18 Ocak 2016 Pazartesi Reyting Sonuçları

Kırgın Çiçekler de yine gözyaşları sel olup akıyordu. Cemre miydi güzel bir kız vardı ağlatmasınlar o kızı garibimin gözyaşları kurumadı ne zaman denk gelsem ağlıyor.

Bizimkiler de üzülüyordu çocuk öldü diye,ben merak etmeyin haftaya canlanır döner dedim ama "yok hayır kefenlediler artık dönmez" dediler
bilgisi olan var mı neden çıktı pizzacı oğlan

Cm101mmxiFundamentals'ı bilmem kaçıncı kez izleyeyim dedim dün "ulan"ı bile sansürlemişler bazı sahneler kesilmiş. Bu RTÜK her şeyi rezil etmekte sınır tanımıyor.

kırgın çiçekler hakettiğini alamamış haftaya 10u geçeriz heralde bi zahmet

beni affet total de yine 5 rtyi geçmiş

3g iyi başlamış .

dün akşam kırgın çiçeklere baktım yine kemalin kapıdan şutlandığı yer harikaydı birde kaderin duvarla konuştuğu yerler ilginçti gökhanın ölüm sahnesi acı keder gözyaşılı bölümler her zamanki gibi abartı ve saçma sapan sahnelerle doluydu hastanede naklen ölüm sahnesi kalp çalıştırma komedisi (şok cihazı bile yok doktor elle pandik atarak kalbi çalıştırıyor hastane ortamında
) sonra ölüm sonrası birde benim için üzülme dizisinde ahmetin öldüğü sahnede çalan acı ve keder dolu lazca türküyü dayadıkmı iş hallolur demişler ? kırgındaki ölüm sahnelerine hastane sahnelerine artık bakmak gelmiyor içimden

paramparçada harika oranlar almış daha izlemedim bölümü eminim o da haketmiştir

kızlar güzel olmasa bende bırakacağım diziyide kızları terkedemiyorum

Aynen eleştirilcek taraf burası işte dizi full drama bağladılar ağlamaktan bıktık artık yeni çözümler bulmaları lazım
Kemalde ölsün artık

çözümü ben biliyorum bir kazma gitti şimdi kalanlardan defnenin annesini, meralin annesini, kaderin annesini, kemali, güneyi, serkanı, cenki fırına atıp sabun yapacaksın sonra ferideyi,eylülü, defneyi, merali, kaderi songülü yanına alıp avusturalyaya yerleşeceksin

Son düzenleme:
Kırgın Çiçekler Süperdi Gökhanın ölümü reytingleri uçurdu!

3G Show baya iyi başlamış. A/B'de özellikle yükselme şansı yüksek.

Kırgın Çiçekler, Paramparça ve Yeşil Deniz çok iyi.
Kısmetse Olur geçen sezon ki Bu Tarz Benim gibi gündüz kuşağinin tutan bir işi oldu. Baya iyi gidiyor. A/B'de share'si çok yüksek.

Kırgın Çiçekler çok iyi gitmiş, helal olsun. Dünkü mükemmel bölüme +10 reyting beklerdim tabi ama ATV'nin bölüm tekrarı vermemesi de olumsuz etkiliyor bizi. Umarım iyice artış yaşarız.

Kanal D'nin ''Kısmetse Olur'' bombası hafta içi de uçmaya başladı. Tüm gruplarda +3 reytingi geçmişiz, helal.

20KISMETSE OLURKANAL D13:14:1116:33:053.3415.06
17KISMETSE OLURKANAL D13:14:1116:33:053.0018.77
21KISMETSE OLURKANAL D13:14:1116:33:053.0616.26

3G iyi başlamış, ama keşke tutmasaydı ve Burcu Altın'ın yeni bir diziye başlama süreci biraz daha hızlansaydı.

Kırgın Çiçekler ve Paramparça'ya tebrikler.

Kırgın Çiçekler için 10 Reyting beklerdim ancak dediğim gibi fazla drama ters tepebilir demiştim @EFE UYSAL hatırlarsın. Neyse sağlık olsun haftaya artık.

3G Show skeçler rezaletti düşüş olacaktır diye düşünüyorum haftaya skeçler düzelmezse.

Aynen daha dün dedin dediğin oldu düşmüşüz ama haftaya 10 gelsin artık

Aynen daha dün dedin dediğin oldu düşmüşüz ama haftaya 10 gelsin artık
Çok büyük düşüş sayılmaz aslında ama dünkü bölüm şahaneydi şimdi bayağı döktürdü tüm oyuncular. Ama keşke birkaç eğlenceli sahnede en azından okul sahnesi falan gömülseydi bölüme. Bu dizide biri hastaneye gidince bütün hepsi hastaneye koşuyor.

Aynen ya biz kavga istiyoruz ya hastaneden bıktık artık ama sırada Kemal var
Hepsi doluşuyor kalabalık ediyorlar

Aynen ya biz kavga istiyoruz ya hastaneden bıktık artık ama sırada Kemal var
Hepsi doluşuyor kalabalık ediyorlar
Senaristler eğer işi bilirse Zeyno'yu çok iyi kullanabilirler Songül'e karşı iyi bir atraksiyon yaratılabilir. Ama dilerim onu da iyi kız kıvamına sokmazlar.

Kısmetse Olur'a tebrikler harikalar yaratıyor program.
Kanal 1-2 dizi de tuttursa güzel olacak da işte bakalım bekliyoruz. ss