Damien Duff
Favori Üye
Forumda ilgi görmeyen fantastik diziler Sihirli Hayatların reytingi nasılYeni gördüm ne kadar adaletsiz bir ölçüm sistemi 😱 118 mesaj, 733 hit alan yarışmam sırf az üye yazmış diye 20. olmuş
Forumda ilgi görmeyen fantastik diziler Sihirli Hayatların reytingi nasılYeni gördüm ne kadar adaletsiz bir ölçüm sistemi 😱 118 mesaj, 733 hit alan yarışmam sırf az üye yazmış diye 20. olmuş
Program ilk 5'ten çıkacak o zaman.
Bilip bilmeden konuşma hitler de reytinge katılıyor. Eğer sadece hit ve mesajla ölçülseydi reyting daha düşük olurdu diğer programlarında yüksek zaten. 😉Yeni gördüm ne kadar adaletsiz bir ölçüm sistemi 😱 118 mesaj, 733 hit alan yarışmam sırf az üye yazmış diye 20. olmuş
4 | SİHİRLİ HAYATLAR 23. BÖLÜM | YS | 20 Haziran Salı | 21.37.41 | pompy |
Sihirli annemin 1.sezonunun uyarlaması işteSİHİRLİ HAYATLAR @pompy in en ilgi gören senaryosu oldu bence polisiyeden bombalardan uzak kalmasıda etken sihirli annem uyarlaması ve diğer dizilerine göre okuması daha keyifli
4 SİHİRLİ HAYATLAR 23. BÖLÜM YS 20 Haziran Salı 21.37.41 pompy @mrt-06 @Harunnn60
Ben afişine hayran kalmıştım.SİHİRLİ HAYATLAR @pompy in en ilgi gören senaryosu oldu bence polisiyeden bombalardan uzak kalmasıda etken sihirli annem uyarlaması ve diğer dizilerine göre okuması daha keyifli
4 SİHİRLİ HAYATLAR 23. BÖLÜM YS 20 Haziran Salı 21.37.41 pompy @mrt-06 @Harunnn60
@Harunnn60 yapmışBen afişine hayran kalmıştım.
Yakamoz-Asi nin yayından kaldırdığı bir polisiyem vardıBen afişine hayran kalmıştım.
Benim reytinglerim düşebilir ama bölüm çok güzel oldu.@Harunnn60 yapmışbu arada sizin aranızdada bir savas var bir hafta biriniz zirvede diğeriniz 2. oluyor diğer hafta tersibakalım bu hafta ne olucak bu akşam yürüyen ölüler yarında magazin var
aa doğruya patronusun @Harunnn60 un sen gizliden gizliye uyarıda yapıyorsundur allah bilir patronunu geçme şutlarım diyeBenim reytinglerim düşebilir ama bölüm çok güzel oldu.Aynı kanaldayız fark etmez.
Bu hafta patronum 1.olsun dedim.aa doğruya patronusun @Harunnn60 un sen gizliden gizliye uyarıda yapıyorsundur allah bilir patronunu geçme şutlarım diye
Yok canım öyle bir şey.aa doğruya patronusun @Harunnn60 un sen gizliden gizliye uyarıda yapıyorsundur allah bilir patronunu geçme şutlarım diye
@pompy bile kanalımızı geçmiş, bu taraflı reyting sistemine karşı gerekli tedbirler alınmazsa kardeş kanallarımız ile beraber protesto yapacağızBilip bilmeden konuşma hitler de reytinge katılıyor. Eğer sadece hit ve mesajla ölçülseydi reyting daha düşük olurdu diğer programlarında yüksek zaten. 😉
Aksiyon olmuyor Sihirli Hayatlar sayesinde@pompy bile kanalımızı geçmiş, bu taraflı reyting sistemine karşı gerekli tedbirler alınmazsa kardeş kanallarımız ile beraber protesto yapacağız
Bile diyorsun ama aldığı hite bak senn övündüğün hit'in iki katı.@pompy bile kanalımızı geçmiş, bu taraflı reyting sistemine karşı gerekli tedbirler alınmazsa kardeş kanallarımız ile beraber protesto yapacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?