Bizdeki tekne kesin su alırab grubunu kaçırıyorlar ama yani kalite gidiyi
bizde de tekne patlar mı acep
Bizdeki tekne kesin su alırab grubunu kaçırıyorlar ama yani kalite gidiyi
bizde de tekne patlar mı acep
intikam yeterince reklam alıyor zaten totali artınca daha fazlasını alamazbir bölümde bütün karakterleri c4 le havaya da uçursalar intikamın alacağı reytingi 2 dir 3 dür boşa haylleri geçelimmillet intikam mintikam izlemez izlemiyorda
tabi para gelecek lafa bak total demek tüm kişiler demek
beren suya düşsün bir deBizdeki tekne kesin su alır
Ben de öyle düşünüyorum takas.bir bölümde bütün karakterleri c4 le havaya da uçursalar intikamın alacağı reytingi 2 dir 3 dür boşa haylleri geçelimmillet intikam mintikam izlemez izlemiyorda
tabi para gelecek lafa bak total demek tüm kişiler demek
Bilmem suya düşer mi de heycan yapıcam diye Yağmur'un ayakkabısının topuğu teknenin delik yerine girermiş bideberen suya düşsün bir de
her şeyi neden vadi ile karşılaştırıyorsun anlamıyorum hayat=vadi değilkurtlar vadisi Türk Tv tarihinin gelmiş geçmiş en çok kazanan dizisi buna itirazı olan var mı yok mesajım yerine gittiyse herkese iyi geceler mükemmel bir vadi bölümünü geride bıraktık herkes beğenmiş süper ya
bizimkilerden her şey beklenirBilmem suya düşer mi de heycan yapıcam diye Yağmur'un ayakkabısının topuğu teknenin delik yerine girermiş bidedizinin üstüne tüy dikmesinler bari
He de geç.her şeyi neden vadi ile karşılaştırıyorsun anlamıyorum hayat=vadi değilayrıca intikamın aldığı 3-4 reytinge göre gayet iyi kazancı var
2005-2006-2007 gibi yılalrda değiliz ki vadi en kazandıran olsun devletin maliye bakanlığının verileri ile kim ne kazandırmıştır belli
bizimkilerden her şey beklenir
gönderme yaptım vadi örneğini vererek anlamamış olmanı normal karşılıyorumher şeyi neden vadi ile karşılaştırıyorsun anlamıyorum hayat=vadi değilayrıca intikamın aldığı 3-4 reytinge göre gayet iyi kazancı var
2005-2006-2007 gibi yılalrda değiliz ki vadi en kazandıran olsun devletin maliye bakanlığının verileri ile kim ne kazandırmıştır belli
bizimkilerden her şey beklenir
vayy kalbimi kırdın deniz kardeşHe de geç.
gönderme yaptım vadi örneğini vererek anlamamış olmanı normal karşılıyorumvadi her yıl en çok kazandıran dizi oldu bu yılda dahil çünkü dizi reklam manyağı yapıyolar araba reklamları büyük ölçüde malum erkek 20+ da reytingi ortada para kimde erkekte yani adamlar para basıyolar bilmem anlatabildim mi)))))
Yav hani gidiyordun takas.gönderme yaptım vadi örneğini vererek anlamamış olmanı normal karşılıyorumvadi her yıl en çok kazandıran dizi oldu bu yılda dahil çünkü dizi reklam manyağı yapıyolar araba reklamları büyük ölçüde malum erkek 20+ da reytingi ortada para kimde erkekte yani adamlar para basıyolar bilmem anlatabildim mi)))))
Takas takılıyorum ya niye kalbini kırayım gece gece.gönderme yaptım vadi örneğini vererek anlamamış olmanı normal karşılıyorumvadi her yıl en çok kazandıran dizi oldu bu yılda dahil çünkü dizi reklam manyağı yapıyolar araba reklamları büyük ölçüde malum erkek 20+ da reytingi ortada para kimde erkekte yani adamlar para basıyolar bilmem anlatabildim mi)))))
vayy kalbimi kırdın deniz kardeşneyse iyi geceler yatmaya niyetiniz yok anlaşılan
la saat 1 de özel numarayla biri aradı alo dedim hemen kapattı tırstım biraz beni özel numarayla hiçkimse aramadı bu zamana kadar
kanıtın var mı yoken çok ciroyu kim yapmış tims prodüksüyontims ve ay yapım panadan daha çok vergi ödemişler demek ki daha çok kazanmışlar uzatmaya gerek yok resmi verilerde yeri yok dediğinin
Yav hani gidiyordun takas.Sen var ya sen sırf laf atıyor cevap geleceğini biliyor bir de bekliyor gizli gizli sen yok musun sen.
1.my idi yanlış görmüşsün yineben vadi diyorum sen pana film diyosun Allah ım yaen çok ciro yapan dizi yıllardır vadi tabloları kaç kez koydum sende biliyosun bende daha geçen gün bu yılın konusunu açtın orda da vadi 1.ydi off xemre off çözemiyorum seni
gizli gizli değil açık açık bekliyorum kimler online kısmında gizlenmedik ki ne gizlisi
tmm işte konuyu sen açtın my 40 bölüm vadi 34 bölüm ama aynılardı farkı sende gördün 2010-2011 i de biliyosun orda da vadi 1.ydi ciroda benden iyi biliyosun sırf laf olsun diye kanıt diyon vay arkadaş1.my idi yanlış görmüşsün yineayrıca o sadece kanallarla olan anlaşmaların getirisi diğer şeyler ekli değil
eyvallah şaka yaptımTakas takılıyorum ya niye kalbini kırayım gece gece.Özel numara he kesin hayranındır.
Yarın dersim 13:30'da o yüzden rahatım takas.
dediğimi anlamıyormusun diğer unsurlar ekl i değil o tablodatmm işte konuyu sen açtın my 40 bölüm vadi 34 bölüm ama aynılardı farkı sende gördün 2010-2011 i de biliyosun orda da vadi 1.ydi ciroda benden iyi biliyosun sırf laf olsun diye kanıt diyon vay arkadaş
Haha duruşun yeter takas.tmm işte konuyu sen açtın my 40 bölüm vadi 34 bölüm ama aynılardı farkı sende gördün 2010-2011 i de biliyosun orda da vadi 1.ydi ciroda benden iyi biliyosun sırf laf olsun diye kanıt diyon vay arkadaş
eyvallah şaka yaptımbenim yarın dersim yok ama yatıcam yine dene hayranı be arkadaşlardan biri şaka mı yapıyo acaba anlamadım yada bana aşık olan kızlardan biri mi anlamadım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?