Evet mesela Karagül de kalitesiz ama reyting alıyor aynen dediğin gibi.
Hıyanet Sarmalı mı?
Onun ateşi sönmedi ki mübarek küllerinden doğsun.
Evet mesela Karagül de kalitesiz ama reyting alıyor aynen dediğin gibi.
Hıyanet Sarmalı mı?
Haklısın. TNS sisteminde A/B`de 6.44 aldı inanılır gibi değil.Yalan Dünya kaliteli de ne oluyor der susarım
O nasıl mantık öyle o zaman Karagül'de totalde 12 alıyor ama sen ona düz hesap 15 deHaklısın. TNS sisteminde A/B`de 6.44 aldı inanılır gibi değil.
Ben demiştim zaten o 5 alınca normal sistemde 8 demek. Demekki geçen hafta 9.44 reyting aldı dizim.
Kaliteli ki fazla gelir getiriyor ve kimse dokunamıyor. Hep en zor günde yarışıyor.
Rating Kurdu @RatingKurdu 4 dk.
UMUTSUZ EV KADINLARI 5.56 rating alarak ikincilik sırasında.NİZAMA ADANMIŞ RUHLAR 5.56 rating ile ikinci sırada.ÇILGIN DERSANE dördüncü.
İkisi de aynı reytingi almış ve 2.Bu da MY'ci korkuyor ÇD'den.
Ekip 1 işteİkisi de aynı reytingi almış ve 2.Nizama Adanmış Ruhlar ne ya?O da yakında 6`yı bulur.
İkisi de aynı reytingi almış ve 2.Nizama Adanmış Ruhlar ne ya?O da yakında 6`yı bulur.
Biliyorum da o da yakında o reytingi alır.Yok Hıyanet Sarmalı'na diyor karıştırmış her şeyi.
o mesajdan mahidevranın babası ldürdü anlamı çıkıyorMustafa'nın annesi Mahidevran değil mi
Biliyorum da o da yakında o reytingi alır.Cidden kaç yaşında merak ediyorum. Belki de yaşlı bir dededir, bunamıştır.
Ne alaka babasının öldürdüğünü Mahidevran bilmiyor mu dedim de hayde uzatmao mesajdan mahidevranın babası ldürdü anlamı çıkıyor
Ne alaka yahu ben biliyorum zaten Emre beni şaşırtmaya çalışıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?