19 Eylül 2025 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• MasterChef Türkiye 2025 | TV8

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .

mesmeso

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
11,824
Puanı
1,060
dsp9nwk.png

1758559354082.png

1715241908945-png.126797

Halef'imin tekrarına TV'den. ❤️
Gece internetten Aşk ve Gözyaşı.

Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar ve Aşk ve Gözyaşı dizilerinden birkaç kesit izledim. Kumandayı alıp zaplatırken ne vardıysa reklama kadar bakıp sonra diğerine geçtim.
Arka Sokaklar en heyecanlı sahneleri olan diziydi (çatışma sahnesi)
Aşk ve Gözyaşı. Dizinin ana temasını anlamadım. Çok donuk ve soğuk. İlk başlarda aşırı sıkılıp sonra bir şeklde kendini izlettirdi ama reklam sonrası açmadım. Bana hitap etmedi.
Kızılcık Şerbeti’de çok sıkıcıydı. Revize edildiği için kopukluklar vardı. İzlediğim kısımlarda beni kendine çekemedi.

Arka Sokaklar | 719

Umarım ön izleme olarak verilen sahne gelecek bölümünün sahnesi değildir. Kanal D dua et öyle bir hata yapmamış ol.

• Güldürdün
Reactions: TenTen and 12.Adam
Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar ve Aşk ve Gözyaşı dizilerinden birkaç kesit izledim. Kumandayı alıp zaplatırken ne vardıysa reklama kadar bakıp sonra diğerine geçtim.
Arka Sokaklar en heyecanlı sahneleri olan diziydi (çatışma sahnesi)
Aşk ve Gözyaşı. Dizinin ana temasını anlamadım. Çok donuk ve soğuk. İlk başlarda aşırı sıkılıp sonra bir şeklde kendini izlettirdi ama reklam sonrası açmadım. Bana hitap etmedi.
Kızılcık Şerbeti’de çok sıkıcıydı. Revize edildiği için kopukluklar vardı. İzlediğim kısımlarda beni kendine çekemedi.
Kızılcık Şerbeti feci batırdı bence, zorunlu revize edilen ban yiyen senaryosu ile ve hiç ilgi çekmeyen fragmanı ile önümüzdeki haftalarda zorlanacağını düşünüyorum.
Arka Sokaklar cidden güzeldi.
Aşk ve Gözyaşı için millet X'te genelde olumsuz konuşmuş.

• Beğendim
Reactions: Dosi
Ne yazık ki öyleymiş, fake attılar.
------
Kurtlar Vadisi Pusu döneminde de, şu an Arka Sokaklar döneminde de en rezil kanal (reklam'da) Kanal D'dir.

Kurtlar Vadisi zamanında öyle rezillikleri vardı ki say say bitmez. D Media ile Arka Sokaklar'da da devam ediyor :(

Aşk ve gözyaşı'nı çok beğendim ben ancak Klasik türk seyircisine hitap etmeyecek gibi gorunuyor, ne yazık ki. Bu da biraz ilerisi için endişe veriyor. Aşk ve gözyaşı tam benim kalemim...

• Beğendim
Reactions: tifosi12345
Aşk ve gözyaşı'nı çok beğendim ben ancak Klasik türk seyircisine hitap etmeyecek gibi gorunuyor, ne yazık ki. Bu da biraz ilerisi için endişe veriyor. Aşk ve gözyaşı tam benim kalemim...
klasik yerli tv izleyicisi yüzünden koreliler ile avrupalılar bize fark attı.latinler biraz iyi pr yapsa onlarda bizi gececek. dizi sektörünün önündeki en büyük engel yerli izleyicidir. hep aynı şeyleri izlerler-farklı iş izlemezler. bu durum dizi sektörüne çok büyük zarar veriyor.

• Beğendim
Reactions: luisalonso
Aşk ve Gözyaşı çok durgun bölüme rağmen iyi başlamış. Haftaya artsa da çok artmaz gibi. Ben sevmedim, internetten izlemeye devam etmem.
Arka Sokaklar çok iyi artmış, hep böyle bölümler olmalı işte.
Kızılcık Şerbeti çok artamamış ama durumu halen çok iyi tabii ki.

Kızılcık Şerbeti 105. Bölüm
TOTAL (1) : 6,39
AB (1) : 5,77
ABC1 (1) : 7,14

Arka Sokaklar 719. Bölüm
TOTAL (2) : 5,37
AB (11) : 1,86
ABC1 (7) : 2,94

Aşk ve Gözyaşı 1. Bölüm
TOTAL (8) : 2,90
AB (3) : 2,92
ABC1 (5) : 3,33

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Kızılcık Şerbeti Total olmuş yine, ben AB gruplarında bu bölüme rağmen 1 küsur artış beklerdim ama pek bir oynama olmamış.
Arka Sokaklar ne yapmış öyle ya ? Haftaya daha güzel olacak gibi duruyor 20 sezonluk dizinin total'de 1.olmasını görür müyüz acaba ?
Aşk ve Gözyaşı beklenildiği gibi düşük başlamış, yine de önümüzdeki haftalar önemli.