Kanal D'de 5-6 reytingi gördü, öpüp başına koysun ve kenara çekiliversin.Ohaaa o dönemler çok takip etmiyordum 2013 yılı itibariyle reytingleri takip etmeye başladım
Kanal D'de 5-6 reytingi gördü, öpüp başına koysun ve kenara çekiliversin.Ohaaa o dönemler çok takip etmiyordum 2013 yılı itibariyle reytingleri takip etmeye başladım
4 Reyting alıyordu bu yerine gelen dizi 3 reytingi ıkına ıkına almışKanal D'de 5-6 reytingi gördü, öpüp başına koysun ve kenara çekiliversin.
Pazar günü en az 7 alacağından eminim.4 Reyting alıyordu bu yerine gelen dizi 3 reytingi ıkına ıkına almış
Kanal D her zaman kazanandır, pazar günü en az 7 reytingle gün birincisi olacağız.Kanal D yine kaybeden taraf olmuş. Tüm dizileri teker teker gidecek bu hızla.
2 Reytinge düşmezse dua et bence ayollPazar günü en az 7 alacağından eminim.
Kanal D her zaman kazanandır, pazar günü en az 7 reytingle gün birincisi olacağız.
Ne zaman.Pazar günü en az 7 alacağından eminim.
Kanal D her zaman kazanandır, pazar günü en az 7 reytingle gün birincisi olacağız.
En azından sadece pazartesi 6 reyting almıyoruz, Show TV battı gidiyor. Biz yine harikayız.Kaç haftadır diyorum sen yeni fark etdin.
Yeni Gelin harikasını unutdun heralde.En azından sadece pazartesi 6 reyting almıyoruz, Show TV battı gidiyor. Biz yine harikayız.
Pazartesi, Cumartesi 7, Çarşamba 5 alıyoruz zirvede işlerimiz var yenileri de gelince kalan günlerde uçacağız sen Batık kanalına bak daha dizi tutturamadı sezon başından beri.En azından sadece pazartesi 6 reyting almıyoruz, Show TV battı gidiyor. Biz yine harikayız.
Siyah Beyaz Aşk tuttu, uçuyoruz. VS ve AS de harika. Çatla .sPazartesi, Cumartesi 7, Çarşamba 5 alıyoruz zirvede işlerimiz var yenileri de gelince kalan günlerde uçacağız sen Batık kanalına bak daha dizi tutturamadı sezon başından beri.
Akşama yazı yazayım bari ''Ne Olacak Bu Kanal D'nin Hali?'' diye.Yeni Gelin harikasını unutdun heralde.
Hem Çukur de 7e yakın alıyor.
Neredeyse her 2 kanal şu an en kötü durumda.
Çok yakında zirveyi ele geçireceğiz, Eylül ayında olduğu gibi.Vizyonsuzluğun sonu bu işte Oh olsun
Bizim Hikaye'nin sabah tekrarı vasat gitmiş perşembe akşamı şok düşüş kapıda.
Bizim Hikaye bu hafta 7 geliyor çatla siz 5,15 alacaksınız TotaldeAslan Ailem'den kimse bahsetmiyor ama sessiz sedasız kendine iyi bir kitle oluşturdu. Tebrikler.
Hayati ve Diğerleri pek iyi başlayamamış, tekrarı da kötü. Birkaç haftaya yolcu gibi.
Dolunay'dan da yakında final haberi gelir.
Hayat Sırları gece tekrarı özellikle AB ve ABC1'de iyi gitmiş. Yükselsin artık nolur.
Bizim Hikaye'nin sabah tekrarı vasat gitmiş perşembe akşamı şok düşüş kapıda.
Dua et de Kırgın Çiçekler AB'de 1 küsüre düşmesin.Bizim Hikaye bu hafta 7 geliyor çatla siz 5,15 alacaksınız Totalde