19 Aralık 2021 Pazar Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• MasterChef Türkiye | TV8

Oy: 0 0.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster? | ATV

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    17
Burada kimseyi birbirine düşürmek istemem.

Ooo kaos kokusu alıyorum. Pusuya geçtim ve @Aserat cephesinden gelecek açıklamayı bekliyorum.
@Aserat ile hukukumuz (arkadaşlık yani) 2017'e dayanmakta. Bende yeri ayrıdır. Arada kızdırsada limiti çok. Yani aramızda zannettiğiniz türden kavga olmadı hiç. Anlaşmazlık olursa da bunu kimselere farkettimeden kendi aramızda halederiz

O zaman bunu bırakıyorum buraya.

Ne sıkıcı bir gün, reytinglerin de hiç bir heyecanı yok.

TV izlemeyeceğim.

Merakla beklenen reyting sonuçları belli oldu.

Pazar günü büyük bir rekabet içinde olan Teşkilat ve Yargı dizileri bu hafta da yüksek oranlar aldı.
Teşkilat, Total ve AB grubunda, Yargı ise Abc1 grubunda zirvede yer aldı.

------

Bundan sonra pazar günleri ilk şık Yargı olsun ya hem normal reytinglerin hem de forum reytinglerinin zirvesinde.
@Dosi
Normal reytingin kazananı Teşkilat
haftaya bu düzen devam etsin

İki dizi de 1. ve 2.liği paylaşıyor her hafta. Kardeş kardeş devam ediyorlar.

Böyle bi durum sadece pazar var. 1 ay önce Cumartesi de öyleydi. Amma orda Kardeşlerim 2 grupta açık ara geride, sadece totalde biraz böyle yarış var şuan.

Yargı ABC'de yine çift haneyi geçmiş tebrikler.
Diziye olan ilgim son haftalarda biraz düşmüştü ama Engin'in ölümü güzel bir ivme getirdi. Tabii hakimin Ceylin'i tutuklama gerekçesi gibi bazı abeslikler yine göze batıyor ama genel işleyiş içinde görmezden gelebilirim.

Onun dışında tüm pazar işlerinin patlamasıyla ortalık iki yapıma kaldı ve yarış da sıkıcılaştı uzun süre böyle devam edecek gibi görünüyor.

------

Mahkum ve EHHŞ tekrarları da süper gitmiş.
MF Yapım olmasa FOX ne yapacaktı acep.

https://twitter.com/x/status/1472834692541992961 https://twitter.com/x/status/1472833851504398337

Reactions: denizz19
Teskilat idare eder bir bölümdü, heyecani yüksek ama yinede akici degildi, aslinda reytinglerinin düsecegini beklerken, artmis. Ilginc.

Yargı ma maşallah

Reactions: 12.Adam