19 Ekim 2012 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Show Tv:

Adını Feriha Koydum - Emir'in Yolu yeni ve sizleri çok şaşırtacak bölümü ile 26 Ekim Cuma günü 20:00'da Show TV'de!

berat zorla evlendi

bahar abisi kemali vuracakti ama berat ben yaptim dedi zinayı
..
Baharı kimse Beratla zorla evlendirmedi. Geçen sezon arada izliyordum. Bahar Kemale kızdığı için Beratla evlendi. Sonuçta evlendi ve bitti. Şimdi kendine sevgili yapmak yakışmaz.

Ben Beratta suç yok demiyorum. Baharın istemeyerek evlendiğini bile-bile evlenmeyi kabul etti. Ama sonuçta evlendiler.

- - - Ekleme - - -

Beni affet ne ya günlük diziler boş
Günlük diziler zaten boşluktan izleniyor. Çoğu insan günlük dizilerin sıkı takipçisi olamaz. Rastlarsa izler

@mahoni doğru diyor.

Kemal ile Bahar önceden beridir aşıklar birbirlerine. Bilseydim intiharı izlerdim.Yemekteyiz'e baktım oda fena gitmiyormuş hani.

@mahoni doğru diyor.

Kemal ile Bahar önceden beridir aşıklar birbirlerine. Bilseydim intiharı izlerdim.Yemekteyiz'e baktım oda fena gitmiyormuş hani.
Onu zaten biliyorum. Ama Bahar madem aşıktı evlenmezdi Beratla. Sonuçta evlendi ve evli bir kadın oldu. Şimdi inat yaptığı eski sevgilisiyle kocasını aldatmanın bir alemi var mı?

- - - Ekleme - - -

18:00 - 19:00 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>sbt <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>reyting 'leri; 1) ATV: 3.84 , 2) KANALD: 3.61 , 3) STAR: 3.22

Onu zaten biliyorum. Ama Bahar madem aşıktı evlenmezdi Beratla. Sonuçta evlendi ve evli bir kadın oldu. Şimdi inat yaptığı eski sevgilisiyle kocasını aldatmanın bir alemi var mı?
abisi öldürcekmiymiş nemiş öyle bişiymiş. o yuzden evlenmişler.Kağit üzeri yani.Ahlak boyutu ilgilendirmiyor beni.Berat öldüyse iyi olmuş.Çok sinsi bakişliydi.Uyuzluk yerlere kadar akıyordu.O derece diyorum.Gunluk diziye göre iyi oynuyordu.Bi dahada dönmesin ekranlara

- - - Ekleme - - -

Esra cozutmuş...

Esra, seninle gurur duyuyorum..

18:00 - 19:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) ATV: 3.84 , 2) KANALD: 3.61 , 3) STAR: 3.22

esra son hamlede geçmiş rakiplerini..

Fks14 esra kim

İnanmıyorum, esrayla gurur duyuyorum nedir yahu. :S

18:00 - 19:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) ATV: 3.84 , 2) KANALD: 3.61 , 3) STAR: 3.22

sbt kendi kendisiyle çelişiyor geçen sene 17:30- 19 arası devamlı arka sokakları birinci ilan ederdi bu sene tns de arka sokaklar çökünce aniden sbt de rakamlarına ayar verdi

Lordly aga krize girdim

Ben de mügeyle gurur duyuyorum

Serap ezgü hangi kanalda
Banane esradan mügeden evlilik programı berbat ben vadiyle gurur duyarım sadece