18 Ocak 2014 Cumartesi Reyting Sonuçları

Arka Sokaklar, totalde biraz düşse de rahat bir şekilde zirvede yer almış. Ab'de de yükseliş yakalamış. Tebrikler. :)

Şefkat Tepe totalde iyi gitmiş, ab'si normal.

Yst totalde zirveye uzak kalsa da ab'de rahat zirvede.

3 Adam ab'de iyi gitmiş.

Aky, Fatih Harbiye ve Bugünün Sataylısı iki grupta da iyi oranlar almışlar. :)

Kim Milyoner Olmak İster iki grupta da başarılı.

Cinayet'in tekrarı iyi gitmiş.

Rio filmi aldığı oranlarla Fox'u memnun etmiş.

Adını Kalbime Yazdım yine gayet başarılı gitmiş :)

Şefkat Tepe geçen haftaya göre totalde 0,32 yükselmiş
Ab'de ise 0,31 düşmüş

Arka Sokaklar iki grupta da çok başarılı gitmiş ve kanalının en iyi dizisi şuan için Güneşi Beklerken ile birlikte.

Adını Kalbime Yazdım geç saatte ekrana gelmesine rağmen iki grupta da çok başarılı sonuçlar almış.

Şefkat Tepe zirve ortağı olarak başarısını sürdürmeye devam etmiş.

Yetenek Sizsiniz Türkiye totalde iyice düşmeye başlamış, AB grubunda ise ciddi bir rakip daha gelse onda da epey düşecek gibi.

Fatih Harbiye AB grubunda gayet iyi totalde biraz daha düzelmesi şart.

3 Adam totalde idare eder, AB grubunda çok başarılı.

Bugünün Saraylısı anlıklarda düşük gitse de TNS'de çok başarılı.

Ve son olarak RİO filmi anlıklarda çok yüksekti ama TNS'de düşük gitmiş yine de iyi sonuç almış.

Arka Sokaklar dunki bolum olaganustuydu.. Reytinglerde de cok iyi gitmis iki gruptada helal olsun.

AS'ye bak rıza baba forever 🙂
3 Adam'ın A/B'de 2.olmasına şaşırdım 🙂
YST totalde epey düşmüş. Macun seneye bunun yerine yeni formatı koyar bence.
AKY başrolün ayrılmasına rağmen günü iyi bir sırada kapatmış.
Bugünün Saraylısı ortalama gitmiş. Bakalım değişiklikler diziyi nasıl etkileyecek?

O değilde Cumartesi artık gerçekten bence çok zor bir gün. Tüm yapımların reytingi birbirine çok yakın. Bu animasyon filmlerin izlenmesi de bana kalırsa Cumartesi tatil ve çocuk kesimin izleyebileceği bir şey yok, o gün Pepee koysan 5 alırsın. :X

Adını Kalbime Yazdım'dan Serhan Yavaş çıkınca AB'si düşmüş. Serhan Yavaş AB'yi kendine çeken biriymiş de haberimiz yokmuş. :X

O değilde Cumartesi artık gerçekten bence çok zor bir gün. Tüm yapımların reytingi birbirine çok yakın. Bu animasyon filmlerin izlenmesi de bana kalırsa Cumartesi tatil ve çocuk kesimin izleyebileceği bir şey yok, o gün Pepee koysan 5 alırsın. :X

Adını Kalbime Yazdım'dan Serhan Yavaş çıkınca AB'si düşmüş. Serhan Yavaş AB'yi kendine çeken biriymiş de haberimiz yokmuş. :X

Bence dünki bölüm gayet güzeldi Esra..

Yetenek Sizsiniz ve 3 Adam süper. :Z Acun Medya tebrikler. :)

Diğer grup şikeli zaten hep şike yapıyolar ya olmaz ki böyle offf hep şike hep şike bıktık yeter tns! :F:F:F

Starım yine çok iyi gitmiş. :) Çok iyi gittiği için benden bir ödülü haketti. :) Artık koltuk yastıklarıma da Star logosu döşeteceğim. :):)

@pompy arkasokaklarin bu yükselişine ne diyor acaba))) beyler reytingkerle oynandığı açık seçik. arkasokalarin Son zamanlarda işlediği konular yaptığı gondermelerle durduğu yer açık bunu en iyi @pompy bilir ve 3 hafta öncesine kadar dökülen arka Sokaklar aniden Şefkat Tepe'yi geçiyor yersen))))

@pompy arkasokaklarin bu yükselişine ne diyor acaba))) beyler reytingkerle
oynandığı açık seçik. arkasokalarin
Son zamanlarda işlediği konular
yaptığı gondermelerle durduğu yer
açık bunu en iyi
@pompy bilir ve
3 hafta öncesine kadar dökülen arka
Sokaklar aniden Şefkat Tepe'yi
geçiyor yersen))))
amerika Suriye konusu ise yaradı bence yani soydan ve cevher iste ters Köse'ye gol atmak buna derler

amerika Suriye konusu ise yaradı bence yani soydan ve cevher iste ters Köse'ye gol atmak buna derler
pompy sadece sözcü olursa olacağı bu))) Polis adamlarına ne dediler dizide onu söyle))) Neyse benim ne demek istediğimi anlayan anladı ben 1aydir reytinglere tek tuk bakıyorum bu rrytinlerle analiz yapılmaz