Yüz Yüze beklediğimden kötü başlamış. Sinem Kobal dizinin bütün reytinglerini almış götürmüş, dün cidden çok sırıtıyordu diğer oyuncuların arasında, özellikle de sesi. Ayrıca bölümün süresi çok çok uzun, neredeyse 3 saat. Dizinin çok sağlam bir ikinci bölümle gelmesi gerekiyor, fragmanlar da iyi hazırlanmalı. Yoksa maksimum 13 bölümlük ömrü var.
Geçtiğimiz hafta Bizim Hikaye’nin iyi gittiğini, fazla düşmeyeceğini söylemiştim zaten. Düşündüğüm gibi olmuş, dizi güzel ve aldığı oranları hak ediyor. Vatanım Sensin gelince AB ve ABC1 gruplarında ikinci sıraya gerileyecektir. Ancak Total’de nasıl bir rekabet olur kestiremiyorum, Total’de zirvede yer almaya devam edebilir. Tebrikler.
Kanatsız Kuşlar özellikle Total’de iyi gitmeye devam ediyor. Bir süre daha böyle devam edecektir ancak zamanla düşeceğini düşünüyorum.
Siyah İnci başarılı ancak
bence kalitesiz bir iş. Berk Hakman dışında oyunculuklar kötü, senaryosu klişe. Ancak bunlara rağmen dizi tuttu diyebiliriz, gerçekten şaşırtıcı.
Ver Elini Aşk’ın, Çocuklar Duymasın’ın yerine geçmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu zor günde Çocuklar Duymasın’dan daha iyi reytingler alıyor. Mutlaka Pazar günü denenmeli.
@Sherlock hala yazamadın
Yazdım.
Her zaman olduğu gibi objektif bir şekilde günün reyting değerlendirmesini yaptım.