alemin kralı survıvor anılı kadroya dahil ediyor. ama çok geç. artık büyük kanallar kolay kolay klasik komedi dizileri koynaz ekrana. atv de çarşambaya dizi tuttursa alemin kralı gidici.
Belki kahpe rengi carsamba pt-1'e alinir. Kuzey de 2 ye
kanald başka dizi olsa kg gün değişirdi kesin veya p 2 olabilirdi nası dayandılar ay yapım ve kıvaç tatlıtupğ varkı olsa gerek
hürrem kuzeyi eziyor kahpenin kafasını keser denizlere fırlatır
Kanal d bu reytinglerle kivancimi takar?? Kivancla alakasi yok bence , ay yapimin hatrina bisey demiyolar... Ama kesinlikle yeni gelen kahperengi eger iddialiysa carsamba pt-1 alinsin. Bence kg p-2 de yukselebilir..
- - - Ekleme - - -
Bu degilde bi yerde bisey okumustum senin yazindan gulme krizine girmistim... " hurrem kuzeyi kulagindan tutup tavana asacak" demistin ya 😀d😀d yazarken bile guldum bayaaaa...
Alemin kralida hepten kotu gitmemis totelde 12. 3.96 almis , acikcasi 4 beklemiyodum.
kanald çarsamba ezik büzük kuzey giderse my 25 reytinglere çıkar
- - - Ekleme - - -
asmıs zaten tokadi basmış suratına
total idare ederde ab olmayınca reklam alamaz. reklam alamazsa yayından kalkar. haftaya pis yedılı yok. bu alemin kralına yarar. yaramazsa yeni yılda dizi biter
Bunun haberini açtim ama onaylanmadıalemin kralı survıvor anılı kadroya dahil ediyor. ama çok geç. artık büyük kanallar kolay kolay klasik komedi dizileri koynaz ekrana. atv de çarşambaya dizi tuttursa alemin kralı gidici.
😀d desene kuzey bosa yapmis o kaslari, hurreme baklavalar falan koymuyo
- - - Ekleme - - -
Haftaya pis yedili var diye biliyodum.
Bunun haberini açtim ama onaylanmadıBakalım kim açacak bu konuyu...Kesin copy paste diyecekeler bi transfer haberde 3 aşa 5 yukari aynı kelimeler geçer...
(senden alıntı yaptım ama rahatsız olma yineŞey olarak düşün "Kızım sana söyluyorum gelinim sen işit")
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?