Evet mesela Karagül de kalitesiz ama reyting alıyor aynen dediğin gibi.
Hıyanet Sarmalı mı?![]()
Onun ateşi sönmedi ki mübarek küllerinden doğsun.
Evet mesela Karagül de kalitesiz ama reyting alıyor aynen dediğin gibi.
Hıyanet Sarmalı mı?![]()
Haklısın. TNS sisteminde A/B`de 6.44 aldı inanılır gibi değil.Yalan Dünya kaliteli de ne oluyor der susarım![]()
O nasıl mantık öyle o zaman Karagül'de totalde 12 alıyor ama sen ona düz hesap 15 deHaklısın. TNS sisteminde A/B`de 6.44 aldı inanılır gibi değil.
Ben demiştim zaten o 5 alınca normal sistemde 8 demek. Demekki geçen hafta 9.44 reyting aldı dizim.
Kaliteli ki fazla gelir getiriyor ve kimse dokunamıyor. Hep en zor günde yarışıyor.![]()
Rating Kurdu @RatingKurdu 4 dk.
UMUTSUZ EV KADINLARI 5.56 rating alarak ikincilik sırasında.NİZAMA ADANMIŞ RUHLAR 5.56 rating ile ikinci sırada.ÇILGIN DERSANE dördüncü.
İkisi de aynı reytingi almış ve 2.Bu da MY'ci korkuyor ÇD'den.![]()
Ekip 1 işteİkisi de aynı reytingi almış ve 2.Nizama Adanmış Ruhlar ne ya?
O da yakında 6`yı bulur.
![]()
İkisi de aynı reytingi almış ve 2.Nizama Adanmış Ruhlar ne ya?
O da yakında 6`yı bulur.
![]()
Biliyorum da o da yakında o reytingi alır.Yok Hıyanet Sarmalı'na diyor karıştırmış her şeyi.![]()
o mesajdan mahidevranın babası ldürdü anlamı çıkıyorMustafa'nın annesi Mahidevran değil mi![]()
Biliyorum da o da yakında o reytingi alır.Cidden kaç yaşında merak ediyorum. Belki de yaşlı bir dededir, bunamıştır.
![]()
Ne alaka babasının öldürdüğünü Mahidevran bilmiyor mu dedim de hayde uzatmao mesajdan mahidevranın babası ldürdü anlamı çıkıyor![]()
Ne alaka yahu ben biliyorum zaten Emre beni şaşırtmaya çalışıyor.