19 Kasım 2019 Salı Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz / İzlediniz?

• Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (ATV)

Oy: 4 22.2%
  • Kadın (FOX)

Oy: 1 5.6%
  • Azize (Kanal D)

Oy: 1 5.6%
  • Çocuk (Star TV)

Oy: 3 16.7%
  • Elimi Bırakma (TRT1)

Oy: 0 0.0%
  • Master Chef Türkiye (TV8)

• Diğer (Lütfen belirtiniz)

• TV İzlemeyeceğim/İzlemedim

Oy: 9 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    18
Azize direkt Çocuk'u etkilemiş üzüldüm.
Buğra daha önce beraber oynadığı Serhat Teoman'la, Hande Erçel de daha önce beraber oynadığı Nazan Kesal'la reyting rakibi oldular...

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Kadın'ın Mucize Doktor'dan reyting kasma hamlesi hüsranla sonuçlanmış ve tüm gruplarda düşmüş. Tabii dizide iş olmayınca Ali Vefa bile kurtaramıyor. :F @alperuz @Ahmed

Fanları tam Çocuk yükselip kendini kurtardı diye sevinirken yine düşmüş. İzlemesem de kendimi onların yerine koyup üzüldüm. :(

Azize ortalama başlamış ama bol tekrarla yükselebilir.
Kadın artık bitmen gereken bi konu var ?

• Güldürdün
Reactions: Aserat
EDHO 5. sezonunda bile 10 reytingi zorluyor :A İlk sezonunda burada Kurtlar Vadisi'ni ölümüne destekleyen kitle 13 bölümü göremez derken dizi 200. bölüme merdiven dayadı :F

Kadın artık Ocak ayını bile beklemesin. Ali Vefa'nın fragmandaki kadar olan kısacık sahnesi bile kurtaramadıysa finale doğru 3-4 reytinge kadar yolu var :D

Azize beklentimden daha iyi başlamış ama sezona tutunabilmesi için 5 reytingi görmesi lazım. Bunun için tekrarına bakmaya çalışacağım.

'Azize' beklenti altında açılış yapmış ama bence ilgi çekebilecek bir proje, salının boşluğunu değerlendirir diye düşünüyorum. Bayağı tekrarı da var, haftaya yükselecektir diye düşünüyorum.

'Çocuk' bir aya bitecek gibi, kadroya yazık oldu...