19 Ekim 2017 Perşembe Reyting Sonuçları

Yüz Yüze beklediğimden kötü başlamış. Sinem Kobal dizinin bütün reytinglerini almış götürmüş, dün cidden çok sırıtıyordu diğer oyuncuların arasında, özellikle de sesi. Ayrıca bölümün süresi çok çok uzun, neredeyse 3 saat. Dizinin çok sağlam bir ikinci bölümle gelmesi gerekiyor, fragmanlar da iyi hazırlanmalı. Yoksa maksimum 13 bölümlük ömrü var.

Geçtiğimiz hafta Bizim Hikaye’nin iyi gittiğini, fazla düşmeyeceğini söylemiştim zaten. Düşündüğüm gibi olmuş, dizi güzel ve aldığı oranları hak ediyor. Vatanım Sensin gelince AB ve ABC1 gruplarında ikinci sıraya gerileyecektir. Ancak Total’de nasıl bir rekabet olur kestiremiyorum, Total’de zirvede yer almaya devam edebilir. Tebrikler.

Kanatsız Kuşlar özellikle Total’de iyi gitmeye devam ediyor. Bir süre daha böyle devam edecektir ancak zamanla düşeceğini düşünüyorum.

Siyah İnci başarılı ancak bence kalitesiz bir iş. Berk Hakman dışında oyunculuklar kötü, senaryosu klişe. Ancak bunlara rağmen dizi tuttu diyebiliriz, gerçekten şaşırtıcı.

Ver Elini Aşk’ın, Çocuklar Duymasın’ın yerine geçmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu zor günde Çocuklar Duymasın’dan daha iyi reytingler alıyor. Mutlaka Pazar günü denenmeli.

Yazdım.

Her zaman olduğu gibi objektif bir şekilde günün reyting değerlendirmesini yaptım.

Yüz yüzeyi daha iyi bekliyodrum diğer bölümde ne olacak bakalım Bizim hikaye hak ederek alıyor ama tebrik bakamadım ama Siyah incide iyi gidiyor buna sevindim işte

Yüz yüze'nin reytinginden önce bölümü de güzel değil di ne romantik komedi oldular ne aksiyon oldular. Sinem kobal Birkan Sokullu sahneleri cidden çok kötüydü ve çete sahneleri mekan adları ülke bayrakları biraz abartı olmuş çete de inandırıcı değildi. Bir adam da pavyonda şarkı söylemeye laf atıyor ekmek vermiyor ama kendi hırsızlık yapıyor dizinin senaryorsu çok havada bence oturmamış hiç bir şey

Eğer Yüz Yüze 22'de bitseydi rahat 5-6 retytingi vardı ancak çok uzun bir ilk bölüm oldu. Süre kısalırsa oranlar bi nebze artabilir.

Yüz Yüze tekrarı da kötü gitmiş, tutmadı bu iş. En fazla 4e çıkar reytingi.

Siyah İnci'de Hande Erçel bence oyunculuğunu zirvelere taşıdı. Ama senaryo klişenin diplerinde. İyi fragman ve iyi bir bölümle kolaylıkla 5+ alır totalde.

Ya bence sebep o. Ancak haftaya düşerdi yine de reytingler. Bu dizi de balon çıktı.

Dizi beklediğimden kötü çıktı, Ethem birden fazla diziyi aynı anda yazmaya başlayınca kafası karıştı sanırım. Poyraz'daki performansından uzak. Ben fazla yükselebileceğini düşünmüyorum dizinin.

Bizim Hikaye çok iyi gitmiş, Shameless en sevidiğim dizilerdendir o yüzden yerli versiyonunu izlemesem de güzel oranlar alması sevindirici. Tabi meraktan biraz izledim bir tek şu Kevini canlandıran kişi hoşuma gitmedi bence olmamış özellikle iş yerinin bi çaycı olması tamamen fiyasko, Shamelesste barda baya sahneler çekiliyodu ve önemli bir mekandı oysa burda...

siyah inci dizisi işte
bu arada yukarıda paylaştığı mresimde kjara sevdaya ait; siyah inci dizisindekilerin kafasını koymuşlar sen şimdi onu da anlamazsın
bende tolga niye öyle garip duruyor diyordum

kara sevdanın afişini çalmıslar demek oraya fotoşok yapmıslar @sokak sanati konuya