Hastanelik olur, o dizi omicron varyantından beter.![]()
tüm varyantlari topla, bir Kücük Gelin etmez.
Bana o diziyi beğendiğini söyleme.tüm varyantlari topla, bir Kücük Gelin etmez.![]()
@Yakamoz-Asi de izliyodu kpayı galibaYargıyı az önce söyledim yine söylüyorum bu dizi Kara Para Aşkın aynısı.Kara Para aşk zamanında düşük reyting alırken bu yüksek alıyor sebebi ya reyting sisteminin değişmesinden kaynaklanıyor ya da buzdolabı Tuba Büyüküstünden.... @xemrexxx @Emre Ozansoy @EmreCan @Alos @Yiğitt @slhttnmtl ben oyumu Buzdolabı reyizden kullanıyorum![]()
Bu diziyi seviyor musun?Yargıyı az önce söyledim yine söylüyorum bu dizi Kara Para Aşkın aynısı.Kara Para aşk zamanında düşük reyting alırken bu yüksek alıyor sebebi ya reyting sisteminin değişmesinden kaynaklanıyor ya da buzdolabı Tuba Büyüküstünden.... @xemrexxx @Emre Ozansoy @EmreCan @Alos @Yiğitt @slhttnmtl ben oyumu Buzdolabı reyizden kullanıyorum
------
@Yakamoz-Asi de izliyodu kpayı galiba
Kpayı da seviyodum bunu da seviyorum cnm aynısı çünkü @Angelica hatırlıyodur kpayıBu diziyi seviyor musun?![]()
Kpayı da seviyodum bunu da seviyorum cnm aynısı çünkü @Angelica hatırlıyodur kpayı![]()
Yargıyı az önce söyledim yine söylüyorum bu dizi Kara Para Aşkın aynısı.Kara Para aşk zamanında düşük reyting alırken bu yüksek alıyor sebebi ya reyting sisteminin değişmesinden kaynaklanıyor ya da buzdolabı Tuba Büyüküstünden.... @xemrexxx @Emre Ozansoy @EmreCan @Alos @Yiğitt @slhttnmtl ben oyumu Buzdolabı reyizden kullanıyorum
------
Kuuzz kaç kere dedin aynı şeyiYargıyı az önce söyledim yine söylüyorum bu dizi Kara Para Aşkın aynısı.Kara Para aşk zamanında düşük reyting alırken bu yüksek alıyor sebebi ya reyting sisteminin değişmesinden kaynaklanıyor ya da buzdolabı Tuba Büyüküstünden.... @xemrexxx @Emre Ozansoy @EmreCan @Alos @Yiğitt @slhttnmtl ben oyumu Buzdolabı reyizden kullanıyorum
------
izlemiyom da onunda konusunu bilmiyom bunu daKpayı da seviyodum bunu da seviyorum cnm aynısı çünkü @Angelica hatırlıyodur kpayı![]()
O dizi için değmez.Ölüyorum, o derece.![]()
![]()
Cevap veriyorum: Hayir, katlanamaz.![]()
tüm varyantlari topla, bir Kücük Gelin etmez.![]()
Bana o diziyi beğendiğini söyleme.
Ölüyorum, o derece.![]()
![]()
O dizi için değmez.![]()
Ben bu dizinin bölümlerini çoook uzun zaman aradım ve buldum Zehra'nın kaliteli dramına DEĞERKesinlikle değmez.![]()
Zehra kim ?Ben bu dizinin bölümlerini çoook uzun zaman aradım ve buldum Zehra'nın kaliteli dramına DEĞER