@Sherlock hala yazamadın
Yok artıkEğer Yüz Yüze 22'de bitseydi rahat 5-6 retytingi vardı ancak çok uzun bir ilk bölüm oldu. Süre kısalırsa oranlar bi nebze artabilir.
Eğer Yüz Yüze 22'de bitseydi rahat 5-6 retytingi vardı ancak çok uzun bir ilk bölüm oldu. Süre kısalırsa oranlar bi nebze artabilir.
Hemşerim ne diyorsa o
Ya bence sebep o. Ancak haftaya düşerdi yine de reytingler. Bu dizi de balon çıktı.
Ya bence sebep o. Ancak haftaya düşerdi yine de reytingler. Bu dizi de balon çıktı.
koca gözlü kız yine tutturdu dizisini kudurun @Çiğdem- ve @Aseratneyse bu başarıyı @sokak sanati na nanik yapan bu pozla kutluyorum@cookies @vadikızı @Harunnn60 @xBUGRAx Ekli dosyayı görüntüle 57455
hangi dizi bunundu be sen demeden haberim bile yoktu bunun dizisi oldundankoca gözlü kız yine tutturdu dizisini kudurun @Çiğdem- ve @Aseratneyse bu başarıyı @sokak sanati na nanik yapan bu pozla kutluyorum@cookies @vadikızı @Harunnn60 @xBUGRAx Ekli dosyayı görüntüle 57455
siyah inci dizisi iştehangi dizi bunundu be sen demeden haberim bile yoktu bunun dizisi oldundan
bende tolga niye öyle garip duruyor diyordumsiyah inci dizisi iştebu arada yukarıda paylaştığı mresimde kjara sevdaya ait; siyah inci dizisindekilerin kafasını koymuşlar sen şimdi onu da anlamazsın
ay resmen safozsunbende tolga niye öyle garip duruyor diyordum
kara sevdanın afişini çalmıslar demek oraya fotoşok yapmıslar @sokak sanati konuya
@Harunnn60 bizi orada bırakmaz gerekirse benimy erime kendisi oraya girer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?