Faruk Turgut'um tweet atmış kaç aydır emek veriyorlarmış AV için yazık olmasın projeye.
Faruk Turgut'um tweet atmış kaç aydır emek veriyorlarmış AV için yazık olmasın projeye.
Faru Turgut'um?Faruk Turgut'um tweet atmış kaç aydır emek veriyorlarmış AV için yazık olmasın projeye.![]()
Ne oldu? Ben Gold Film'i hep sevmişimdir.Faru Turgut'um?Sedef'in de röportajında Ekim ayında senaryo eline gelmiş onlar da aylardır hazırlanıyorlar.
![]()
He cnm he.İnşallah öyle olur.AV düşsün Bedel yükselsin.
Ne hüsranı durumu iyi şimdilik.![]()
Ben hiç öyle hatırlamıyorum ama.Ne oldu? Ben Gold Film'i hep sevmişimdir.Ben zaten Bedel düşsün demiyorum ki ikisi de izlensin işte diyorum. Asıl Serçe Sarayı bugüne gelirse sen o zaman kork.
![]()
Ok.He cnm he.![]()
Gözünden kaçmıştır. .ss İyi olurdu zaten Twitter'a baktım da Amine'yi beğenmiyorlar genelde, yapmacık bulunuyor. Sedef ile Tolga yakışırdı cidden.Ben hiç öyle hatırlamıyorum ama.Bence de ikisi de düşmesin kardeş kardeş takılsınlar ben Tolgahan'la Sedef'i AV'de düşünüyordum bir ara.
Serçe Sarayı gelmesin o güne istemiyorum.
![]()
Ben yanlış hatırlıyorum glb.Gözünden kaçmıştır. .ss İyi olurdu zaten Twitter'a baktım da Amine'yi beğenmiyorlar genelde, yapmacık bulunuyor. Sedef ile Tolga yakışırdı cidden.
Serçe Sarayı başka hangi gün olacak ki? Star'ın bir bugünü birde haftasonusu zayıf. Haftasonuna da iddialı dizi koymazlar zaten.![]()
Hafta sonu tekrarını izledim de kızın kendi sesi çok daha iyi neden dublaj yapmışlar anlamadım. Dublajsız oynasa daha iyi olurdu onun dışında ben oyunculuğunu fena bulmadım açıkçası. Zaten güzelliğe girmiyorum bile.Ben yanlış hatırlıyorum glb.Amine'de iş yok bence de sen nasıl buluyorsun?
Ve Kazanan düşük alırsa Serçe Cumartesi'ne gelir. Kardeş Payı zaten Perşembeleri iyi gidiyor Star'ın bir günü cepte.![]()
Ben de biraz baktım da benim favorim Tolgahan'ın komadaki eşiydi.Hafta sonu tekrarını izledim de kızın kendi sesi çok daha iyi neden dublaj yapmışlar anlamadım. Dublajsız oynasa daha iyi olurdu onun dışında ben oyunculuğunu fena bulmadım açıkçası. Zaten güzelliğe girmiyorum bile.Sen baktın mı?
O zaman Ve Kazanan'ın tutmaması dileğiyle diyelim.![]()
Onun da sesi çok kalın konuşması bana itici geldi. .ss Ya bana o sarışın kız tanıdık geliyor bir türlü de bakamadım hangi dizide oynamıştı daha önce?Ben de biraz baktım da benim favorim Tolgahan'ın komadaki eşiydi.
İnşallah.![]()
Evet sesi kalın ama Amine'den iyi bence.Onun da sesi çok kalın konuşması bana itici geldi. .ss Ya bana o sarışın kız tanıdık geliyor bir türlü de bakamadım hangi dizide oynamıştı daha önce?
Beren'i yanlız bırakmasın Kenan daha yeni evliler, iyi niyetimizden hep yanlış anlaşılmasın o yüzden tutmamasını istiyoruz.![]()
Şükür ya Yahşi Cazibe'den hatırlıyorum.Evet sesi kalın ama Amine'den iyi bence.En İyi Arkadaşım'dan hatırlıyorsundur kesin.
Ben Yahşi Cazibe'de izlemiştim.
Aynen ya gidip bol bol tatil yapsınlar, balayına gitsinler.![]()
Yahşi Cazibe'deki gotik hali çok güzeldi.Şükür ya Yahşi Cazibe'den hatırlıyorum.En İyi Arkadaşım'da çıkaramadım valla neydi ki orada.
![]()