19 Aralık 2021 Pazar Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• MasterChef Türkiye | TV8

Oy: 0 0.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster? | ATV

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    17
Yargıyı az önce söyledim yine söylüyorum bu dizi Kara Para Aşkın aynısı.Kara Para aşk zamanında düşük reyting alırken bu yüksek alıyor sebebi ya reyting sisteminin değişmesinden kaynaklanıyor ya da buzdolabı Tuba Büyüküstünden.... @xemrexxx @Emre Ozansoy @EmreCan @Alos @Yiğitt @slhttnmtl ben oyumu Buzdolabı reyizden kullanıyorum :A
------

Yargıyı az önce söyledim yine söylüyorum bu dizi Kara Para Aşkın aynısı.Kara Para aşk zamanında düşük reyting alırken bu yüksek alıyor sebebi ya reyting sisteminin değişmesinden kaynaklanıyor ya da buzdolabı Tuba Büyüküstünden.... @xemrexxx @Emre Ozansoy @EmreCan @Alos @Yiğitt @slhttnmtl ben oyumu Buzdolabı reyizden kullanıyorum :A
@Yakamoz-Asi de izliyodu kpayı galiba

• Güldürdün
Reactions: cookies
------

@Yakamoz-Asi de izliyodu kpayı galiba

Tuba'ma buzdolabı diyen elleri artık ne yaparsınız bilmem takdiri size bırakıyorum @Fav10.net Yönetimi :T:

• Güldürdün
  • Güldürdün
Cevap veriyorum: Hayir, katlanamaz. :F

Hastanelik olur, o dizi omicron varyantından beter. :A

tüm varyantlari topla, bir Kücük Gelin etmez. :F

Bana o diziyi beğendiğini söyleme.

Ölüyorum, o derece. :A :F

O dizi için değmez. :A

Kesinlikle değmez. :D
Ben bu dizinin bölümlerini çoook uzun zaman aradım ve buldum Zehra'nın kaliteli dramına DEĞER :A