19 Haziran - 2 Temmuz 2017 Fav10 Senaryo Reytingleri

6.71 ve 5.50 reytingle final kararı alıp zirvede bırakan diziye Aşk İşleri denir.

Dizi Savaşları'nda 5. hafta sonuçları talihsiz bir zamana denk geldi ama yine de beklediğimden iyi gitmiş.

TVen programlarına tebrikler.

Yeni gördüm ne kadar adaletsiz bir ölçüm sistemi 😱 118 mesaj, 733 hit alan yarışmam sırf az üye yazmış diye 20. olmuş
Bilip bilmeden konuşma hitler de reytinge katılıyor. Eğer sadece hit ve mesajla ölçülseydi reyting daha düşük olurdu diğer programlarında yüksek zaten. 😉

4SİHİRLİ HAYATLAR 23. BÖLÜMYS20 Haziran Salı21.37.41pompy

SİHİRLİ HAYATLAR @pompy in en ilgi gören senaryosu oldu bence polisiyeden bombalardan uzak kalmasıda etken sihirli annem uyarlaması ve diğer dizilerine göre okuması daha keyifli
@mrt-06 @Harunnn60

Sihirli annemin 1.sezonunun uyarlaması işte

Ben afişine hayran kalmıştım.

@Harunnn60 yapmış
bu arada sizin aranızdada bir savas var bir hafta biriniz zirvede diğeriniz 2. oluyor diğer hafta tersi
bakalım bu hafta ne olucak bu akşam yürüyen ölüler yarında magazin var
Benim reytinglerim düşebilir ama bölüm çok güzel oldu.
Aynı kanaldayız fark etmez.

Bilip bilmeden konuşma hitler de reytinge katılıyor. Eğer sadece hit ve mesajla ölçülseydi reyting daha düşük olurdu diğer programlarında yüksek zaten. 😉
@pompy bile kanalımızı geçmiş, bu taraflı reyting sistemine karşı gerekli tedbirler alınmazsa kardeş kanallarımız ile beraber protesto yapacağız

Hani o güzel yorumlarınızın karşılığı?