlar
Cumartesi: Dürüye'nin Güğümleri
Pazar: Geniş Aile / Behzat Ç

Bu şekilde olsa da çok fazla yükselmez tabii ama biraz daha iyi olabilir. Çarşamba ve Perşembe günleri için hiç şansı yok bence. 2-3 haftada bir olacak maç yayınları idare ederler.

Akasya Durağını önceden izliodum artık izlemeyi bıraktım.İyice saçmalamaya başladılar.her hafta birini kaçıyorlar.dilek her hafta kendine yeni bir sevgili buluo sanki gömlek değiştirio.artık millette bıktıki reytingleri düşüşte bu sene bitirseler iyi olur yoksa seneye devam ederse ömrü uzun değil[/FONT]

bencede doğru bi yayın akışı yapmışsın adminim hele pazar günü geniş aileyle behzat ç. starın reytingini bayaa arttırır ama bu sezon böyle gider diğer sezona olur bu değişiklikler bence

Kavak Yelleri Efe Karakteri Sayiden Öldüyse Dizi Daha Erken Biter Son On Bölüm Kaldıgı Söyleniyor Efe Gitiyse düser 5'e