19 Aralık 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

son sahnede sandım hürrem devamlı yanyana konuştuğu pargalıyla bile tel örgü arkasından konuşacak bir ara o derece diziden şüpheye düştüm :))

şimdi bu sahne iyi oldu ama hürrem demekki pargalıyla inşaatta buluşuyormuş :))

bu dedikoduyu yaymalıyız :))

ben senaristin yerinde olsam süloyu öldürür ibo ile hürremi birleştirir hatçeyi çıldırtırım musti de anasıyla prusyaya kaçar aha da kurgu görsünler:d sonra konuşan kalıyor mu gör

ben senaristin yerinde olsam süloyu öldürür ibo ile hürremi birleştirir hatçeyi çıldırtırım musti de anasıyla prusyaya kaçar aha da kurgu görsünler:d sonra konuşan kalıyor mu gör

aynısını ben düşünüyordum :))

hatta başbakanla ilgilide senaryoda çok deüşük projelerim vardı :))

23:30 - 23:45 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1) ATV:
5.03 , 2) STAR: 4.17 , 3)
KANALD: 2.98 , 4) STV:
2.77 , 5) SHOW: 1.48

tapi pis yedili yok mecbur insanlar gülmek için bir programa ihtiyacı var

Ak yine 5i geçmiş bugün çok başarılı gerçekten bu 15 full reklamdı. Aknin oranlarında sbt ve tns aynı çıkıyo normalde

Muhteşem Yüzyıl gayet başarılı gitmiş.Kuzey güney ve pis yedilide gayet başarılı sonuçlar almışlar.Alemin Kıralı çok iyi reyting almış helal olsun.

Alemin kıralı 13 dakka reklamla bile listede bugün diziye bişeyler olmuş gerçekten formunun zirvesinde

SBT TRT ye kiyak yapsaydi yeni baslayan dizi Yol Ayrimi bu kadar kötü baslamazdi

ysin sbt tüm trt dizilerine kıyak yapamaz arada kaynaması için belli dizileri şişirmesi lazım yoksa apaçık hile olur bu şekil kamuflajlı gidiyorlar ama yinede yaranamıyorlar ismi çıkmış bir kere :))

00:00 - 00:15 ortalama
4.1 , 2) STAR: 2.4 , 3)
KANALD: 2.15

- - - Ekleme - - -

00:00 - 00:15 ortalama
4.1 , 2) STAR: 2.4 , 3)
KANALD: 2.15

SBT nin ortalama Reytinglerine bakilirsa Muhtesem Yüzyil yine hemen hemen gecen haftaki oranlarla zirvede, FB nin Türkiye Kupasi maci FB nin bundan önceki kupa maclarina göre yükseldi, Kuzey Güney yerinde saymaya devam ediyor, Sakarya Firat maca ragmen yükselise gecti ve mac olmasa en az 2 Reyting daha fazla alirdi...