Dizinin 22:30'da reklama girmesi kötü oldu tam yükselicekken yine reklam 22:45'e kadar beklese daha iyi olurdu.Bugünün Saraylısı reklam dönüşü iyi sayılır.umarım bu anlık yine 4+ alır
Bugünün Saraylısı - Yeni bölüm
Reklam 22.30
Başladiğindan beridir ilkkez izledin dimibilmem şu sarışın kadına gıcık oldum bıraktım pc ye geçtim
Aynen 21.45-22.00 arası reklamdan sonra en az 45-50 dakika reklamsız gitmeliydi 30 dakikaya reklam ne ya sanki 10 alıyor diziDizinin 22:30'da reklama girmesi kötü oldu tam yükselicekken yine reklam 22:45'e kadar beklese daha iyi olurdu.
Bu yüzden herhafta 21:00-22:00 arası aldığımız reytingleri 22:00-23:00 arası göremiyoruz.
aynen öyleBaşladiğindan beridir ilkkez izledin dimi
Cürmü kadar reytingiyle #BS #BugununSaraylısı bile reklam veriyorAcun ve Şefkat Tepe reklamsız gidiyorlar maşallah. Arka Sokaklar boşlukta coşmak için yanlış reklam düzeni uyguluyor. Ayrıca bu hafta düşüş yaşayacak gibi..
şimdi as mı boşlukçu bu durumda yoksa as reklam verdikçe coşanlar mıAcun ve Şefkat Tepe reklamsız gidiyorlar maşallah. Arka Sokaklar boşlukta coşmak için yanlış reklam düzeni uyguluyor. Ayrıca bu hafta düşüş yaşayacak gibi..