- Reaksiyon puanı
- 50,351
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
FOX yine iyi gitmiş14:00 - 15:00 ortalama <s>#</s>sbt <s>#</s>reyting 'leri; 1) KANALD: 2.52 , 2) ATV: 1.96 , 3) FOX: 1.5
finalinn artmasını bekliyorum bir kaç kişi ölecek her ölüm reyting getirir prensibiyle ükselmesi lazı. am 3. sezon diziye dip yaparak başlatacak. ha bide osman umarım seneye büyür artıkÖyle Bir Gecer Zaman Ki Bugun süper otesi bir SEZON FİNALİ ile tozu dumanı birbirine katacak!! Mukkemmel bı bölüm olacak ve herkezin zihninde ki sorular bu bölümden sonra cevabını bulacak!!
Umarım süper bı yükselişe gecer yarın Öyle Bir Gecer Zaman Ki...
Arkadaşlar Seksenler 2.sezon Ramazanda Başlıyor
bir iki haftadır sbt de bir değişiklik oldu. normalde ekradan okular tatil oldugu için çocuk dizilerin ve programlrın artması gerekrken tam tersi oldu atv deki yeniden başlayalım 13-16 arasında yükselişe geçerken . arka soskaklar ve akasya duragı gibi çock programları düşüşe geçti. arak sokakalrın finali ab de 3.7 aldı üstelik kanal d.. ilginç sbt bişeylerle yine oynuyor bakalım sonu nereye varacak
- - - Ekleme - - -
finalinn artmasını bekliyorum bir kaç kişi ölecek her ölüm reyting getirir prensibiyle ükselmesi lazı. am 3. sezon diziye dip yaparak başlatacak. ha bide osman umarım seneye büyür artık))))))))))))))))))))))
bir iki haftadır sbt de bir değişiklik oldu. normalde ekradan okular tatil oldugu için çocuk dizilerin ve programlrın artması gerekrken tam tersi oldu atv deki yeniden başlayalım 13-16 arasında yükselişe geçerken . arka soskaklar ve akasya duragı gibi çock programları düşüşe geçti. arak sokakalrın finali ab de 3.7 aldı üstelik kanal d.. ilginç sbt bişeylerle yine oynuyor bakalım sonu nereye varacak
- - - Ekleme - - -
finalinn artmasını bekliyorum bir kaç kişi ölecek her ölüm reyting getirir prensibiyle ükselmesi lazı. am 3. sezon diziye dip yaparak başlatacak. ha bide osman umarım seneye büyür artık))))))))))))))))))))))
Bende finalin artmasını bekliyorum ama sbt bu o yüzden bı tahmin bile tam edemiyorum, bu arada merak etme osman için. Osman'ı bugünkü bölümde son görüşümüz olacak çünkü diziden ayrılıyor.
Emir Berke diziden ayriliyor mu? Nerede okudun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?