Baharı kimse Beratla zorla evlendirmedi. Geçen sezon arada izliyordum. Bahar Kemale kızdığı için Beratla evlendi. Sonuçta evlendi ve bitti. Şimdi kendine sevgili yapmak yakışmaz.berat zorla evlendi
bahar abisi kemali vuracakti ama berat ben yaptim dedi zinayı..
Günlük diziler zaten boşluktan izleniyor. Çoğu insan günlük dizilerin sıkı takipçisi olamaz. Rastlarsa izlerBeni affet ne ya günlük diziler boş
Onu zaten biliyorum. Ama Bahar madem aşıktı evlenmezdi Beratla. Sonuçta evlendi ve evli bir kadın oldu. Şimdi inat yaptığı eski sevgilisiyle kocasını aldatmanın bir alemi var mı?@mahoni doğru diyor.
Kemal ile Bahar önceden beridir aşıklar birbirlerine. Bilseydim intiharı izlerdim.Yemekteyiz'e baktım oda fena gitmiyormuş hani.
abisi öldürcekmiymiş nemiş öyle bişiymiş. o yuzden evlenmişler.Kağit üzeri yani.Ahlak boyutu ilgilendirmiyor beni.Berat öldüyse iyi olmuş.Çok sinsi bakişliydi.Uyuzluk yerlere kadar akıyordu.O derece diyorum.Gunluk diziye göre iyi oynuyordu.Bi dahada dönmesin ekranlara
Onu zaten biliyorum. Ama Bahar madem aşıktı evlenmezdi Beratla. Sonuçta evlendi ve evli bir kadın oldu. Şimdi inat yaptığı eski sevgilisiyle kocasını aldatmanın bir alemi var mı?
@mahoni doğru diyor.
Kemal ile Bahar önceden beridir aşıklar birbirlerine. Bilseydim intiharı izlerdim.Yemekteyiz'e baktım oda fena gitmiyormuş hani.
Fks14 esra kim
İnanmıyorum, esrayla gurur duyuyorum nedir yahu. :S
Bende izleyemedim reklam üstüne reklamdı...Tv2'de şansli masaya göz atıyordum ona dalmişimKim kazandı sonunu kaçırdım Ali mi Duygu mu?
Bende izleyemedim reklam üstüne reklamdı...Tv2'de şansli masaya göz atıyordum ona dalmişimBence ev sahibi kazanmiştir.
Ben de mügeyle gurur duyuyorum
Dizi indirmeseydim araştirirdim.Sonucu söylemerak ettim tv arşivinden bakıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?