19 Haziran 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

Ben sezon finalini beğendim. :)

Vahide Gördüm resmen sülüman'ın annesi gibi duruyo ya :(
bir de bu şive olayına tek takan ben miyim?

sezon finalini çok beğendim bence gayet güzeldi mehmet öldü :( ama sadece tek şeyi beğenmedim vahidenin sadece son sahnede yer almasını ve süresi az olması ama iyidi bugün inşallah güzel reytingler alacak :)

Meryem Uzerli'ye gözümüz alıştığı için böyle düşünmeniz normal. Yeni sezonda gözler alışır iyice. :)

muhteşem yüzyıl sezon finaliyle yükselmeyi başarmış ama çok az niye böyle anlayamıyorum okadar iyidi hatice öldü mehmet öldü şah sultan saraydan ayrıldı malkoçoğlu gitti hürrem geldi bukadar şeye rağmen total 8.21 ab 7.34 e yükselebilmiş 10 geçmeliydi :(

Muhteşem Yüzyıl iki grupta da zirvede ancak malesef çok zayıfladı. Heleki total dizisi olmasına ne demeli? Açık ara A/B dizisi olan dizi 15 reytingten 7 reytinge düştü. Yeni Hürrem'i izledim. Vahide Gördüm çok ama çok iyi bir oyuncu ancak Meryem Uzerli`yi aratacağı kesin. Çünkü herkes o Hürreme alışmıştı. Kısacası bence Muhteşem Yüzyıl'ın eski reytinglerine dönmesi neredeyse imkansız. Düşüş Meryem`in zamanından başlamıştı zaten. Ama Meryem olsaydı 10+ alırdı ancak şu an imkansız.

Kuzey Güney yaz geldiği için düşük gidiyor ama her iki grupta 2. olmuş. Finaliyle umarım yükselir.

Merhamet baya düşmüş. Gelecek sene PT2 dizisi olabilir. A/B`si de oldukça düşük.

Pis Yedili`nin tekrarı normal gitmiş.