19 Aralık 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

intikam yeterince reklam alıyor zaten totali artınca daha fazlasını alamaz

Bizdeki tekne kesin su alır
beren suya düşsün bir de

küçük gelin şuan da köşeyi dönmüştür mesela reytingleriyle
intikamın 10 katı kazanıyordur en azından

Ben de öyle düşünüyorum takas.

kurtlar vadisi Türk Tv tarihinin gelmiş geçmiş en çok kazanan dizisi buna itirazı olan var mı yok mesajım yerine gittiyse herkese iyi geceler mükemmel bir vadi bölümünü geride bıraktık herkes beğenmiş süper ya

her şeyi neden vadi ile karşılaştırıyorsun anlamıyorum hayat=vadi değil
ayrıca intikamın aldığı 3-4 reytinge göre gayet iyi kazancı var

2005-2006-2007 gibi yılalrda değiliz ki vadi en kazandıran olsun devletin maliye bakanlığının verileri ile kim ne kazandırmıştır belli

Bilmem suya düşer mi de heycan yapıcam diye Yağmur'un ayakkabısının topuğu teknenin delik yerine girermiş bide
dizinin üstüne tüy dikmesinler bari
bizimkilerden her şey beklenir

He de geç.

gönderme yaptım vadi örneğini vererek anlamamış olmanı normal karşılıyorum
vadi her yıl en çok kazandıran dizi oldu bu yılda dahil çünkü dizi reklam manyağı yapıyolar araba reklamları büyük ölçüde malum erkek 20+ da reytingi ortada para kimde erkekte yani adamlar para basıyolar bilmem anlatabildim mi
)))))

vayy kalbimi kırdın deniz kardeş
neyse iyi geceler yatmaya niyetiniz yok anlaşılan

la saat 1 de özel numarayla biri aradı alo dedim hemen kapattı tırstım biraz beni özel numarayla hiçkimse aramadı bu zamana kadar

kanıtın var mı yok
en çok ciroyu kim yapmış tims prodüksüyon
tims ve ay yapım panadan daha çok vergi ödemişler demek ki daha çok kazanmışlar uzatmaya gerek yok resmi verilerde yeri yok dediğinin

Yav hani gidiyordun takas.
Sen var ya sen sırf laf atıyor cevap geleceğini biliyor bir de bekliyor gizli gizli sen yok musun sen.

Takas takılıyorum ya niye kalbini kırayım gece gece.
Özel numara he kesin hayranındır.

Yarın dersim 13:30'da o yüzden rahatım takas.

kanıtın var mı yok
en çok ciroyu kim yapmış tims prodüksüyon
tims ve ay yapım panadan daha çok vergi ödemişler demek ki daha çok kazanmışlar uzatmaya gerek yok resmi verilerde yeri yok dediğinin

ben vadi diyorum sen pana film diyosun Allah ım ya
en çok ciro yapan dizi yıllardır vadi tabloları kaç kez koydum sende biliyosun bende daha geçen gün bu yılın konusunu açtın orda da vadi 1.ydi off xemre off çözemiyorum seni

Yav hani gidiyordun takas.
Sen var ya sen sırf laf atıyor cevap geleceğini biliyor bir de bekliyor gizli gizli sen yok musun sen.

gizli gizli değil açık açık bekliyorum kimler online kısmında gizlenmedik ki ne gizlisi

1.my idi yanlış görmüşsün yine
ayrıca o sadece kanallarla olan anlaşmaların getirisi diğer şeyler ekli değil

1.my idi yanlış görmüşsün yine
ayrıca o sadece kanallarla olan anlaşmaların getirisi diğer şeyler ekli değil
tmm işte konuyu sen açtın my 40 bölüm vadi 34 bölüm ama aynılardı farkı sende gördün 2010-2011 i de biliyosun orda da vadi 1.ydi ciroda benden iyi biliyosun sırf laf olsun diye kanıt diyon vay arkadaş

Takas takılıyorum ya niye kalbini kırayım gece gece.
Özel numara he kesin hayranındır.

Yarın dersim 13:30'da o yüzden rahatım takas.
eyvallah şaka yaptım
benim yarın dersim yok ama yatıcam yine de
ne hayranı be arkadaşlardan biri şaka mı yapıyo acaba anlamadım yada bana aşık olan kızlardan biri mi anlamadım ki

tmm işte konuyu sen açtın my 40 bölüm vadi 34 bölüm ama aynılardı farkı sende gördün 2010-2011 i de biliyosun orda da vadi 1.ydi ciroda benden iyi biliyosun sırf laf olsun diye kanıt diyon vay arkadaş
dediğimi anlamıyormusun diğer unsurlar ekl i değil o tabloda
mesela halit ergenç e daha geçen sene yurtdışı satışından 1.5 milyon dolar verildi yani ek anlaşmalar ekli değil
ayrıca bni bölüm sayısı alakadar etmez en çok ciro yapan my dir.

Haha duruşun yeter takas.

Türkiye'nin en iyi dizisi açık ara efsanetül mefsane Karagüldür. Dağılabilirsiniz.