18 Ocak 2024 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Aldatmak - 54. Bölüm | ATV

Oy: 0 0.0%
  • Sakla Beni - 12. Bölüm | Star TV

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .
Tutar gibi geliyor ama tutmasa bile ilk bölümleri iyi gider ve dediğim gibi Aldatmak ile Sakla Beni'yi etkiler gibi duruyor. Haftaya göreceğiz.
Biz yükseliriz gelecek hafta ama I.T'nin 2.bölüm reytingi bizi etkiler mi onu merakla beklicem :X

Ne Gemiler Yaktım kadar bile süremeyecek gibi gözüküyor Kara...

NGY bitince Pazar'a belki de Pazartesi'ye yollarlar ama sürmeyeceği belli.

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram
Yılmaz Erdoğan iş yapmadığı dönemde TV dinamiklerini unutmadıysa İnci Taneleri güzel etki yaratabilir aksi takdirde kaderi 6 reytinge fırladıktan sonra her hafta gıdım gıdım düşen Sakla Beni gibi bile olamaz.

Kara için hiçbir şey diyemiyorum. Gün değişikliğiyle de uğraşmayıp 5 veya 6. bölümde bitirecekleri kesin. Saçma sapan isimler her yıl dizi yaparken İlker Kaleli'nin ekrana dönmesi için bir 3 yıl daha bekleriz artık. :(

Hudutsuz Sevda tarzı diziler normalde bir süre sonra ciddi çıkışa geçip yüksek reytinglerle günü domine etmeye başlar (EDHO da ilk başta orta halli takılırken sonradan ağırlığını koymuştu) ama kendisi niyeyse o performansı hala gösteremedi. FOX ve Medyapım gibi bu türle alakasız iki mecrayla bu kadar oluyor demek ki. :A

Survivor iki grupta da zirveyi almış tebrikler :Z :Z şu çöp güne canlılık getirmiş :Z

Hudutsuz Sevda (boşluk seferi) eli yüzü düzgün rakip gelince direk düşüşe geçmiş :Z :F :F İnci Taneleri gelince daha da dibi görür umarım rezil dizi :Z :Z

Sakla Beni'nin kaderi Çöp Adam gibi olucak anlaşılan :A

Aldatmak zordan devam ediyor resmen :A

Kara'nın finali bu oranlardan sonra eli kulağında.

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram