19 Eylül 2012 Çarşamba Reyting Tahminleri

Revan işine gelmedi ya ondandır :d
İnan bana zerre umurumda değil. Sonuçta yine zirvede Öyle Bir Geçer Zaman Ki. Gerçekleri söyleyince taraf tutmuş diyorsunuz, eğer Öyle Bir Geçer Zaman Ki zirveden inseydi ben de garip bir durum sezerdim. Ama görüyoruz ki, her yapımda düşüş var.

Bu kadar sevinçli yorum yapmadan önce Perşembeyi bekle istersen. Sonra Perşembe akşamı TNS şikeci olmasın? :d

İnan bana zerre umurumda değil. Sonuçta yine zirvede Öyle Bir Geçer Zaman Ki. Gerçekleri söyleyince taraf tutmuş diyorsunuz, eğer Öyle Bir Geçer Zaman Ki zirveden inseydi ben de garip bir durum sezerdim. Ama görüyoruz ki, her yapımda düşüş var.

Bu kadar sevinçli yorum yapmadan önce Perşembeyi bekle istersen. Sonra Perşembe akşamı TNS şikeci olmasın? :d

aynen 10 u geçen diziler tns de pek umduğunu bulamayacak gibi :))

- - - Ekleme - - -

persembe maçın zirve sansı ab de var gibi

zaten bu perşembe maç izleyeceğim önümüzdeki perşemde veda başlıyor ..:))

Bu arada dikkat ederseniz TNS`de 10u geçen dizi olmadı daha. Öyle Bir Geçer Zaman Ki AB`de yaklaştı ama o da geçemedi. Bakalım başka diziler geçebilecek mi?
Kresy sen de çok gülüyorsun ama Muhteşem de totalde 10u geçemeyecek gibi. Hatta belki de TNS`de maksimum reyting 10dur. Tıpkı yapancılardaki gibi :D

Bu arada dikkat ederseniz TNS`de 10u geçen dizi olmadı daha. Öyle Bir Geçer Zaman Ki AB`de yaklaştı ama o da geçemedi. Bakalım başka diziler geçebilecek mi?
Kresy sen de çok gülüyorsun ama Muhteşem de totalde 10u geçemeyecek gibi. Hatta belki de TNS`de maksimum reyting 10dur. Tıpkı yapancılardaki gibi :D

görücez :)

muhtesem yuzyil total grubunda dusus yasayabilir tns reytinginde

MUHTESEM YÜZYIL İLK İKİYİ PATASINDA Bİ GÜLEYİM SÖLE :d :d :d

pis yedili özetsiz baslıcakmıs elleri titriyor zavallıların ya :d :d

Total

1- Muhteşem Yüzyıl
2- Kuzey Güney
3- İşler Güçler
4- Pis Yedili
5- Sümelanın Şifresi Temel

Ab

1- Muhteşem Yüzyıl
2- Muhteşem Yüzyıl Özet
3- Kuzey Güney
4- İşler Güçler
5- Pis Yedili

Tns hakkında hiçbir tahmin yürütemiyorum. 2 gündür şoka soktu bizi. :D Ama seviyorum Tns'yi. :)))))))

GS macinin sifreli kanal da yayinlanacak olmasi ve Sakarya Firat in yeni Bölümü bir hafta ertelendigi icin MY rahat bir sekilde zirvede olacaktir ve hatta haftalik siralamadada iki grubta zirvede olacaktir cünkü KVP yarin FB macindan dolayi iki grubtada 11 Reytingi gecemez

TOTAL

1.Muhteşem Yüzyıl - 7.00
2.Kuzey Güney - 3.80
3.Pis Yedili - 3.50
4.İşler Güçler - 2.50

A/B

1.Muhteşem Yüzyıl - 11.50
2.İşler Güçler - 4.00
3.Kuzey Güney - 3.90
4.Pis Yedili - 1.20

Son düzenleme:
Sanki önceden çekmiyorlardı. :D

Selana, Acemi Cadı...

Böyle diziler her zaman bir izleyici kitlesi edinmiştir. :)

Selana değil, Selena. :D

Muhteşem Yüzyıl her iki grupta da açık ara zirvede yer alır. A/B'de 13 reyting üstü alır. :)

Kuzey Güney bu hafta yükselişe geçip Pis Yedili'yi geçer bence.

Pis Yedili bu iki dizinin ardından en çok izlenen dizi olur.

Sümela'nın Şifresi: Temel, Pis Yedili ile aynı kitleye hitap edebileceği için biraz düşük oranlar alabilir ama yinede fena gitmeyerek ilk 10'a girer.

İşler Güçler, Muhteşem Yüzyıl'ın ardından yayınlanacağı için yine fena gitmez ve A/B'de ilk 5'e girer.

Dedemin Dolabı yine epey uzaklarda kalır. Yayından kaldırılması yakın gibi gözüküyor.

Galatasaray maçını NTV verseydi zirveyi bile zorlardı ama Star, Muhhteşem Yüzyıl'ı riske atmak istemediği için yayınlamadı. :(

TNS ;
TOTAL;
Muhteşem Yuzyıl - 10üstü
Pis Yedili - 5 üstü
Kuzey Güney - 4 üstü
Sakarya Fırat - 4 üstü

AB;
Muhteşem Yüzyıl 12üstü
Kuzey Güney 5üstü
Sakarya Fırat 4üstü
Pis Yedili 2üstü