19 Haziran - 2 Temmuz 2017 Fav10 Senaryo Reytingleri

6.71 ve 5.50 reytingle final kararı alıp zirvede bırakan diziye Aşk İşleri denir. :A

Dizi Savaşları'nda 5. hafta sonuçları talihsiz bir zamana denk geldi ama yine de beklediğimden iyi gitmiş. :)

TVen programlarına tebrikler. :D

Yeni gördüm ne kadar adaletsiz bir ölçüm sistemi 😱 118 mesaj, 733 hit alan yarışmam sırf az üye yazmış diye 20. olmuş :A
Bilip bilmeden konuşma hitler de reytinge katılıyor. Eğer sadece hit ve mesajla ölçülseydi reyting daha düşük olurdu diğer programlarında yüksek zaten. 😉

4SİHİRLİ HAYATLAR 23. BÖLÜMYS20 Haziran Salı21.37.41pompy

SİHİRLİ HAYATLAR @pompy in en ilgi gören senaryosu oldu bence polisiyeden bombalardan uzak kalmasıda etken sihirli annem uyarlaması ve diğer dizilerine göre okuması daha keyifli :A :A :A @mrt-06 @Harunnn60

SİHİRLİ HAYATLAR @pompy in en ilgi gören senaryosu oldu bence polisiyeden bombalardan uzak kalmasıda etken sihirli annem uyarlaması ve diğer dizilerine göre okuması daha keyifli :A :A :A @mrt-06 @Harunnn60
Sihirli annemin 1.sezonunun uyarlaması işte

Ben afişine hayran kalmıştım. :A

Bilip bilmeden konuşma hitler de reytinge katılıyor. Eğer sadece hit ve mesajla ölçülseydi reyting daha düşük olurdu diğer programlarında yüksek zaten. 😉
@pompy bile kanalımızı geçmiş, bu taraflı reyting sistemine karşı gerekli tedbirler alınmazsa kardeş kanallarımız ile beraber protesto yapacağız :A