İlk 10'da gözükmüyor.Ben bir annenin günahı nı çok merak ediyorum @Emre Ozansoy nin demesine göre 15 dk özet vermeleri işe yaramış mı
İlk 10'da gözükmüyor.Ben bir annenin günahı nı çok merak ediyorum @Emre Ozansoy nin demesine göre 15 dk özet vermeleri işe yaramış mı
Hala diyorum. HARCANDI.Sen Çal Kapımı 3 grupta da varlık gösteriyor ama Zümrüdüanka yoktu piyasada. @serhatt ise harcandı diyor
Gönül Dağı büyük tebrikler.
İbo Show'da iyi gidiyor.
Akıncı dizisi bu güne yakışır. Kim Milyoner olmak ister Pazar gününe alınabilir veya süre kısaltılıp dizilerden sonra yayınlanabilir.
Maraşlı Pazar günü yayınlanırsa şaşırmam, aslında Cumartesi de olabilir eğer Pazartesi pek akıllarında yoksa. Hafta sonuna, özellikle Cumartesi bu tarz dizi kendine yer edinir.
Diziler için diyorsun sanırım haklısın gönül dağını tenzih ederimCumartesi çok boş bir gün oldu ya.
15 dakika özet verdiler, 20.30'da yeni bölüm başladı ama bu hamle de işe yaramadı. Dizi iyice batmış.Ben bir annenin günahı nı çok merak ediyorum @Emre Ozansoy nin demesine göre 15 dk özet vermeleri işe yaramış mı
Sen Çal Kapımı 3 grupta da varlık gösteriyor ama Zümrüdüanka yoktu piyasada. @serhatt ise harcandı diyor
Gönül Dağı büyük tebrikler.
İbo Show'da iyi gidiyor.
Akıncı dizisi bu güne yakışır. Kim Milyoner olmak ister Pazar gününe alınabilir veya süre kısaltılıp dizilerden sonra yayınlanabilir.
Maraşlı Pazar günü yayınlanırsa şaşırmam, aslında Cumartesi de olabilir eğer Pazartesi pek akıllarında yoksa. Hafta sonuna, özellikle Cumartesi bu tarz dizi kendine yer edinir.
Başka kanalda olsa devam ederdi. Ancak Fox gününü değiştirmese bile bitirecekti. Çocukluk örneği var. Sen Çal Kapımı bari kurtulsun dedi bir de onun sosyal medyası var tepki yememek için.Hala diyorum. HARCANDI.