Düşman olmalarını istemezdim ama hareketlilik için şart.Olsun, hâlâ Endo ve Yıldız düşmanlar (belki oyundur ama dizi modunda değilim pek zaten )
Düşman olmalarını istemezdim ama hareketlilik için şart.Olsun, hâlâ Endo ve Yıldız düşmanlar (belki oyundur ama dizi modunda değilim pek zaten )
Bu dizi iyi olsaydı genel olarak dizi izleyesin gelirdi demek ki memnun etmiyor seni.Dizi izleyesim yok anlamında. Canım sıkkın belki komik bir filmle keyfimi yerine getiririm boşa sevinme.
Yok ondan değil, Menajerimi Ara’nın dünkü memnun etmeyen o bölümünden sonra dizi izleyesim yok ondandır.Bu dizi iyi olsaydı genel olarak dizi izleyesin gelirdi demek ki memnun etmiyor seni.
kımse trt yi izlemezmı ya@Dosi @Aserat @Özgür @Sherlock @Tolstoyevski @The_Erinch @Emre Ozansoy @Angelica @denizz19 @emreemreu @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @12.Adam @Gerekli24 @STARAN @seyfullXh @xemrexxx @xBUGRAx @Klaus @offensive @soo @haluk792 @Veteran @Ahmed @xdragxx @Hazem @Afet Güçverir @mesmeso61 @serhatt @Zeyno45 @phoebebuffay @MayısKralı @Felon @EmreCan @hayret bi şey @Doğan @Alos @YıldırıM ve ilgili herkes
İzlemişler işte. Zirvedekımse trt yi izlemezmı ya
bu sitedekiler yasak elma çukur star izleyenler var..ondan söyledim..İzlemişler işte. Zirvede