hurreme kahperengi de dayanmaz.. çarşamba çok yoğun bir gün pis yedılı ayrılmak zorunda kaldı. bir başka kadın dizisi çok ama çok zor. tek cuma günü yeni dizi tutar birde kanal d intikamı perşembeye alırsa o tutar başka boş gün yok
- - - Ekleme - - -
pis yedılıyi pazara aldılar ya
Pis yedili carsamba, sadece bu hafta yokmus ))
- - - Ekleme - - -
kg kopy paste dizi olmasına rağmen senaristlerin senaryoyu berbat hale getirmesini anlamiyorum. katil kim oyunu asla reyting getirmez.. dizi saçma sapan yere getirdiler. hakikaten bu senaristler aşkı memnuyu yazdı mi ))))) sanırım bunlar konu bulamıyor sadece diyalog yazabiliyorlar. ee aşki memnudaki oyuncuların çeyreği yok. kivancı kuzey güneydeki adama benzetcegız diye adamin cırkınlestırdiler olacağı bu. )))))))))) millet çirkin kıvanç ne yapsin .. kıvanç kenanı tarihe gomecekken elindeki fırsatı tepti. bakalım bundan sonraki işi nasıl olacak
Onu bende soruyorum, aski memnuyu yazanlar cidden kg'yi yazanlar mi ? Diye sormuyo degildim.
- - - Ekleme - - -
aynen toplamda aldığı 11 küsür reytingle çarşamba gününün en çok izlenen yapımı muhteşem yüzyıl halkımız bunu uygun görmüş bize saygı göstermek düşer biz kendi işimize bakalım bu akşam vadi tns rekorlarını alt üst edecektir diziler arası rekoru iyice geliştireceğini düşünüyorum gs-manu maçının aldığı 17 reytingi bile geçebilir
İstanbula hafiften karlar dustu, kvp ve kayip'in oranlari yukselecektir..