Bir iki haftaya görüşeceğiz.ilk ve son olsa gerek malum dizi final yaptı.5 e sabitleseydi bitmezdi zaaaaarr![]()
Bir iki haftaya görüşeceğiz.ilk ve son olsa gerek malum dizi final yaptı.5 e sabitleseydi bitmezdi zaaaaarr![]()
çakma akasyayla mı.Hiç şansınız yokBir iki haftaya görüşeceğiz.![]()
Siz bizimle dalga geçip Beş Kardeş'i yayından kaldırırsınız, biz batmak üzere olan Show TV'yi iki diziyle şaha kaldırırız aradaki fark buAy Yapım çöküyor D'den sonra, kendin itiraf ediyorsun.![]()
Beş Kardeş gibi saçma diziyi bize verin, Çukur-İçerde gibi dizileri de Show'a verin.Siz bizimle dalga geçip Beş Kardeş'i yayından kaldırırsınız, biz batmak üzere olan Show TV'yi iki diziyle şaha kaldırırız aradaki fark bu![]()
Sen şu anki durumdan bahsettin ben de şu an için konuştum iki ay öncesinin reytingleri ilgilendirmiyor.21 Ekim 2017 Cumartesi reyting sonuçları
3 ISIMSIZLER KANAL D 20:59:34 23:48:01 5.23 13.22
Cumartesi zirveyi alıyoruz zaten, pazar günü görüşelim yavru.Sen şu anki durumdan bahsettin ben de şu an için konuştum iki ay öncesinin reytingleri ilgilendirmiyor.![]()
Evet o gün kalitesizlik zirvesini aldığınız kesin.Cumartesi zirveyi alıyoruz zaten, pazar günü görüşelim yavru.![]()
Yeni yılda bol bol D izleyeceksin, şu an 24. yaş kutlamamız var.Evet o gün kalitesizlik zirvesini aldığınız kesin.![]()