Abartmadık, gerçekleri söyledik Polyannacım.EHHŞ her bölüm artış yaşayacak diye bir kaide yok. Düşer kalkar bu normal. Camdaki Kiz da geçen hafta sert düştü sonra yükseldi mesela. Abartmasak mi
Bu bölüm dava yoktu demişsin nasıl izledin bölümü. Neslihan Yeldan'ın sahneleri neydi.EHHŞ her bölüm artış yaşayacak diye bir kaide yok. Düşer kalkar bu normal. Camdaki Kiz da geçen hafta sert düştü sonra yükseldi mesela. Abartmasak mi
Allah aşkına o dava mı ya etkili dava demişim okumayı öğren önce. İlk bölümde de vardı zaten koskoca bölümde 3 avukat ve tek dava. Ayrıca bize Songül gibi davalar lazım. Sağlam etki yaratan.Bu bölüm dava yoktu demişsin nasıl izledin bölümü. Neslihan Yeldan'ın sahneleri neydi.
Sakin ol mahkeme sahnesi yoktu ama o da dava sonuçta. Ayrıca gelecek hafta Songül'ün mahkemesi var muradına erersin.Allah aşkına o dava mı ya etkili dava demişim okumayı öğren önce. İlk bölümde de vardı zaten koskoca bölümde 3 avukat ve tek dava. Ayrıca bize Songül gibi davalar lazım. Sağlam etki yaratan.
Sakindim o cevapta emoji kullanmadım sadece Bak haftaya nasıl yükseliyorSakin ol mahkeme sahnesi yoktu ama o da dava sonuçta. Ayrıca gelecek hafta Songül'ün mahkemesi var muradına erersin.
Müge Anlı ile Tatlı SertBugünün gündüz kuşağı reytinglerini göremeyecek miyiz?
Okumayı öğren deyip emoji koymayınca tersi anlaşılıyor ama. Ay aman düşmüş haliyle bile ABC'de 6 almış yükselmese bile bu şekilde de sezonu rahat yürütür.Sakindim o cevapta emoji kullanmadım sadece Bak haftaya nasıl yükseliyor
Düşmüş amaOkumayı öğren deyip emoji koymayınca tersi anlaşılıyor ama. Ay aman düşmüş haliyle bile ABC'de 6 almış yükselmese bile bu şekilde de sezonu rahat yürütür.
Maşallah sübhanallah boşluğa 🤲🏻🤲🏻🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿Maşallah sübhanallah dizime 🤲🏻🤲🏻🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿
Eee daha demin düşmek kalkmak normal demedin mi.Düşmüş ama
Bu listeyi bulana kadar çok uğraşmış ondan herhalde yorulmuş olacak ki teşekkür etmek yerine tşk etmişEkli dosyayı görüntüle 110398Songül Karlı bugün story paylaşmış ama bu liste çok eski bir zamana ait Beni Affet Beni Bırakma Elif falan var Fatih Ürek’in zamanındaki listeyi koymuş
Aman bir haftalık sunucu zaten kendi kendine oyalansın.Ekli dosyayı görüntüle 110398Songül Karlı bugün story paylaşmış ama bu liste çok eski bir zamana ait Beni Affet Beni Bırakma Elif falan var Fatih Ürek’in zamanındaki listeyi koymuş