Bu arada SBT resmi şirket olmadığı halde neden sike yapsın? Hadi yaptı diyelim. TNS geldi, SBT hala şike mi yapıyor? Kanal D'nin şu anda SBT'de şike yapması ona ne kazandırır. Bir az mantıklı konuşun. İllia karalayacam diye her aklınıza geleni söylemek doğru olmaz. Doğru Konuşmak için önce düşünmek gerekir
Bu arada şike yapılıyor dediğiniz şeyde rakamlar arttırılıyor. Ama siz Vadi düşük reyting aldığında şike var demiştiniz. Hiç bir kanal başka kanalın dizilerini herhangi bir yolla düşüremez. Bunu sakın unutmayın. Denek ve bölümlerle alakalı bir şey bu
yok canım ben hep sbt atv nin sonuçlarının prolemli oldugunu yazdım özelikle maçlarda bu sorun çok açıga çıkıyordu. diğer kanallarda maçlar ab de yükseken nedense atv ye gelince ab si düşük çıkoyrduMüge anlı harika gidiyo gerçekten tnsde 25 share harika ayrıca Atv tnsden etkilenmemiş gözüküyo programları düşmemiş bazı arkadaşlar sbt atvye kıyak geçiyo filan diyolardı ama en az düşen atv olmuş kime kıyak olmuş sbt belli oldu
TNS Reytinglerine göre yorumum:
Muhtesem Yüzyil SBT ye göre biraz daha düsük oranlar alsada TNS de de yüksek oranlar alinabilecegini göstermis oldu ve iki grubtada hem günlük siralamada hemde simdilik haftalik siralamada zirveye oturdu.
Kuzey Güney de TNS nin gazabina ugrayarak SBT ye göre düsük oranlar almasina ragmen iki grubtada 3. olarak Carsamba nin 2. dizisi oldugunu göstermis.
Pis Yedili bir genclik ve hatta daha cok cocuk dizisi olarak iki grubtada basarili sonuclar almaya devam ediyor.
Sümelanin Sifresi Tv de ilk kez yayinlandi ve kanalini memnun etti. Bence Atv bu filmi önümüzdeki 2 ay icinde bir kez daha yayinlayacaktir.
SBT Reytinglerine göre yorumum:
Muhtesem Yüzyil Total de gecen haftaya göre yükselerek cok basarili gitmis, AB de de hemen hemen ayni oranlari alarak zirveyi yine acik ara almis, tebrik ediyorum.
Kuzey Güney bu hafta SBT de gecen haftaya göre ciddi bir sekilde yükselmis ve en azindan Total de MY nin özetini gecmeyi basarmis.
Pis Yedili TNS de oldugu gibi SBT de de Total de iyi gitmis ama AB de ilk 10 disinda kalarak tehlikeli bölgeye girmis.
Sümela nin Sifresi TNS de oldugu gibi burdada iki grubta basarili bir performans sergilemis.
Eveeeet gelelim fasülye nin faydalarina
Görüyoruzki bazilarinin dört gözle bekledigi TNS ile SBT arasinda hicte büyük farklar yok. Evet TNS de oranlar daha düsük geliyor ama siralama hemen hemen ayni. Mesela iki sirketin ölcümlerindede
- Pis Yedili Total de ilk 5 de AB de Total e göre zayif
- TV de ilk kez yayinlanan Sümelanin Sifresi iki Sirketin sonuclarindada iyi giderek 4 Reytingi gecmis...
Yani kisacasi ayni taaas ayni hamam
benim kuzenler var 10 yaşında bu ne biçim saçma dizi diyorlar pis yedili için.. bu dizi çocuklara bile fazla)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?