19 Aralık 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

alemin kralı survıvor anılı kadroya dahil ediyor. ama çok geç. artık büyük kanallar kolay kolay klasik komedi dizileri koynaz ekrana. atv de çarşambaya dizi tuttursa alemin kralı gidici.

kanald başka dizi olsa kg gün değişirdi kesin veya p 2 olabilirdi nası dayandılar ay yapım ve kıvaç tatlıtupğ varkı olsa gerek

alemin kralı survıvor anılı kadroya dahil ediyor. ama çok geç. artık büyük kanallar kolay kolay klasik komedi dizileri koynaz ekrana. atv de çarşambaya dizi tuttursa alemin kralı gidici.

Alemin kralida hepten kotu gitmemis totelde 12. 3.96 almis , acikcasi 4 beklemiyodum.

kanald başka dizi olsa kg gün değişirdi kesin veya p 2 olabilirdi nası dayandılar ay yapım ve kıvaç tatlıtupğ varkı olsa gerek

Kanal d bu reytinglerle kivancimi takar?? Kivancla alakasi yok bence , ay yapimin hatrina bisey demiyolar... Ama kesinlikle yeni gelen kahperengi eger iddialiysa carsamba pt-1 alinsin. Bence kg p-2 de yukselebilir..

- - - Ekleme - - -

hürrem kuzeyi eziyor kahpenin kafasını keser denizlere fırlatır

Bu degilde bi yerde bisey okumustum senin yazindan gulme krizine girmistim... " hurrem kuzeyi kulagindan tutup tavana asacak" demistin ya 😀d😀d yazarken bile guldum bayaaaa...

kanald çarsamba ezik büzük kuzey giderse my 25 reytinglere çıkar

- - - Ekleme - - -

asmıs zaten tokadi basmış suratına

Alemin kralida hepten kotu gitmemis totelde 12. 3.96 almis , acikcasi 4 beklemiyodum.

total idare ederde ab olmayınca reklam alamaz. reklam alamazsa yayından kalkar. haftaya pis yedılı yok. bu alemin kralına yarar. yaramazsa yeni yılda dizi biter

kanald çarsamba ezik büzük kuzey giderse my 25 reytinglere çıkar

- - - Ekleme - - -

asmıs zaten tokadi basmış suratına

😀d desene kuzey bosa yapmis o kaslari, hurreme baklavalar falan koymuyo

- - - Ekleme - - -

total idare ederde ab olmayınca reklam alamaz. reklam alamazsa yayından kalkar. haftaya pis yedılı yok. bu alemin kralına yarar. yaramazsa yeni yılda dizi biter

Haftaya pis yedili var diye biliyodum.

Bunun haberini açtim ama onaylanmadı
Bakalım kim açacak bu konuyu...Kesin copy paste diyecekeler bi transfer haberde 3 aşa 5 yukari aynı kelimeler geçer...

(senden alıntı yaptım ama rahatsız olma yine
Şey olarak düşün "Kızım sana söyluyorum gelinim sen işit")

hurreme kahperengi de dayanmaz.. çarşamba çok yoğun bir gün pis yedılı ayrılmak zorunda kaldı. bir başka kadın dizisi çok ama çok zor. tek cuma günü yeni dizi tutar birde kanal d intikamı perşembeye alırsa o tutar başka boş gün yok

- - - Ekleme - - -

😀d desene kuzey bosa yapmis o kaslari, hurreme baklavalar falan koymuyo

- - - Ekleme - - -

Haftaya pis yedili var diye biliyodum.

pis yedılıyi pazara aldılar ya

My bi türlü 12 göremiyo 11 almış yine maç izlenmemiş

kafana göre takıl
))

my ab rekorunu gelistirmis 15 i de geçmis helal olsun 20 lere çıkacaktır

tamam my reytınglerde ıyıde ama kuzey güney çok güzel dizi .harcanmasa bari

- - - Ekleme - - -

gerçi bu sezon bitecekmiş kg

kg kopy paste dizi olmasına rağmen senaristlerin senaryoyu berbat hale getirmesini anlamiyorum. katil kim oyunu asla reyting getirmez.. dizi saçma sapan yere getirdiler. hakikaten bu senaristler aşkı memnuyu yazdı mi
))))) sanırım bunlar konu bulamıyor sadece diyalog yazabiliyorlar. ee aşki memnudaki oyuncuların çeyreği yok. kivancı kuzey güneydeki adama benzetcegız diye adamin cırkınlestırdiler olacağı bu.
)))))))))) millet çirkin kıvanç ne yapsin .. kıvanç kenanı tarihe gomecekken elindeki fırsatı tepti. bakalım bundan sonraki işi nasıl olacak

hayırlısı sevmesemde my yı tebrık ederım sonucta halkın teveccühü

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

aynen toplamda aldığı 11 küsür reytingle çarşamba gününün en çok izlenen yapımı muhteşem yüzyıl halkımız bunu uygun görmüş bize saygı göstermek düşer biz kendi işimize bakalım bu akşam vadi tns rekorlarını alt üst edecektir diziler arası rekoru iyice geliştireceğini düşünüyorum gs-manu maçının aldığı 17 reytingi bile geçebilir