19 Eylül 2014 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
5 Star'ı kurtarmaz. Kurt Seyit ve Şura'nın en azından yurt dışı garantisi var da Star devam ettiriyor. Reaksiyon yurt dışında ilgi görmezse işi zor gibi maliyeti yüksek baya.
Bu yapımı biz istemiyoruz yurt dışı ne yapsın

Star Tv'nin batımı diye boşa demiyoruz

Sen dün Vadiyle ilgili düştü bahane gibi cümleler ederken aramızda kalsının 2 haftalık düşüşüyle ilgili birşey demedin bende medcezirle ilgili birşey demiyorum

Bilemem reyiz

Hayır bu sezonuda bitirelim de ondan sonra sezon sonu yapsın

Hiç yakışmaz diye böyle pat diye bitmek
Total 4 ab 2 reytingle devam edemez yalnız böyle. Neyse dizi geçen sezon da düşük başlamış sonra önce 6'lara sonra 9-10'lara çıkmıştı bekleyelim bakalım.

Sen dün Vadiyle ilgili düştü bahane gibi cümleler ederken aramızda kalsının 2 haftalık düşüşüyle ilgili birşey demedin bende medcezirle ilgili birşey demiyorum
Ben aramızda kalsına birşey demedim şimdi diyorum ki dizi senaryo bakımından iyice saptı.Düzelmesi lazım zaten star bu güne başka dizi koyacak bu dizi de pt2 olup biter.
Vadi ise dediğim gibi düşük başladı zamanla yükselir ama öyle 15 falan diyenler hayal kurmasın.
Bu karagüle de frekanslar bahane edilmiş ama medcezir hiç oran kaybetmemiş hatta abc1 de artmış...

Frekansdır frekans yükselir
Zaten o frekans hep düşüş yaşayanlara deniyor bir kere de medceziri söyleyin aaaa bu dizi düşmemiş o zaman frekansla alakası yok deyin ya da deniz yıldızı o kadar bekledi ab ve totalde ama frekans değişikliğinden sonra patlama yaptı ab oldu

Söz konusu Vadi ise 20 reyting bile beklenir

Total 4 ab 2 reytingle devam edemez yalnız böyle. Neyse dizi geçen sezon da düşük başlamış sonra önce 6'lara sonra 9-10'lara çıkmıştı bekleyelim bakalım.
yükselir zaten ama bir polisin kardeşinin suçlu olması resmen öyle mahuR ve abdullahman bozoklu var baranı büyüten kişi

Şakasına söylüyoruz heryerden çıkma bir

Melun işine gelmeyince nasıl da bahane buluyor.
Medcezir'e niye frekans işlemedi o zaman
Öyle öyle Kanal D olmasa işin ucunda

Şakasına söylüyoruz heryerden çıkma bir

Öyle öyle Kanal D olmasa işin ucunda
acaba ne olucak bende merak ediyorum onurun vurulması etki yaparmı o zamaki konu mesutla cevher ve süreç
şimdiki konu bonzai eğer bir yolsuzluk operasyonu çıkmazsa iş gerçekten iş yada bir protesto ama öyle operasyon olmaz artık Arka sokaklarda halkı toplamak için geziden polise kaybedilen güveni toplamak için ama şimdide AKPliler seyrettirmiyor diziyi bir boykot var gibi geliyor hükümeti kötülüyor diye bir yorum okudum o kadar muhalefet yaptıki geçen sezon geziye felan 1999 ağustos depremi yandaş medyaya ATV Yİ AV tv olarak gösterdi cadı avı felan böyle durumlar işte soydanın ekibin savcısını öldürmesi Arka sokaklardaki savcı kara para aşktada oynuyor emniyet müdürü olarak @Bully