19 Kasım 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

vadinin tüm kişilerde rakibi yok ab mb bilmem toplamda fark atıyoz herkese :D

[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table"]
[TR]
[TD]Karadayı[/TD]
[TD]8.00[/TD]
[TD]10.90[/TD]
[TD]+2.90[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Rekor heralde nerdeyse 3 reyting arttırmış. :)
Aslında 4 reyting artanlar bile oldu, rekor değil yani :):)

bu rekor mu ki muhteşem yüzyıl 2.bölümüyle totalde 4.39 ab grubunda 7.46 yükselmiş işte bu rekordur!

A/B grubu reytingleri fırlamış.

O Ses Türkiye neredeyse 15 reytinge ulaşmış A/B'de. Karadayı 10 reytingi geçmeyi başarmış.

Arka Sokaklar, A/B'de aldığı bu oranlarla devam ederse Ocak ayında yeni dizilerinde gelmesiyle beraber 22.00'da yayınlanabilir.

Show TV'de, TV'de İlk Kez ekranlara gelen Beni Unutma totalde epey gerilerde kalarak 49. olmuş.

bu rekor mu ki muhteşem yüzyıl 2.bölümüyle totalde 4.39 ab grubunda 7.46 yükselmiş işte bu rekordur!

Son zamanları kastediyoruz. :)

Muhteşem Yüzyıl'ın 1. bölümü yayınlandıktan sonra 1 hafta tüm program ve gazetelerde dizi konuşuldu ve inanılmaz bir reklamı yapılmış oldu, reklam o kadar fazla yapıldı ki, Show Tv dizinin tekrarını bile vermedi o hafta içerisinde...

Senin de bildiğin gibi her yeni başlayan dizinin tekrarı yayınlanır o hafta içinde. :)

Son zamanları kastediyoruz. :)

Muhteşem Yüzyıl'ın 1. bölümü yayınlandıktan sonra 1 hafta tüm program ve gazetelerde dizi konuşuldu ve inanılmaz bir reklamı yapılmış oldu, reklam o kadar fazla yapıldı ki, Show Tv dizinin tekrarını bile vermedi o hafta içerisinde...

Senin de bildiğin gibi her yeni başlayan dizinin tekrarı yayınlanır o hafta içinde. :)
ben zanetmiştim tüm zamanların bu zamanlarda arka sokaklar , karadayıda gibi rekor