Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    21
Bir Zamanlar Çukurova normal bir bölümdü, hatta beni fazla çekmediği için onu bırakıp Bir Başkadır Dizisine hemen geçiş yaptım.
Böyle 'sinir bozucu' bölüme rağmen harika oran.
Yılmaz karakteri diziden ayrılırsa bu diziye birşey olmaz ki ayrılsın, dizi 73 bölümdür hep aynı olaylar :A farklı yöne kayması şart ki o da Yılmaz karakterinin olmayışı ve yeni oyuncu takviyeleri ile tamamlanacak. Vahide Perçin gibi ana karakterlerden birinin yokluğunda artık onunla alakalı olaylar bile işlememesine rağmen sağlam yolunda ilerlemeye devam ediyor.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Alev Alev 3. bölümde de yükselememiş maalesef, hatta düşmüş, geçen hafta 6 almıştı bu hafta o da yok.
Bakalım önümüzdeki 2-3 hafta neler yapacak, hayırlısı olsun...

Kalk Gidelim totalde 25. sıraya kadar gerilemiş. Tövbeler Olsun'un yerine pazar günü olsaydı keşke. En azından A/B'de ilk 10'a girerdi diye düşünüyorum.

Mucize Doktor geçen seneki oranlarından epey uzakta. Millet, hastane ortamından sıkılmış olmalı. :D

Bir Zamanlar Çukurova çok iyi gidiyor. Bu oranlarını devam ettirdiği sürece 4. sezonu da çekerler muhtemelen.

Alev Alev geçen hafta fazla yükselmedi bu hafta düştü. Reklamla ilk bölüm fazla izlenince böyle oluyor. Uyanış Büyük Selçuklu da öyle olmuştu.

🔥🔥

TkJKzx.jpg
Dilanı kim sildi 😅😅

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and kerem
Bir Zamanlar Çukurova normal bir bölümdü, hatta beni fazla çekmediği için onu bırakıp Bir Başkadır Dizisine hemen geçiş yaptım.
Böyle 'sinir bozucu' bölüme rağmen harika oran.
Yılmaz karakteri diziden ayrılırsa bu diziye birşey olmaz ki ayrılsın, dizi 73 bölümdür hep aynı olaylar :A farklı yöne kayması şart ki o da Yılmaz karakterinin olmayışı ve yeni oyuncu takviyeleri ile tamamlanacak. Vahide Perçin gibi ana karakterlerden birinin yokluğunda artık onunla alakalı olaylar bile işlememesine rağmen sağlam yolunda ilerlemeye devam ediyor.
Vahide Perçin gidince düşecek dediler tam tersi yükseldi. Uğur Gündeş ayrılınca düşer diyorlar bu sefer bence yine yükselir :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Vahide Perçin gidince düşecek dediler tam tersi yükseldi. Uğur Gündeş ayrılınca düşer diyorlar bu sefer bence yine yükselir :A
@Aserat son sürat aşağı iner deyip zehirli oku atmıştı :A
Uğur Güneş ile olan sahneler sıktı artık. Gitmesi isabet olacak. Ben sıkıldım hep aynı mevzuları işlemelerine. Dünkü bölümüde sevmedim ama izleniyor :A
Yeni oyuncular gelecek ve buyüzdende zirveyi artık bırakmaz emin oldum. :A

• Güldürdün
Bir Zamanlar Çukurova yükselişini sürdürmüş, sezon boyunca zirvede yer alır.

Alev Alev koruyamamış oranlarını, haftaya da düşerse sıkıntı olur.

Mucize Doktor iyi gidiyor ama eski oranlarını mumla arıyor.

• Beğendim
Mucize Doktor bu saatten sonra 7-8'den yukarı çıkamayacak gibi görünüyor. Yeni bölüm fragmanı iddialı görünüyor bence gelecek hafta tekrar yükselir.

Alev Alev'in ABC'de 6 küsürden 4'e inmesi şaşırtıcı. Reytingleri hala iyi ama beklenen etkiyi yaratamadı belli ki.

Kalk Gidelim çok kötü gidiyor İyi Aile Babası gelince daha kötü etkilenebilir.

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Dün akşam Masterchef izledim ben..
Son ana kadar ciddi bir MD hayranıydım ama son 1 aydır izlemiyorum ve malesef eski heyecan ve mutluluk alamadığım içinde izlemiyorum.
Geçen sene BZÇ çok laf ederdim @Forumdash kulağı çınlasın; ama diziyi geçen Vahide vedası bölümünde izledim ve istemsizce ilerisini merak eder oldum.
Dizide Vahide den sonra yerin dibine girer dendikçe dizi her hafta ratinleri arttırmaya devam ediyor.
Hatta Dizinin özeti MD nin yeni bölümünden daha fazla izlenmiş...

Tebrikler BZÇ .

MD stabil değil; oynak ve kaygan bir izleyici var...

Alev Alev de 4-5 bandında yaşayacak gibi duruyor.

Bu yıl tartışmasız BZÇ

Mucize Doktor bu saatten sonra 7-8'den yukarı çıkamayacak gibi görünüyor. Yeni bölüm fragmanı iddialı görünüyor bence gelecek hafta tekrar yükselir.

Alev Alev'in ABC'de 6 küsürden 4'e inmesi şaşırtıcı. Reytingleri hala iyi ama beklenen etkiyi yaratamadı belli ki.

Kalk Gidelim çok kötü gidiyor İyi Aile Babası gelince daha kötü etkilenebilir.
Zehirli oku Kalk Gidelim'e de attığın için teşekkür ederiz. :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat