Vatanım Sensin bu kadar az izlenmeyi haketmiyor. Umarım hak ettiği reytingleri alır. TRT'de başlayan dizi hakkında hiç bir fikrim yoktu bu sabaha kadar. Ne bir fragman karşıma çıktı, ne bir tanıtım. Bu kadar iyi reyting aldığına göre çok görkemli bir ilk bölüm olmuş demek ki.
Yahu diyorum Star Tv yada Show Tv alsın Kurtlar Vadisi'ni Total de 8-8.5 Ab de 6.5 Abc1 ile 8 ile günü kurtarır ya ! Çünkü Vadi trt de yayınlanmaz
@takas @vadikızı @papuleoo @Emin Özaltun
Aga muhteşem bir dizi yapmışlar. Kesinlikle izlemelisin.Kutul Amare, Vatanım Sensin'i gömmüş
Abla o kimmiş yeter ya ona mı düştü açıklama valla sinirliyim artık Necati Bey kalkmalıEmrecim az önce vadi oyuncumuz Vural yayan canlı yayın yaptı instagramda orda söyledi bizzat sordum vadiyi 25 ocakta çekimler başlıyor TRT 1 de dedi
Gördüm abla adamı hatırlıyodum diceğim şu ki bu adam kim oluyo da NŞ nin yerine açıklama hapıyo ben pana dan bekliyom
Aga her şey kader kısmet işi. Şahsen başlamasını isterim ama şuana kadar bir yorum yapılmaması biz izleyenleri özüyor.
@vadikızı Ozaman vadi martta olur şubatta değil
Burası Reyting yorumunun yapıldığı yer değil miydi?Tam beklediğim gibi hükümetin dizisini ilk bölümden şaibeli reytingle birinci etmişler. Siyasal İslamcı ahlakı bunu gerektirir, sandıkta, sokakta, televizyondan, yargıda her yerde kendi amaçları uğruna hile yapabilmeyi gerektirir. Ama güç istedikleri kadar onlardan yana olsun şimdi, hak bizden yanadır, eninde sonunda adalet tecelli edecektir.
Osmanlı'nın I. Dünya savaşına girişini bu sırada devletin halkın durumunu önyargı ile değerlendiriseniz, diziye de katlanamazsınız haliyle. Çanakkale destanı'da Osmanlı döneminde değil miydi ? Bu arada ben tarih öğretmeniyim.Mehmetçik : Kutül Amare'yi belki TRT zihniyetini biraz değiştirmiş, objektif olabilmiştir diye oturup izledim dün. Ama resmen komediydi. Osmanlı'nın intiharı olarak adlandırılan I. Dünya Savaşı öncesini nasıl yansıttılar gözlerime inanamadım. Bir süre sonra katlanamayıp kapattım zaten ama tam bir fiyaskoydu. Neyse ki bu oranların gerçek olmadığını hepimiz biliyoruz.
Siyah İnci'nin son sahnelerine denk geldim final bölümü gibiydi. Sene sonunda biteceği çok açık, hikayesi çoktan bitmiş.
Vatanım Sensin'in düşüşüne üzüldüm biran önce atak yapmaları şart.
Bizim Hikaye çok güzel gidiyor. Umarım böyle devam eder, tebrikler
Yeşim Salkım, Seda tutturamadı demişti. Zirvedeyiz canım sesin duyulmuyor
Burası Reyting yorumunun yapıldığı yer değil miydi?
Osmanlı'nın I. Dünya savaşına girişini bu sırada devletin halkın durumunu önyargı ile değerlendiriseniz, diziye de katlanamazsınız haliyle. Çanakkale destanı'da Osmanlı döneminde değil miydi ? Bu arada ben tarih öğretmeniyim.
Halkın, devletin durumunu, vaktiniz varsa eğer anlatır mısınız?Burası Reyting yorumunun yapıldığı yer değil miydi?
Osmanlı'nın I. Dünya savaşına girişini bu sırada devletin halkın durumunu önyargı ile değerlendiriseniz, diziye de katlanamazsınız haliyle. Çanakkale destanı'da Osmanlı döneminde değil miydi ? Bu arada ben tarih öğretmeniyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?