Polat Şaşmaz
Favori Üye
oses 5 reyting fark takmıstebrik edilmeli
yere düşen guguklu saate ayağı takılan Mahir'in dengesini sağlamak için elini duvara götürdüğünde duvar çökebilridiforumdaşım eger guguklu saate dokubnsalar guguklu saat yerinden olmayacak budurumda guguklu saat duvarda asılı olmayacak veduvarıda kırmak aklına gelmeyecekti üstün zeki mahirli arkadaşın)) bilmem anlatabildim mi
yere düşen guguklu saate ayağı takılan Mahir'in dengesini sağlamak için elini duvara götürdüğünde duvar çökebilridi
Yer Gök Aşk Bircesizde iyi izleniyor
Yahu illa guguklu saate takılacak değil ya.Duvardan aldi diyelim masanında üstünede koyabilirlerdi.Heryer heryerlerdeydi bişeylere takılırdı.Guguklu saatte altina bak üstüne bak elinden yer çekimine bırak bi hali var.Ne kadar uzağa atabilirsin ki bi saati.Neyse işte ben olsam bişeye takılır tökezletir duvarıda çökertirdim.Savci o paniklede Mahri'in elini tutardi göz gözede bakıtırdım 5-10sn'yeliğinede alttan müziği dayardimhırsızlaar neden guguklu saati söktüleri duvarın dibine atsın))))) alırlar içine bakarlar aga sola fırlatırlar. zorlama karadayıyı hiç kurtarırı yok. kötü aksion yazarları işte))) tek bu guguklu saat olsa neyse)))
Bu kız mı acaba azarlanan?
Yahu illa guguklu saate takılacak değil ya.Duvardan aldi diyelim masanında üstünede koyabilirlerdi.Heryer heryerlerdeydi bişeylere takılırdı.Guguklu saatte altina bak üstüne bak elinden yer çekimine bırak bi hali var.Ne kadar uzağa atabilirsin ki bi saati.Neyse işte ben olsam bişeye takılır tökezletir duvarıda çökertirdim.Savci o paniklede Mahri'in elini tutardi göz gözede bakıtırdım 5-10sn'yeliğinede alttan müziği dayardim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?