19 Aralık 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

ohhhhhhhhhhh...vadi yine süper gitmişşşşşşşşşşşş....çoğu yorumcu arkadaş coşmuş yineeeeeeeeee...yok hükümet yanlısı olduğu için düşmüşte, yok gözdağıymışta yok mesajlarmışta...muhteşem yüzyılın total 2 absinin 4 reyting tırpanlandığı hafta sert düşüş olmuyosa vadi totalde 1 reytingcik düşünce sert düşüş oluyoooooooo.sizinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yorrrrrrrrrruuuuumununzuuuuuuuuuuu sevsinler canlarım benimmmmmmmmm...siz önce dönünde açık olan dizilerinizi örtünnnn..reytingsizlikten yağ bağlayacak ekranlarıııııııııı....size sert düdüşlerrrrrrrr..
vadi en yakınına en az 3 reyting fark atarak yine tüm diziler kralı olcak bu hafta...bu da tarihe not olarak düşülsünnnnnn..

Pis Yedili nedense Çarşamba'dan başka bir gün izlenmiyor ilginç.. Show Saklı Kalan'ı pt-2'de başlattığına pişman olmuştur ama iş işten geçti..

Pis Yedili nedense Çarşamba'dan başka bir gün izlenmiyor ilginç.. Show Saklı Kalan'ı pt-2'de başlattığına pişman olmuştur ama iş işten geçti..
Saklı kalan yayından kalkar, pis yedili tüm p.time'ye yayılır.

Şu Saklı Kalan bitsin.
Haftaya Pis Yedili zirve yer alacak.

Show'un diZisine bu kadar kötü davranma, sonra gece yatağa yattığında vicdan mahkemesi yaparsın

aga ne cabuk unuttun Agb zamaninda kurtlarin 6 reytingelere dustugu donemi
kurtlar vadisi tarihinde totalde 7 nin altına düşmedi aga onu söylim ve tabi ki unutmadık Allah hakkımızı yiyenlerin peşini bırakmasın..

Sıralama olarak değil ama Oran olarak öyle.
41FATIHKANAL D22:01:4123:55:311,102,98
Sen 10 Miyonlar harca sonra şu Oran'ı al.
Final oranı mı bu? Normal yani ilk iki bölüm tutmayan dizinin öyle olması.
Saklı Kalan'ı görücez daha geçsin bir kaç bölüm. Bundan sonra ilk 100'e girmeyi başarırsa büyük başarı elde etmiş olur.

Show'un diZisine bu kadar kötü davranma, sonra gece yatağa yattığında vicdan mahkemesi yaparsın
Kötüye kötü derim şimdi.

Şöyle mi deseydim. "Türk Halkı anlayamadı diziyi."

Başlayana kadar olsun 100 tane Haber çıksın sonra 10 Milyon'lar aksın Dizi'ye sonuç büyük hayal kırıklığı FATİH oldu Sezon'un bence.

Öyle ya da böyle. İki diziye de çok yazık oldu. Özellikle de oyunculara. Büyük heveslerle, büyük emekler vererek hazırlanıyorlar. Sonu hüsran. Düşük reyting nedeniyle dizilerinin yayından kalkması büyük prestij kaybı oluyor oyuncular için..

Pis Yedili'nin yükselme şansı var gibi tüm pt'ye yayılırsa. Zaten Show'un artık Pis'i başka güne alma lüksü yok..

Sakli alan büyük hayal kırıklığı. Tutmayacagini biliyordum ama bu kadar da tahmin etmiyordum

kurtlar vadisi tarihinde totalde 7 nin altına düşmedi aga onu söylim ve tabi ki unutmadık Allah hakkımızı yiyenlerin peşini bırakmasın..
5.71 diye bir rakam hatirliyorum sanirim ab reytingiydi ama yanlis hatirliyor da olabilirim. Sorun degil 15 nire 7 nere

Kurtlar Vadisi Pusu iki grupta da düşüş yaşamış. Özellikle totaldeki 1 reytinglik düşüş gözden kaçmadı. Bunda bölümün durgunluğundan çok gündem olaylarının etkisi görünüyor.

Aramızda Kalsın totalde düşüş yaşarken, AB grubunda bu hafta yeniden yükselişe geçti ve 2.sırada yer aldı.

Zengin Kız Fakir Oğlan iki grupta da düşüş yaşadı bu hafta.

İntikam eski saatine dönünce oranlarını yeniden iki grupta da arttırdı. AB grubunda ise 5 reytinge dayanması dikkatlerden kaçmadı.

Yeni başlayan Saklı Kalan dizisi beklentinin çok çok uzağında başladı. Totalde özellikle büyük hayal kırıklığı yarattı. Dizinin gün değişimi ya da saat değişimi çok yakındır.

Son olarak Benim Hala Umudum Var bu hafta oranlarını arttırarak saatine göre iyi sonuçlar aldı.

Total - AB

Kurtlar Vadisi Pusu : -1,08 , -0,34
Aramızda Kalsın : -0,52 , +0,50
Zengin Kız Fakir Oğlan : -0,46 , -0,54
İntikam : +0,52 , +0,95
Benim Hala Umudum Var : +0,18 , +0,42

my hakkında yorum yapmadan bir bilene danış panpa total 1 ab 3 reyting düştü

kvp totalde 1 reyting düşmüş beklediğim gibi
ab aynı gibi pis yedilinin etki ettiğini düşünüyorum totalde

aramızda kalsın ab de çok iyi gitmiş seneye star bu oranları öpüp başına koyacağından sorun değil reytingi

saklı kalan çok iyi saklanmış listede neredeyse bulamıyordum
bu dizi için başka gün zirveye oynar iddaasında olanlar vardı kusura bakmayın da sihirli değnek değğse 1 reyting alan hiçbir dizi zirveye oynayamaz isterse ekranda 3 program falan kalsın sadece

py kötü gitmiş ama izleyicinin alışması ile yeni güne artabilir

intikamda ab de gözle görülür artış olmuş umarım daha da artar haftaya napacakalr merak ediyorum orjinalinde sezonun en iyi bölümüydü

Saklı Kalan 23:00 gibi başlasın bari diyeceğim ama olmayacak. En iyisi Pazartesi 23:00

Bence Aramızda Kalsın'ın düşüş nedeni Pis Yedili.

Pis Yedili varken Aramızda Kalsın Anlık'larda 4 Reyting'i zar zor gördü Pis Yedili bitince 5 Reyting'lere fırladı....
Aramızda kalsında etkilendi ama en çok vadinin pis yediliyle kitleleri benzer

Aramızda kalsında etkilendi ama en çok vadinin pis yediliyle kitleleri benzer
Zannetmiyorum.

Hem Vadi'yi hem Pis Yedili'yi izleyen bir tek ben varım ayrıca hem Vadi'yi hem Muhteşem Yüzyıl'ı izleyen nadir kişiliğim. Yakup nasıl kişilikli bir İnsan'ım ben.

pis yedili yerlerde yakında biter

Vadi Çok İyi Gitmis Açık Ara Yapmıs
Aramızda Kalsın Ab Süper Gitmis Totaldede Çok iyi Gitmis
İntikam Daha Kötü Olamaz Heralde Bhu ab iyi totalde orta gitmis

pis yedili yerlerde yakında biter

Vadi Çok İyi Gitmis Açık Ara Yapmıs
Aramızda Kalsın Ab Süper Gitmis Totaldede Çok iyi Gitmis
İntikam Daha Kötü Olamaz Heralde Bhu ab iyi totalde orta gitmis
Pis Yedili Aramızda Kalsın'ı haftaya TOTAL'de geçer.