18 Ocak 2018 Perşembe Reyting Sonuçları

TRT'nin yeni dizisine insaflı reytingler vermişler şimdilik ama haftaya 20 reyting vermelerini bekliyorum. 🙂

Bu reytingler çok normal çünkü Diriliş izleyen kitle bu diziye de şans verdi ama aynı etkiyi yapacağını düşünmüyorum zamanla düşmeye başlar

Bence sana hiç denk gelmemiş ben çok kez tanıtım ve fragmanı gördüm TRT güzel tanıtımını yaptı

Yahu diyorum Star Tv yada Show Tv alsın Kurtlar Vadisi'ni Total de 8-8.5 Ab de 6.5 Abc1 ile 8 ile günü kurtarır ya ! Çünkü Vadi trt de yayınlanmaz

@takas @vadikızı @papuleoo @Emin Özaltun

Show tv ele Emrecim Yuvamdaki Düşman 25 ocak perşembe başlıyor Trt de Mehmetçiği yayınladı olacak gibi gelmiyor bana bakalım ne olacak😉

Bizim hikayeyi tebrik ederim yine harika sonuçlar almış

Kutul Amare, Vatanım Sensin'i gömmüş
Aga muhteşem bir dizi yapmışlar. Kesinlikle izlemelisin.

Bu arada bizim diziyi izlemeyip hakaret edenlerin dizisine hakaret etmiyoruz çünkü izlemediğimiz diziler hakkında yorum yapmıyoruz. Bundan sonra artık izlemediğimiz diziler hakkında da yorum yapacağız. Reytinglerde kime fark atıyorsak bunu her mesajda belirteceğiz. Onun için aga senin mesajına sonuna kadar katılıyorum. Vatanım Sensini kral geldiği gibi tahtadan inmiş
yakında düşe düşe finale doğru gidecektir. Öyle şahıslar üzerinden reyting alma dönemi bitti. Belki Atatürk sayesinde biraz yüksek alabilir ama bunu her bölüm yapamazlar. Yakında dip yapacaktır.

Radikal islam zihniyetinin hükümet olunca nasıl bir şekle büründüğünün kanıtıdır bu reytingler. Şişire şişire hava yastığına döndürmüşler mübarek. Üstüne üstlük Atatürk'ü çekemeyince VS'yi de nereden nereye sürüklemişler. Buna gerçekten inanacağımızı mı zannediyordunuz?

Eninde sonunda haklı olan kazanacaktır.

TRT 1'in yeni dizisi "Mehmetçik Kut'ül Amare", çok iyi reytingle başlamış. Günümüzde tarihe olan ilgi arttığı için böyle dönem dizilerinin tutuyor olması çok doğal. Dizi için çok iyi reklam da döndü. TRT 1, Çarşamba, Perşembe ve Cuma gününü tarihi diziyle doldurmuş oluyor böylece.

Vay be AB'de 10 reytinge indirebildikleri Vatanım Sensin'den ne güzel reyting tırtıklamışlar. Bir de böylesine taraflı bir dizinin adında Mehmetçik geçiyor ya neyse daha birşey demiyorum.

Senaristler siz de uyumayın, Miralay Cevdet'in devre arkadaşı Mustafa Kemal Atatürk'ü bir an önce istiyoruz.

Emrecim az önce vadi oyuncumuz Vural yayan canlı yayın yaptı instagramda orda söyledi bizzat sordum vadiyi 25 ocakta çekimler başlıyor TRT 1 de dedi
Abla o kimmiş yeter ya ona mı düştü açıklama valla sinirliyim artık Necati Bey kalkmalı

Yahu Hoca karakterini unuttunmu o söyledi işte adı Vural Yayan ya 25 ocakta çekimler başlıcak kanal da TRT 1 de dedi
Gördüm abla adamı hatırlıyodum diceğim şu ki bu adam kim oluyo da NŞ nin yerine açıklama hapıyo ben pana dan bekliyom

Gördüm abla adamı hatırlıyodum diceğim şu ki bu adam kim oluyo da NŞ nin yerine açıklama hapıyo ben pana dan bekliyom

Yahu adam açıklama yapmadı instagramda canlı yayında ben ve bir kaç kişi sordu vadi ne oldu ne olacak diye bende kanal hangisi abi dedim TRT melekciğim dedi adam vadide oynacakmış herhalde bilgi vermişlerdir adam değilmi demek ki Necati şaşmaz tanıtımla beraber söylemek istiyor kanalı açıklama yapmıyor

Burası Reyting yorumunun yapıldığı yer değil miydi?

Osmanlı'nın I. Dünya savaşına girişini bu sırada devletin halkın durumunu önyargı ile değerlendiriseniz, diziye de katlanamazsınız haliyle. Çanakkale destanı'da Osmanlı döneminde değil miydi ? Bu arada ben tarih öğretmeniyim.

Son düzenleme:

Her alanda baskı her alanda sansür her alanda otokontrol diyorsunuz yani? Şaşırdık mı?

Malum diziyi izledim ve reytingleri şişirme. Bunu kabullenmek diziye bir şey kaybettirmeyecek, anlayın artık şunu.

Halkın, devletin durumunu, vaktiniz varsa eğer anlatır mısınız?

Son düzenleme: