19 Eylül 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

19 Eylül 2012 Çarşamba Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Dedemin Dolabı (Fox)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Kuzey baya düşmüş totalde pis yedilide dususlerde

Ne yabancısı ya sallamaya bak kanal d düşünce kılıf bul hemen

Bu arada şike yapılıyor dediğiniz şeyde rakamlar arttırılıyor. Ama siz Vadi düşük reyting aldığında şike var demiştiniz. Hiç bir kanal başka kanalın dizilerini herhangi bir yolla düşüremez. Bunu sakın unutmayın. Denek ve bölümlerle alakalı bir şey bu

sbt şike yapıyor demiyoruz. sbtnin denekleri dandik kafalarına göre denek yerleştirmişler bunun sebebi deneklerini agb ye göre ayarlamaları agb ile aynı oranları yakalarsam güvenli ölçüm şirketi olurum diye düşünmüş olabilir böylece kendini meşrulaştırmak istemiş olabilir. bizim lafımız agb ye. kslama agb ye göre

Şirket istediği diziyi düşürür yükseltir bişeyi de bil be

deneklerin sen hep istanbuldan etilerden seçersen kanal d yüksek çıkar. yapılan araştırmada agb deki asıl prolem şu : deneklerin %30 nun aletleti bozuk. sen bu aletlerden istemediğini bozuk diye ıskartaya çıkarırsan istedeğin sonuç çıkar. özelikle bozuk olanlar kırsaldaysa kanal d uçar gider. agb de arak sokalar 15 reyting çıkardı agb
)) sonraki hafta hatasını anlayıp hemen düzeltmeey gitti
)))

yok canım ben hep sbt atv nin sonuçlarının prolemli oldugunu yazdım özelikle maçlarda bu sorun çok açıga çıkıyordu. diğer kanallarda maçlar ab de yükseken nedense atv ye gelince ab si düşük çıkoyrdu
)) bunu kaç defa yazdım. sbt de tek hayat devam ediyor yüksek çıkıyordu o da zamanla düştü zaten

AB dizilerinin artmasını beklerken AB dizileri Tnsde düşüş yaşadı.
Muhteşem Yüzyıl Abde hem Abde hem de Totalde oranlarını korur.Dizinin bu hafta Totalde zirve şansı da var.Abyi saymıyorum bile.
Kuzey Güney artık 6 reytingleri göremez bence.Totalde 4lerde Abde 5lerde dolaşır durur.Ama bu da Kanal D yi sevindirmez.
İşler Güçler dediğim gibi tahminim doğru çıktı.Sırf dizi Muhteşem Yüzyılın arkasında diye onlara hitap etmeyen bir diziyi izlemez.Star Eyvah Düşüyorumu Çarşambaya almalı.İşler Güçler ise Pazar pt-2 olabilir.
Pis Yedilinin reytingleri idare eder.Abde ilk 10 içinde olduğu sürece devam eder.
Atvnin filmi iyi gitmiş.
Beni Affet de düşüş yaşıyor.Ama günlük dizilerde bu normal karşılanmalı.Perşembe tekrar yükselir.

TNS Reytinglerine göre yorumum:

Muhtesem Yüzyil SBT ye göre biraz daha düsük oranlar alsada TNS de de yüksek oranlar alinabilecegini göstermis oldu ve iki grubtada hem günlük siralamada hemde simdilik haftalik siralamada zirveye oturdu.

Kuzey Güney de TNS nin gazabina ugrayarak SBT ye göre düsük oranlar almasina ragmen iki grubtada 3. olarak Carsamba nin 2. dizisi oldugunu göstermis.

Pis Yedili bir genclik ve hatta daha cok cocuk dizisi olarak iki grubtada basarili sonuclar almaya devam ediyor.

Sümelanin Sifresi Tv de ilk kez yayinlandi ve kanalini memnun etti. Bence Atv bu filmi önümüzdeki 2 ay icinde bir kez daha yayinlayacaktir.

SBT Reytinglerine göre yorumum:

Muhtesem Yüzyil Total de gecen haftaya göre yükselerek cok basarili gitmis, AB de de hemen hemen ayni oranlari alarak zirveyi yine acik ara almis, tebrik ediyorum.

Kuzey Güney bu hafta SBT de gecen haftaya göre ciddi bir sekilde yükselmis ve en azindan Total de MY nin özetini gecmeyi basarmis.

Pis Yedili TNS de oldugu gibi SBT de de Total de iyi gitmis ama AB de ilk 10 disinda kalarak tehlikeli bölgeye girmis.

Sümela nin Sifresi TNS de oldugu gibi burdada iki grubta basarili bir performans sergilemis.

Eveeeet gelelim fasülye nin faydalarina

Görüyoruzki bazilarinin dört gözle bekledigi TNS ile SBT arasinda hicte büyük farklar yok. Evet TNS de oranlar daha düsük geliyor ama siralama hemen hemen ayni. Mesela iki sirketin ölcümlerindede
- Pis Yedili Total de ilk 5 de AB de Total e göre zayif
- TV de ilk kez yayinlanan Sümelanin Sifresi iki Sirketin sonuclarindada iyi giderek 4 Reytingi gecmis...

Yani kisacasi ayni taaas ayni hamam

benim kuzenler var 10 yaşında bu ne biçim saçma dizi diyorlar pis yedili için.. bu dizi çocuklara bile fazla
)

benim kuzenler var 10 yaşında bu ne biçim saçma dizi diyorlar pis yedili için.. bu dizi çocuklara bile fazla
)

gecenlerde kardesim izlerken bir 10 dakika göz attim, bir ögrenci herhalde disipline gönderilmisti ve orda anladimki bu dizi 7 ya$in altindakilere uygun