19 Eylül 2014 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Karagül düşük başlamış. Zaten normal insan gibi, insanlığın dizi başlattığı saatte başlasa en fazla 10 reyting alabilir. :D

Star geçen seneki FOX olmuş. İnsan olan o saatte dizi başlatmaz. :F Böyle başlarsa tabii yükselir.

Arka Sokaklar berbat. Yalan Dünyanın bile geçen sene Totalde 4 almışlığı var. :D Arka Sokaklar bu sezon bence PT2`ye gidecek kaçış yok. Pazartesi iş yapabilir PT2`de.

Cuma gününe yeni diziler sırayla gelecektir ama geldikleri gibi de giderler. Böyle devam ederse Yalan Dünya gelebilir Cumaya. Hiç olmazsa kanalın A/B`de sırtını yere getirmiyordu.
seyirci tekrarı görünce kaçtı 21.15 e kadar ikinciydi 20.45 tn 21.15 e kadar tekrar verdi resmen kanal d

Valla cok sasiriyorum dun KVP dusuk gitti diye frekans'tan dolayi diyen birisi, bugun Karagul icin hic oyle birsey dememis, 2.gunden de herkes ayarladi diye birsey yok daha cok ayarlayamayan vardir anca pazar gunu reyting sonuclarinda hepsi ayarlamis olur bence. Haftaya 10-11 civari aldiginda gorecez bakalim.

Frekanslar hala reytingleri etkiliyor.Dizilerin düşüşü hep bundan

Karagül kötü başlamış ama frekans değişikliğine bağlıyorum.Haftaya Vadi ve Karagül 10 reytingi çok kolay geçeceklerdir

Medcezir geçen haftaya göre düşmüş ama ab de zirvede yer almış.Haftaya düşüş kaçınılmaz olacak :A

Arka Sokaklar kötü gitmiş.Çok üzüldüm :A

3 Adam reytinglerde fena başlamamış.Zamanla yükselir

Beni affet,unutma beni,karagul ve gunduz kusagindaki isler dusuk yani uydu degisikligi en cok kadinlarin izledigi isleri etkilemis bir kac haftaya hepsinde yukselis gorecegiz

Frekanslar hala reytingleri etkiliyor.Dizilerin düşüşü hep bundan

Karagül kötü başlamış ama frekans değişikliğine bağlıyorum.Haftaya Vadi ve Karagül 10 reytingi çok kolay geçeceklerdir

Medcezir geçen haftaya göre düşmüş ama ab de zirvede yer almış.Haftaya düşüş kaçınılmaz olacak :A

Arka Sokaklar kötü gitmiş.Çok üzüldüm :A

3 Adam reytinglerde fena başlamamış.Zamanla yükselir
Keşke AGB olsaydı boşu boşuna yollandı

direk yorumu okudum başka hiçbişeye bakmadan kesin @Arslan Bey' yapmıştır dedim ve doğru çıktı :D aga mümkünse reytignleri sen yorumlama 1.sayfada :D
alıyor yapıyor değil aldı yaptı şeklinde olacak

Valla cok sasiriyorum dun KVP dusuk gitti diye frekans'tan dolayi diyen birisi, bugun Karagul icin hic oyle birsey dememis, 2.gunden de herkes ayarladi diye birsey yok daha cok ayarlayamayan vardir anca pazar gunu reyting sonuclarinda hepsi ayarlamis olur bence. Haftaya 10-11 civari aldiginda gorecez bakalim.
arkadaş frekans değişikliği perşembe günü yapıldı tabi ki öyle diyecez millet 2 günde ayarlamış gözüküyo hala ayarlayamayan çok ufak bi kesim var
reytinglere bakınca bunun pek bi etkisi olduğunu sanmıyorum medcezir geçen haftaya göre değişmemiş karagül haftaya yükselir saatten dolayı bi düşüş var gibi
arka sokaklar rakip gelince çökmüş

reytinglere gelince karagülde medcezirde iyi durumda
karagül haftaya farkı açar
bugüne beyaz karanfil gelecek daha eğer atv bi değişiklik yapmazsa ki ben o dizinin tutacağına eminim bugünkü dizilerin işi zor olacaktır :D

halkın adamları kendalla rıza baba çarpışınca rıza baba gerilemiş :( yaşlandı mı ne :(
medcezire şarkı da yaramamış
3 adam kötü başlamış
diğer yarım da kötü atv cumayı kurtarımıci gibi

Karagül yaklaşık yeni sezona 4 reyting dusus ile başlamış.
Arka Sokaklar her iki gruptada vasat gitmiş. 10 reytinglik dizi yerlerde.
Şevket Yerimdar ise reytinglerde iyi gitmiş.
Medcezir'de baya toparlanmış.

direk yorumu okudum başka hiçbişeye bakmadan kesin @Arslan Bey' yapmıştır dedim ve doğru çıktı :D aga mümkünse reytignleri sen yorumlama 1.sayfada :D
alıyor yapıyor değil aldı yaptı şeklinde olacak
Reytingleri ben ekledim, yorumda yazdım. O olaya takılma yani, önemli değil. Hani mesela "Fenerbahçe 1. sırada yer alıyor." gibisinden düşün. Böylesi daha heyecanlı. Bende biliyorum o şekilde yorumlamayı ama ben böyle yorumlamak istedim. :)

arkadaş frekans değişikliği perşembe günü yapıldı tabi ki öyle diyecez millet 2 günde ayarlamış gözüküyo hala ayarlayamayan çok ufak bi kesim var
reytinglere bakınca bunun pek bi etkisi olduğunu sanmıyorum medcezir geçen haftaya göre değişmemiş karagül haftaya yükselir saatten dolayı bi düşüş var gibi
arka sokaklar rakip gelince çökmüş

reytinglere gelince karagülde medcezirde iyi durumda
karagül haftaya farkı açar
bugüne beyaz karanfil gelecek daha eğer atv bi değişiklik yapmazsa ki ben o dizinin tutacağına eminim bugünkü dizilerin işi zor olacaktır :D
Sana gore ayarlamis olabilir ama bence ayarlamadi cogu kisi.

Bunların gerçek reytingler olduğunu sanmıyorum. Turksat 4A'ya geçiş yapıldı ve bu işlemin oturması biraz zaman alacak. En azından 1-2 hafta gibi bir süreyle yayınların reytingleri artacaktır. Kanalların düzeni de oturmadı. Stratejik hamlelerle de reytingler artacaktır. Reytinglerin gerçek görünümüne kavuşması zaman alacak. :)

Ulan Kanal D. Şefkat Yerimdar'ı yayınladın ne oldu sanki. Bari Hicran'ı yayınlayaydında geleceğe sermaye olacaktı belki. Yani Şefkat'i her zaman yayınlıyorsun bere kafil.:(

Rıza baboşa nolmuş öyle. :F

Karagül gece yarısı bitmeyince düşmüş. :A

Ergenler yine Medcezir'i çok sevilen a/b grubunda zirveye taşımış. :A

Medcezir ve Karagül'e tebrik, Rıza baboşa geçmiş olsun. :A