19 Eylül 2025 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• MasterChef Türkiye 2025 | TV8

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .
Şerbet iyice saçmaladı zaten, Arka Sokaklar'ın zirveyi almaması için hiçbir sebep yok.Haftaya sadece bende onu izleyeceğim.
O kadar laf ettiler yine de artmış şerbo. Türk toplumu işte 😂 Madem kalksın istiyorsunuz neden izliyorlar ki ?

Aynen ama etkili kullansinlar
Valla Hüsnü'yü vurması beklenmeyen hareket ! Ben Rıza'yı beklerdim.

Arka Sokaklar gelecek bölüm 6 reyting alabilir Husnu'nun vurulması ön izlemesi 1M izlenmeye varıyor neredeyse.

Arka Sokaklar bölümün hakkını vermiş. Ab kısmı çok düşük.
Aşk ve Gözyaşı ortalama bir açılış yapmış. 3 bandını geçerse kanala yeterli olur.
Kızılcık Şerbeti çok konuşuldu ve yapılan değişiklik merak edildiği için artış yaşamış. Ben bile bakındım biraz. Asıl reytingi artık haftaya belli olur.

Reactions: 12.Adam
Cumanın oturması için 4-5 hafta geçmesi lazım, tabii ki diğer günler için de böyle.

Bugünkü sonuçlarla Kızılcık Şerbeti geçen sezonki performansından uzakta ama yine zirvede,
Arka Sokaklar totalde iyi gitmiş,
Aşk ve Gözyaşı da normal bir yeni dizi gibi standart başlamış, 4-5 haftaya durumu belli olur...

Niye sen bile?
Kızılcık Şerbeti geçmişte düzenli izlediğin dizi zaten. Geçmişin olduğu için ara ara bakmaya devam ediyorsun

Reactions: 12.Adam and Dosi
AB grubu Doğa'ya fena küsmüş. Sevgili senaristler, hakikaten, o güzelim kıza nasıl yazdınız o firaz olayını. Sonra R yaptınız yapmasına ama su bulandı bır kere...

Niye sen bile?
Kızılcık Şerbeti geçmişte düzenli izlediğin dizi zaten. Geçmişin olduğu için ara ara bakmaya devam ediyorsun
Aaa sürekli benle uğraşmayı bırak

sezonun ilk bölümüne bile bakmayıp dün biraz göz attıysam ben bile oluyor

Reactions: 12.Adam and Bully

Diziyi hiç izlememiş birisi "ben bile bakındım" derse tamam ama diziyi geçmişte izlemiş birisi "ben bile bakındım" derse ben uğraşırım, elimde değil

Reactions: 12.Adam and Dosi
Arka sokaklar güzel bir bölüm yayınladı haftaya da Ali'nin hüsnü'yü vuracağı bölüm yayınlanacak 6 ve üstü reyting bekliyorum Total grubunda

Şerbo izledim de aşırı vasat bir bölümdü yükselmesine şaşırdım.

Reactions: cokiyitvci

Niye sen bile?

Nazı ikimize geçiyor ondan tüm bunlar (daha neler yazardım da olay başka yerlere çekilir felan al başına iş)

Diziyi hiç izlememiş birisi "ben bile bakındım" derse tamam ama diziyi geçmişte izlemiş birisi "ben bile bakındım" derse ben uğraşırım, elimde değil
Bölümde dikkatini çeken sahnelere bakıyordur ne yani olamaz mı?

Sen ne izledin peki ?

Reactions: Dosi
şerbo totoş olmaya devam etmiş yani 4. sezona geldi; karakter gelişimleri 2 sezondur durmuş dizinin; hep aynı senaryolar izleyici sonunda tokadı basmış helal olsun

rıza papa haftaya total grubunu alabilir efsane geliyor yine

Beleş reklam gibi oldu bir bakıma yine, Nursema olayında da aynısı olmuştu millet meraktan izlemişti ve dizi kitle kazanmıştı o kitleyi de kaybetmedi.Ama bayağı saçmaladı önümüzdeki 2 3 hafta kritik dizi adına.

Reactions: Alemdar
Kızılcık Şerbeti'nin Total'i yine daha yüksek çıkmış bu kadar mantıksızlığa AB iyi dayandı bugüne kadar.

Arka Sokaklar reyting üstü bir dizi olduğu için ne dersek diyelim eksik kalır sürekli ölen karakterleri geri döndürme numarası işe yarıyor demek ki.

Aşk ve Gözyaşı beklediğim gibi vasat başlamış (ama tekrarı beklediğimden iyi). İlk bölümün genelde sıkıcı olduğuna dair çok yorum gördüm o yüzden gelecek hafta ne kadar yükselebilir şüpheli. Gerçi bu diziyi biz Türklere değil Arap izleyicilerinin daha doğrusu yurt dışındakilerin zevkine göre yapıyorlar o yüzden tutmasa bile 13 bölüm net gider.

Ben Leman umarım cumaya gelir zira yeni ve iddialı bir alternatif bu boşlukta rahatça izleyiciyi kendine çekip kitlesini oluşturabilir. Taşacak Bu Deniz de cumaya gelecek (çarşamba-perşembe maçlardan dolayı boş olacağı için tek gün kalıyor) o yüzden TRT'den önce davransa iyi olur.