19 Aralık 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Ohha 13.91 mi düşmüşüz ya ?? Ya bu bölüm geçen bölüme oranla 100.000 kat daha aksiyonlu,daha güzel daha heyecanlıydı düşmüşüz olacak iş değil ben 15 bekliyordum bir de çok kötü ya 13'ten çok daha fazlasını hakediyor bu bölüm

gündem çok yoğundu arkadaşlar bu düşüş normaldir haftaya sezonun reyting rekoru gelir vadiden

dikkat ederseniz share aynı geçen haftayla hemen hemen :D

83SAKLI KALANSHOW TV19.12.201322:00:0624:01:301,012,53
39,95
vay be 1 reytingi geçmiş :D ben ilk 50 ye giremez diyodum da ilk 80 e girememiş dizi :D

Vadi düşüş yaşamasına rağmen iyi gitmiş yine.

İntikam pt-1'e dönünce yükselmiş güzel. :) Özet de yaramış gibi görünüyor. Total önemli değil de ab'de 5-6 arası alsak süper olacak. :)

Aramızda Kalsın ab'de çok iyi gitmiş.

Fakir Kız Zengin Oğlan iyi oranlar almış yine.

B.H.U.V ab'de iyi..

Star ve Kanal D haber iyi gitmişler tebrikler.

O zaman mantigini kulanma haci))) saka saka

Gundeme gore oku
Tamam işte. Denekler muhafazakarların himayesi altında, yani cemaate yakın olanların, e vadi de hükemete yanaşıp onun stratejilerini destekler nitelikte olduğu için denek grupları da hafiften resti çekmiş. :):) kısaca olay bundan ibaret :):)

Saklı kalanın bu kadar kötü gideceğini hiç düşünmemiştim.. Show bu diziye 3 bölüm bile dayanamaz gibi. :)

Tamam işte. Denekler muhafazakarların himayesi altında, yani cemaate yakın olanların, e vadi de hükemete yanaşıp onun stratejilerini destekler nitelikte olduğu için denek grupları da hafiften resti çekmiş. :):) kısaca olay bundan ibaret :):)

Saklı kalanın bu kadar kötü gideceğini hiç düşünmemiştim.. Show bu diziye 3 bölüm bile dayanamaz gibi. :)
arkadaş ne komplo teorileri kurdunuz 5 dakkada Allah ım ya :D bu diziyi izleyenler 11 yıldır izliyo yok şu kavga olmuş bu olmuş hiçbirini takmaz biz aksiyon isteriz siyaset umrumuzda olmaz ki haftaya sezonun rekoru gelecek zaten :)

Daha derin oku benden bu kadar

Saklı Kalan'ı listede göremeyince yorum yapmayı unutmuşum. Yüzyılın hayal kırıklığı resmen..

Ama son reklama girmeden önce 1 saat reklam vermedi, halbuki bu büyük bi avantaj. :)
20.00'da başladı 20.10 gibi Reklam'a girdi 20.25'de başladı. Sonra 21.20 gibi 3 DK sonra 21.45 gibi 15 DK Reklam verdi. :D

1 saat yakın yayınlandı ama kötü bir strateji yapıldı. :)

Saklı Kalan'ı listede göremeyince yorum yapmayı unutmuşum. Yüzyılın hayal kırıklığı resmen..
Fatih'ten sonra. :A :A

arkadaş ne komplo teorileri kurdunuz 5 dakkada Allah ım ya :D bu diziyi izleyenler 11 yıldır izliyo yok şu kavga olmuş bu olmuş hiçbirini takmaz biz aksiyon isteriz siyaset umrumuzda olmaz ki haftaya sezonun rekoru gelecek zaten :)
Diğer izleyicilerinin umrundaymış demekki siyaset :)

Vadi geçen sene bu hafta totel 16 ab 13 almış. :)
Büyük bi düşüş söz konusu :):)
Demekki herkesin tek zevki aksyon değilmiş. :))))
Eğer bu dediklerim değilse ki öyle, o zaman da vadi eskisi gibi aksyon yapamıyor. :)))))

Daha derin oku benden bu kadar
Geneli bu işte, derinini sen düşün :D

20.00'da başladı 20.10 gibi Reklam'a girdi 20.25'de başladı. Sonra 21.20 gibi 3 DK sonra 21.45 gibi 15 DK Reklam verdi. :D

Fatih 83.sıraya kadar düşmedi en azından. :A

Diğer izleyicilerinin umrundaymış demekki siyaset :)

Vadi geçen sene bu hafta totel 16 ab 13 almış. :)
Büyük bi düşüş söz konusu :):)
Demekki herkesin tek zevki aksyon değilmiş. :))))
Eğer bu dediklerim değilse ki öyle, o zaman da vadi eskisi gibi aksyon yapamıyor. :)))))

Geneli bu işte, derinini sen düşün :D
haftaya sezonun rekorunu kırınca görüşürüz o kadar diyorum :)

Hiçte kötü değil mert. Sürekli bölseydi her yarım saate daha mı yükselcekti sanki ? :d

aga ne cabuk unuttun Agb zamaninda kurtlarin 6 reytingelere dustugu donemi