Dizi bana çok boğuk geldi ya Veliaht daha güzel bence.Halef'imin tekrarına TV'den. ❤️
Gece internetten Aşk ve Gözyaşı.
Kızılcık Şerbeti feci batırdı bence, zorunlu revize edilen ban yiyen senaryosu ile ve hiç ilgi çekmeyen fragmanı ile önümüzdeki haftalarda zorlanacağını düşünüyorum.Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar ve Aşk ve Gözyaşı dizilerinden birkaç kesit izledim. Kumandayı alıp zaplatırken ne vardıysa reklama kadar bakıp sonra diğerine geçtim.
Arka Sokaklar en heyecanlı sahneleri olan diziydi (çatışma sahnesi)
Aşk ve Gözyaşı. Dizinin ana temasını anlamadım. Çok donuk ve soğuk. İlk başlarda aşırı sıkılıp sonra bir şeklde kendini izlettirdi ama reklam sonrası açmadım. Bana hitap etmedi.
Kızılcık Şerbeti’de çok sıkıcıydı. Revize edildiği için kopukluklar vardı. İzlediğim kısımlarda beni kendine çekemedi.
Ne yazık ki öyleymiş, fake attılar.Arka Sokaklar | 719
Umarım ön izleme olarak verilen sahne gelecek bölümünün sahnesi değildir. Kanal D dua et öyle bir hata yapmamış ol.
Arka Sokaklar en heyecanlı sahneleri olan diziydi (çatışma sahnesi)
Kurtlar Vadisi Pusu döneminde de, şu an Arka Sokaklar döneminde de en rezil kanal (reklam'da) Kanal D'dir.Ne yazık ki öyleymiş, fake attılar.
------
klasik yerli tv izleyicisi yüzünden koreliler ile avrupalılar bize fark attı.latinler biraz iyi pr yapsa onlarda bizi gececek. dizi sektörünün önündeki en büyük engel yerli izleyicidir. hep aynı şeyleri izlerler-farklı iş izlemezler. bu durum dizi sektörüne çok büyük zarar veriyor.Aşk ve gözyaşı'nı çok beğendim ben ancak Klasik türk seyircisine hitap etmeyecek gibi gorunuyor, ne yazık ki. Bu da biraz ilerisi için endişe veriyor. Aşk ve gözyaşı tam benim kalemim...