Bir iki haftaya görüşeceğiz.ilk ve son olsa gerek malum dizi final yaptı.5 e sabitleseydi bitmezdi zaaaaarr
Bir iki haftaya görüşeceğiz.ilk ve son olsa gerek malum dizi final yaptı.5 e sabitleseydi bitmezdi zaaaaarr
çakma akasyayla mı.Hiç şansınız yokBir iki haftaya görüşeceğiz.
Siz bizimle dalga geçip Beş Kardeş'i yayından kaldırırsınız, biz batmak üzere olan Show TV'yi iki diziyle şaha kaldırırız aradaki fark buAy Yapım çöküyor D'den sonra, kendin itiraf ediyorsun.
Beş Kardeş gibi saçma diziyi bize verin, Çukur-İçerde gibi dizileri de Show'a verin.Siz bizimle dalga geçip Beş Kardeş'i yayından kaldırırsınız, biz batmak üzere olan Show TV'yi iki diziyle şaha kaldırırız aradaki fark bu
Sen şu anki durumdan bahsettin ben de şu an için konuştum iki ay öncesinin reytingleri ilgilendirmiyor.21 Ekim 2017 Cumartesi reyting sonuçları
3 ISIMSIZLER KANAL D 20:59:34 23:48:01 5.23 13.22
Cumartesi zirveyi alıyoruz zaten, pazar günü görüşelim yavru.Sen şu anki durumdan bahsettin ben de şu an için konuştum iki ay öncesinin reytingleri ilgilendirmiyor.
Evet o gün kalitesizlik zirvesini aldığınız kesin.Cumartesi zirveyi alıyoruz zaten, pazar günü görüşelim yavru.
Yeni yılda bol bol D izleyeceksin, şu an 24. yaş kutlamamız var.Evet o gün kalitesizlik zirvesini aldığınız kesin.